- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Merhaba ben geldim
Merhaba deryacım kurallari okuyacagim şuan misafirliğe gidiyoruz ama ben hiçbirşey yemicem :)Hoşgeldin canimm ben Derya. Öncelikle ilk sayfada kurallarimiz var okumani tavsiye ederim. 2 hafta deneme suren var. Kilo verirsen 3. Hafta listeye gidiyorsun. Eğer kabul edersen yarin sabah tartilip tam kilonu bildirirsin. Biraz da kendinden bahsederken super olur :))
Hoşgeldin canimm ben Derya. Öncelikle ilk sayfada kurallarimiz var okumani tavsiye ederim. 2 hafta deneme suren var. Kilo verirsen 3. Hafta listeye gidiyorsun. Eğer kabul edersen yarin sabah tartilip tam kilonu bildirirsin. Biraz da kendinden bahsederken super olur :)))
tamam olur ben 25 yaşındayım dengesiz besleniyorum kektir poğaçadır kurabiyedir yaş pastadır yemeyi çok seviyorum şekerden uzak durmak istiyorum bu arada boy 1.68 kilo da 67 ye ulaştı valla bu aralarşu durumdan hemen kurtulmak istiyorum :))
kilo vermek zor zanaat
siz bu zanaati guzel ıcra edıyorsunuz ben yapamadım. olmayınca olmadı.
herkese bol kılo vermeler dılıyorum ben bu zor ısten vazgectım. benı lısteden sılebılırsın kaptanım
hoşgeldin canım inşallahmerhaba kızlar ben geldim benimde vermek istediğim bi 10 kilo var neredeyse sizle beraber veririm inşallah gaza gelip :))
Menün cok güzel. Su spor güzel. Bu hafta maşallah iyi gidiyorsunAra. 1 avuç leblebi + 1kuru kayısı yarım ceviz üç badem türk kahvesi
Akşam. 4 yk mantarlı et sote
2 yk kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt + salata
Ara. Salatalık havuç
3 lt su 1saat yürüyüş
merhaba kızlar ben geldim benimde vermek istediğim bi 10 kilo var neredeyse sizle beraber veririm inşallah gaza gelip :))
Merhaba deryacım kurallari okuyacagim şuan misafirliğe gidiyoruz ama ben hiçbirşey yemicem :)
Doğumdan sonra bi anda verdiğim kilolari emzirme bitince fazlasiyla aldim. Yarin tam kilomu yazarim ve kurallari ayrintili okurum. Yillar once bir gruba katilmistim burada ama unuttum acikcasi. Deneme suresi gayet iyi gorunuyor tabiki başarabilirsem. :)
kilo vermek zor zanaat
herkese bol kılo vermeler dılıyorum ben bu zor ısten vazgectım. benı lısteden sılebılırsın kaptanım
teşekkür ederim kaptanım hedefe ulaşmış olurum inşallah bu haftaMenün cok güzel. Su spor güzel. Bu hafta maşallah iyi gidiyorsun
Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben eda. İlk sayfadaki kuralları okumanı rica ederim. Yarın sabah aç karnına kilonu, ve hedef kilonu yazmanı rica ederim. :)
Geçmişe dönüp bakacağım yarın sabah. Hoşgeldin aramıza ben eda. Yarın sabah mevcut kilonu ve hedef kilonu bildirirsen sevinirim. :)
Aaaoooo bu olmadı. Neden? Cok iyi gidiyorsun aslında. Pes etmemelisin. Şimdi pes edersen daha cok üzüleceğini düşünüyorum. Bir gün kötü gitti diye tüm emeğini atma yine de sen bilirsin zorlayamam cidden iyi gidiyorsun. Sağlıklı beslenmeye başlamıştın.
14 aylik benimde oğlum hala emiyor vazgecmezsen olur ama bugün ki gibi olursa menüler olmaz üst bedenin büyükse sebebi abur cuburlarselam ben geldim arkadaşlar bu sefer çok umutluyum eski zayıf demiyimde formda resimlerime bakınca ve dün mağazada 42 beden gömlek bile olmayınca karar verdim sağlıklı beslenmeye.
kendimi tanıtayım 35 yaşında 66 kilo bir çocuk annesi memur çok hareketli olmayan abur cuburu çok seven gecenin bir yarısı cips kek puding pastırma yeşil zeytin kuruyemiş tatlı aklınıza ne gelirse evde bulunca yiyen biriyim.
bel çevrem ve göbeğim çok kötü bacaklarım 38 beden ancak belim 44 filandır heralde.
artık kendimi yaşlı çirkin hissediyorum giydiğim hiçbişey yakışmıyor artık ve nasıl bu göbeği saklıcam bilemiyorum.
ama yeter artık kararlıyım çünkü sağlığımda elden gidiyor artık yemek yedikten sonra göğsümde ağrı ve çarpıntı hissediyorum.
bebeğim 15 aylık emziriyorum
,çok su içmeyen biriyim.
ayrıca evde internet yok yani akşamları mesaj yazamazsam bişey olurmu.
yediğim menülerimi yazarım sabah öğlen yada ara öğünleri.
ayrıca ara öğün gündüz çok aramıyorum ben gece çok yemek yemek istiyorum.
lütfen yol gösterelim birbirimize çünkü bu sefer çok umutluyum kendime çok güveniyorum.
kiz niye eklemeyim istek gönder bakiyim emziren_annenin_gunluguBeni hala eklemediğin için ben göremedim.
İlk sayfada kurallarımız yazıyor okumanı rica ederim.
Özellikle akşam girememek problem değil.
Takım kurallarına uyulmasını bekliyoruz sadece.
Her gün önceki günün menüsü tam liste paylaşıyoruz. Herkesin menülerine yorum yapılıyor.
Sağlıklı beslenmek hepimizin ortak hedefi. Biz diyet demiyoruz artık takım olarak. Hedef sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenirsen vücudun sağlığına kavuşur. Hep beraber bunu başaracağız.
Kahvaltını evde yapmanı mümkünse işe götürmeni(sandwich şeklinde) tavsiye ederim.
Ara öğünden vazgeçmek akşam açlık krizine sokar. Psikolojik olarak önce senin istemen gerektiği noktadayız. Aralarda yoğurt 2,3 ceviz , bir bardak süt, ayran, meyve gibi şeyler yemelisin. Akşam yemelere dur demelisin...
Senden rica yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir.
Ayrıca hedef kilonuda yazmanı rica ediyorum.
Hani şimdi kızmayın diyorsun ama menünün diyetle alakası yok canım. İlla liste uygulamanı kimse beklemiyor. Sabahları simit poğaça vs uzak durmalısın. Krem peynir yerine normal peynir tercih etmelisin.
Arada halley olmaz maalesef. Yanında meyve ve kuruyemiş getir onlardan ye.
Su içmiyorum kabul değil. Bu grupta su içmeyende meyve yemeyende gördük sağlıklı beslenmek istiyorsan önce bunlardan başlamalısın.
Öğle yemeği iş yerinde diyeceksin ama alternatif üretebilirsin.
Yanında kepek ekmeğini getir. Yoğurt/salata getir. Köfteyi yiyip püreyi yemeyip makarnayı yemeyip güzel bir menüye dönüştürebilirsin.Kolaydır demiyoruz ama istersen oluyor.
Canım Bu şekilde beslenerek kilo veremezsin.
Yarından itibaren 3 hafta deneme süren başlıyor.
hoşgeldin canimmerhaba kızlar ben geldim benimde vermek istediğim bi 10 kilo var neredeyse sizle beraber veririm inşallah gaza gelip :))
hosgeldin canimMerhaba ben geldim
aboo ben daha kilolari vermeye ugrasiyorum bide emme bitince yeniden almak varMerhaba deryacım kurallari okuyacagim şuan misafirliğe gidiyoruz ama ben hiçbirşey yemicem :)
Doğumdan sonra bi anda verdiğim kilolari emzirme bitince fazlasiyla aldim. Yarin tam kilomu yazarim ve kurallari ayrintili okurum. Yillar once bir gruba katilmistim burada ama unuttum acikcasi. Deneme suresi gayet iyi gorunuyor tabiki başarabilirsem. :)
hoppp nereye Gülhan en iyi kiloyu sen verdim bu ay evet yemeyi seviyorsun hepimiz seviyoruz seni çok iyi anliyorum ama vazgecersen kilo almaya devam edersinkilo vermek zor zanaat
Canim yediklerin normal mebu olrk gozuksede kalori degeri yag orani yuksek olan yiyecekler daha cok dikkat etmelisin canimSabah yarım susamlı simit 1 tane üçgen krem peynir ş.siz çay.
1 saat sonra 5 tane küçük hallaey sakın kızmayın dayanamadım.
saat 10 da 7-8 tane kuru erik ş.siz çay.
öğlen patates püreli bi tane köfte,yarım tabaktan daha az salçalı makarna ve kremalı çorbadan 7-8 kaşık yani bitirmedim.ve yemek yanında 3 tane çilek vardı.
öğle yemeklerimi iş yerinde yiyorum
Guzelmenu+guzel spor:)))Ara. 1 avuç leblebi + 1kuru kayısı yarım ceviz üç badem türk kahvesi
Akşam. 4 yk mantarlı et sote
2 yk kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt + salata
Ara. Salatalık havuç
3 lt su 1saat yürüyüş
Canim lutfen pes etme bi ayda en guzel kilo verenlerden birisin ara ara olur bole birakma lutfen canimkilo vermek zor zanaat
kilo vermek zor zanaat
Teşekkür ederimGuzelmenu+guzel spor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?