Boyum 1,56O zaman sorun yok. Boyun kaç canım?
Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.
Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.
Afiyet olsun kolay gelsin. :)
meğer ben tarcini en son attigim için aci oluyormuş bidd tarcin sivilastiriyor kahveyi çok atiyorum misal 1ck tarcin 2ck kahve küçük fincan için öyle aci tadi yok artikO zaman sorun yok. Boyun kaç canım?
Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.
Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.
Afiyet olsun kolay gelsin. :)
bugubden itibaren canim yaziyorsunBugünden itibaren akşam yemeğim bitince tüm gün yediklerimi bi anda yazacağım öyle değil mi?
Ya da iki hafta sonra mı yazmaya başlıcaktım
amin inşallah yansınlarr@The Queen yeni okudum allah belasini versin onun Rabbim sen islah et insanligi krese birakirsin uyku ilaci verirler okulda evde heryerde tecavüz taciz cehennemde yanacaklar da bu dünyada da yansinlar pislikler
afiyet olsun kan olsun enerji olsun duruya
şuraya kadarki bir grup çizelim surayada bir kürek vazgecenlerin aşina szina vursun seçil
vazgeçmek yok
allah seni onu kullsnmiyorum bile fb da kapali
superrr
is çinisi pikniğe git nisanlinla baby
ayran kesinlikle yada sut kas kaybini engeller havucu bosvrr salatalik te tuzsuz tuzlu ödem yapar
Bana kalsa ben tek başıma dağda doğal doğal yaşamak isterim. Ne gerek var böyle ıvır zıvırlara. Bir tek kitapsız kalamam.valla ben annemler gibi olmak istiyom ya, küçük evimde yavrularımla temiz bi dünya, terbiyeli saygılı çocuklar yetiştirmek istiyorum, onlara masal okumak, kitap sevgisi aşılamak istiyorum,
Boyum 1,56
o yüzden en az 50 olmam gerek
hamileliğe 56 ile başlamış üç ayda 52 kiloya düşmüş biri olarak şuan kendimden utanıyorum
emzirme dönemi bitince ani kilo artışı oldu bende ama sizinle birlikte vereceğimi düşünüyorum
Bugünden itibaren akşam yemeğim bitince tüm gün yediklerimi bi anda yazacağım öyle değil mi?
Ya da iki hafta sonra mı yazmaya başlıcaktım
selam kızlar sabah 2 tane tam buğday ekmeği unonun arasına beyaz peynir ş.siz çay
1 saat sonra 2 küçük lokum
saat 11 gibide 4-5 tane kuru erik ve türk kahvesi içtim.
öğlen iş yerinde tavuk şiş pilav çorba salata ayran var
ben pilavdan birkaç çatal alırım
ayranı ise saat 3 gibi kuru eriğin yanında içerim
akşam mantı var onun yemem yarın öğlene getiririm onu çorba yaparım akşamada bakalım onu sonra yazarım artık
Gece yemek yememeliyiz. Yatmadan en az 2 saat öncesinde yemek yemeyi bırakmalıyız.sabah 65,500 çıktım gece sadece bir avuç çıtır leblebi yedim
menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen : mercimek çorba,3 kaşık bulgur pilavı, 5 tane izmir köftenin köftesi,2 kaşık barbunya pilaki, yoğurt
günler sonra öğlen yemeğini güzel yedimiştahım yerine geldi
akşam mantı yesem bişey olurmu kızlar ya valla içim gidiyor sonra yarım saat yürüyüş yapsam
Tamamdır o zaman teşekkürler1 bardak ayran iyidir iç tabii :)
Tamam canım teşekkürlerafiyet olsun kan olsun enerji olsun duruya
şuraya kadarki bir grup çizelim surayada bir kürek vazgecenlerin aşina szina vursun seçil
vazgeçmek yok
allah seni onu kullsnmiyorum bile fb da kapali
superrr
is çinisi pikniğe git nisanlinla baby
ayran kesinlikle yada sut kas kaybini engeller havucu bosvrr salatalik te tuzsuz tuzlu ödem yapar
Tamam canım bugün yazmaya başlıyorum o zamanbugubden itibaren canim yaziyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?