- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hoşgeldin canım biraz kendinden bahseder misin kilolar nasıl geldi sana gerçi biz onları göndereceğiz ama seni tanıyalım bu arada ilk sayfada yarışma kuralları var tatlım okumanın isteyecegimSlmmm ben geldim :))) 155 boy 29 yas 81.3 kg
Her üyenin iki hafta deneme suresi var üçüncü cuma esas listeye giriyor bu demek değil ki diyet yok buraya yazdığım an basladinSayın kaptanım o kadar çok yazı varki inan okuyup birsey anlamadım desem yeridir. Birde hala keşfetme dönemindeyim buraları :) şimdi senden ricam neler yapmam gerekli lütfen bi özetle anlatabilir misin bana
yok isi inada bindirdim gitmiycem....belki kilo vermeye aniden kilo düsüss etkilemis olabilir bilemiycem..adet olup bittikten sonra giderim hem daha iyi gözükür neyin ne oldugu.cansutr inşallah birşey çıkmaz canım mevsimlerde etkiliyor bende kuzeyi birakabilsem kadın doğuma gideceğim
HB :) 29 yaşında bekarim genel olarak hep balık etli olmusumdur aliesel faktörler etkili. Son 3 3.5 yılda 20 kilo aldım. Bunun 10 kilosu son 8 ayda alındı. Kpss ye çalışıyordum. İşten çıktım dershaneye gitmek için . Sürekli otur ders çalış dershanede poğaça tost ye derken e tabi sporu da bırakınca sinsice 10 kilo geliverdi:))) benim yemek ile sıkıntım yok. Yani çok yiyorum diyemem. Ama Duzensiz yiyorumHoşgeldin canım biraz kendinden bahseder misin kilolar nasıl geldi sana gerçi biz onları göndereceğiz ama seni tanıyalım bu arada ilk sayfada yarışma kuralları var tatlım okumanın isteyecegim
Olabilir varsada kaynanayla atoyoda olabilirsin net bilemiycem bi zararı olmasinda sanayok isi inada bindirdim gitmiycem....belki kilo vermeye aniden kilo düsüss etkilemis olabilir bilemiycem..adet olup bittikten sonra giderim hem daha iyi gözükür neyin ne oldugu.
benzer sıkıntılar düzene oturtursak çabuk sonuc alırız sınavlar bitti mi öğretmen adaylarının bi sınavı daha kaldı sanırımHB :) 29 yaşında bekarim genel olarak hep balık etli olmusumdur aliesel faktörler etkili. Son 3 3.5 yılda 20 kilo aldım. Bunun 10 kilosu son 8 ayda alındı. Kpss ye çalışıyordum. İşten çıktım dershaneye gitmek için . Sürekli otur ders çalış dershanede poğaça tost ye derken e tabi sporu da bırakınca sinsice 10 kilo geliverdi:))) benim yemek ile sıkıntım yok. Yani çok yiyorum diyemem. Ama Duzensiz yiyorum
Tmm dir ben çarşamba olculuyordum cumaya çekelim gününüzü; )Enise07 birde her cuma sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz en gec 13:00e kadar
Dvet canim yarin tartı günümüz hedef kilon nedir kaç kg olduğunda aynada sen olacaksın bu önemli uçuk rakamlardan ziyade ben bu kiloda kendimi beğeniyorum demeli insanTmm dir ben çarşamba olculuyordum cumaya çekelim gününüzü; )
Msj yazma olayı Tmm dir 2 günde 24 msj yazmisim:))) 55 e düşmek istiyorum . Yıl başına kadar bunu basarirsam muhteşem olur ama hayırlısı bakalimHer üyenin iki hafta deneme suresi var üçüncü cuma esas listeye giriyor bu demek değil ki diyet yok buraya yazdığım an basladin
Hergun 5msj zorunluluğu var menunu yazsan fikir alış verişi yapsan zaten 5olur canım
Onun disindaki kurallar zamanla oturur
Hedef kilon ne kaç kg olmak istiyorsun
Teşekkürler cnm inşallah hayallerimize kavusucaz hepbirlikte ben kim kaç kilo boyu ne bilmiyorum ama zamanla kaynasiriz insalah
Gayet iyi gidişat hele sabah yuruyus süper olnusBen bildirim yapmaya başlıyorum o zman. Sabah 6.45 8.45 arası 2 saat yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
Domates salatalık 4 zeytin avuç içi kadar peynir yoğurt lu haşlanmış kabak ve bir kupa siyah çay
Ara ogun yapamadim
Öğlen
4 kaşık bulgur pilavı ve yarım tabak bamya yemeği bol limonlu immmmm :))))
Teşekkürler cnm inşallah hayallerimize kavusucaz hepbirlikte ben kim kaç kilo boyu ne bilmiyorum ama zamanla kaynasiriz insalah
evet canim once kilolari verdim mezun oldum, sonrada hamilelik basladiAnamm hamiş misin,kaç aylık?sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insallah
Maydanoz kuru mu yapsan acep aksam
Diyetin tatili olmaztartılma imkanım olsa izne de ayrılmazdım:-( sağlık olsun
Ne güzel , bi gün karşılaşırız belki♡♡
Annemden kv de geçerken eve uğradım iki gün çok çok iyiydiben çok evcimenim galiba sürekli evimde olmak istiyorum
Canım şimdiye iyileşmeye başlamalıydın,antibiyotik kullanmadan olmayacak galiba:-(
-4 muuuuuuuuu
afiyet olsun kaptanım
Ben bildirim yapmaya başlıyorum o zman. Sabah 6.45 8.45 arası 2 saat yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
Domates salatalık 4 zeytin avuç içi kadar peynir yoğurt lu haşlanmış kabak ve bir kupa siyah çay
Ara ogun yapamadim
Öğlen
4 kaşık bulgur pilavı ve yarım tabak bamya yemeği bol limonlu immmmm :))))
Selamlar guzeller, yarin basgul hepinizi guldursun, 4. takimdan kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?