Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sayın kaptanım o kadar çok yazı varki inan okuyup birsey anlamadım desem yeridir. Birde hala keşfetme dönemindeyim buraları :) şimdi senden ricam neler yapmam gerekli lütfen bi özetle anlatabilir misin bana

***10. TAKIM 476.ETAP***

RoseAnge (63.9///%)
Erigim(72,9///%)

cansutr(77.2///%)441.etapta bildiriniz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 36ya Bölündü
ses35 (70.9///%) .2. kez bildirimde bulunmadı takım kurallarina uymadığı için diskalifiye
kimyager1508(70.9///%)

10.takım ortalaması:%

iradelihatunhuma(97,8///%) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85

makbulecelik34(66.2///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kilo:

Sayın kaptanım o kadar çok yazı varki inan okuyup birsey anlamadım desem yeridir. Birde hala keşfetme dönemindeyim buraları :) şimdi senden ricam neler yapmam gerekli lütfen bi özetle anlatabilir misin bana
Her üyenin iki hafta deneme suresi var üçüncü cuma esas listeye giriyor bu demek değil ki diyet yok buraya yazdığım an basladin
Hergun 5msj zorunluluğu var menunu yazsan fikir alış verişi yapsan zaten 5olur canım
Onun disindaki kurallar zamanla oturur
Hedef kilon ne kaç kg olmak istiyorsun

cansutr inşallah birşey çıkmaz canım mevsimlerde etkiliyor bende kuzeyi birakabilsem kadın doğuma gideceğim
yok isi inada bindirdim gitmiycem....belki kilo vermeye aniden kilo düsüss etkilemis olabilir bilemiycem..adet olup bittikten sonra giderim hem daha iyi gözükür neyin ne oldugu.

Hoşgeldin canım biraz kendinden bahseder misin kilolar nasıl geldi sana gerçi biz onları göndereceğiz ama seni tanıyalım bu arada ilk sayfada yarışma kuralları var tatlım okumanın isteyecegim
HB :) 29 yaşında bekarim genel olarak hep balık etli olmusumdur aliesel faktörler etkili. Son 3 3.5 yılda 20 kilo aldım. Bunun 10 kilosu son 8 ayda alındı. Kpss ye çalışıyordum. İşten çıktım dershaneye gitmek için . Sürekli otur ders çalış dershanede poğaça tost ye derken e tabi sporu da bırakınca sinsice 10 kilo geliverdi:))) benim yemek ile sıkıntım yok. Yani çok yiyorum diyemem. Ama Duzensiz yiyorum

yok isi inada bindirdim gitmiycem....belki kilo vermeye aniden kilo düsüss etkilemis olabilir bilemiycem..adet olup bittikten sonra giderim hem daha iyi gözükür neyin ne oldugu.
Olabilir varsada kaynanayla atoyoda olabilirsin net bilemiycem bi zararı olmasinda sana
İnadına başlatma bu inadı diyette kulln
benzer sıkıntılar düzene oturtursak çabuk sonuc alırız sınavlar bitti mi öğretmen adaylarının bi sınavı daha kaldı sanırım
Allah emeklerinizi bosa cikarmadim boyumuz hemen hemen ayni 83.5,dum bende şimdi 10kg hafifledi kaldı 10 inşallah gidecek yeter ki isteyelim

Msj yazma olayı Tmm dir 2 günde 24 msj yazmisim:))) 55 e düşmek istiyorum . Yıl başına kadar bunu basarirsam muhteşem olur ama hayırlısı bakalim

Ben bildirim yapmaya başlıyorum o zman. Sabah 6.45 8.45 arası 2 saat yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
Domates salatalık 4 zeytin avuç içi kadar peynir yoğurt lu haşlanmış kabak ve bir kupa siyah çay
Ara ogun yapamadim
Öğlen
4 kaşık bulgur pilavı ve yarım tabak bamya yemeği bol limonlu immmmm :))))

Evet tam zamanı telefonumda karın kası çalıştırmak için bir program var ve bildirim geldi Enise nin karın çalışma zamanı gelmiştir. ..

Gayet iyi gidişat hele sabah yuruyus süper olnus
Teşekkürler cnm inşallah hayallerimize kavusucaz hepbirlikte ben kim kaç kilo boyu ne bilmiyorum ama zamanla kaynasiriz insalah

evet canim once kilolari verdim mezun oldum, sonrada hamilelik basladi
21 haftalik teyzesi

menün güzel istersen yürüyüslerin zamnini kademe kademe yükselt..yani 30 yada 40 dakkayla basla zamanla cogalt...yoksa kilo vermen durdugunda sporu daha fazla yapma imkanin olmaz..yada ayni sürede hizini yükseltip yapabilirsin.

evet türkcem berbat ben cansu yurtisinda dogup büyüdüm 25 yasinda ve bekarim...üniverste okuyorum..yanisira calisiyorum yogun bir tempom var...yemekle aram normaldir beni maf eden aburcuburlar oldu..cnm SIkildikca yedim..heleki ise basladigimdan beri görmedigim kilolari gördüm...hergün hergün insan cipslerler cikotalarin icinde calisinca boyum 1.62 en son 87 demistim kilom icin.baska merak ettigin birsey olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…