Teşekkürler kaptanım çok üzgünüm Kızlar sizi çok merakta bırakmışım ama bi türlü gelemedim netim de yoktu zaten ilk günler düşünmedim bile dedememi üzüleyim anneanneme mi üzüleyim çok zordu ortalık çok karışıktı kusura bakmayın nolurKızlar @Ses35 Seval msj atmış dedesi vefat etmiş babaanneyide hastaneye kaldırmışlar ondan girememiş hepimiz meraktaydik bilginiz olsun
Çok geçmiş olsun canım neyin varBugun erken ciktim isten uyudum
Daha Iyi gibiyim
Oglen ve aksam yiyemedim
1 bardak portakal suyu ictim
Simdide 1 bardak sut icecegim
Teşekkürler kaptanım çok üzgünüm Kızlar sizi çok merakta bırakmışım ama bi türlü gelemedim netim de yoktu zaten ilk günler düşünmedim bile dedememi üzüleyim anneanneme mi üzüleyim çok zordu ortalık çok karışıktı kusura bakmayın nolur
Malesef grip oldum yaz gunuÇok geçmiş olsun canım neyin var
Cnm denicem inşallah ödem suyunuWaoww ismi gibi çok havalı
Canım 3lt suya yarim limon yarim yesil elma yada 1salatalık 1cubuk tarçın atıp gun icinde tuketiyorsun
İyi akşamlar canım hosgeldin sayenizde iyiyiz
yeme yeme tabağına alıp içinden en masum seçip yemeye çalış yada direk diyette olduğunu kusura bakmayın de
Ben hep ısrarlara mis gibi yapardım yiyormuş gibi ams ne gerek var sen kararliysan eğer boğazına yapışıp zorla ağzına tikmayacaklar
Tok git öğünü yap orda sadece çay içersinde patatesleri kocana yediriki gundur patates
Hb:))Hos geldin canim
Hbcansutr iradelihatunhuma makbulecelik34 Enise07 hoşgeldiniz kızlar
@Erigim canım yeni ismin hayırlı olsun
Yaz günü grip çok zor inşallah hemen atlatırsın bol sıvı alıp dinlen canımMalesef grip oldum yaz gunu
Dostlar sağolsun eksik olma canımHbtesekkurler bu arada basın sağolsun cnm
hosbulduk cnm basin saolsuncansutr iradelihatunhuma makbulecelik34 Enise07 hoşgeldiniz kızlar
Tavsiyene uymaya çalışacağım.. 6 aylık bir oğlum var adı alperen 5 yaşında da bir kızım var adı ayşe hilal... Senin bebeğinde var mı??
Hoş bulduk cnm.. sende hoş geldin
Boyumuz ve yaşımız ayni,hoşgeldin. Çok güzel.bi giriş yapmissin ama devamını getir bi çok arkadaş ceeee deyip gidiyorlar ama kilolarıyla.burda kal ve bizimle zayıflaSlmmm ben geldim :))) 155 boy 29 yas 81.3 kg
Hayırdır inşallah,niye kaptanım?cansutr inşallah birşey çıkmaz canım mevsimlerde etkiliyor bende kuzeyi birakabilsem kadın doğuma gideceğim
Ani kilo artışı ya da azalışı etkili olur ama yine de gitmekte fayda var canım,geçmiş olsun.bazen aynı pencereden bakamıyoruz ama annedir nihayetinde öyle düm dük deme sen yine deyok isi inada bindirdim gitmiycem....belki kilo vermeye aniden kilo düsüss etkilemis olabilir bilemiycem..adet olup bittikten sonra giderim hem daha iyi gözükür neyin ne oldugu.
Oy maşallah size,sağlıkla kucağına alasın inşallahevet canim once kilolari verdim mezun oldum, sonrada hamilelik basladi
21 haftalik teyzesi
AmiiinnnHosgeldin cnmBaskül bari güldürsün bir zahmet su okulun bendeki yarattigi stress
-4olacak bu gidişle canım,desene az daha:-(Bugun erken ciktim isten uyudum
Daha Iyi gibiyim
Oglen ve aksam yiyemedim
Basın sağolsun canım,aramızda olma na sevindim.diskalifiye de olmamışsın,çok sevindim♡♡Teşekkürler kaptanım çok üzgünüm Kızlar sizi çok merakta bırakmışım ama bi türlü gelemedim netim de yoktu zaten ilk günler düşünmedim bile dedememi üzüleyim anneanneme mi üzüleyim çok zordu ortalık çok karışıktı kusura bakmayın nolur
yaa niye öyle yaptı ki çok sinirlendim,insan o kadar emek veriyorsimdi biri gelsin bana corba icme izne cikarsin yada ben simdi dartilsam sonra güzel yemekmi yesemya benim sinav öncesi hep bulantilarim olur hicbirsey yemedim ögleden sonra eve geldim
yediklerim
1 knoppers, 3-5kraker
1 litre icmemisimdir suyuokuldan sonra niye yemedin diyen sesleri duyuyorum 2 sinavim vardi 1 ine gattar hoca almadi beni sinav saatleri cakisiyordu..ayni sinav 2 saat sonra alfabenin diger kismi icin yazilacakti....yer oldugu yer yok efendim sinava giris sifreliymisdi bilmemneymis....zaten can SIKICi bir konu..sadece aciklik getirmek istedim neden yemeden icmeden kesildi cansu
Hadi canım birşeyler de yiyebilsen daha kolay toparlayacaksinBugun erken ciktim isten uyudum
Daha Iyi gibisin
Oglen ve aksam yiyemedim
Kusurumu olur bazı şeylerin tatlım hayat buTeşekkürler kaptanım çok üzgünüm Kızlar sizi çok merakta bırakmışım ama bi türlü gelemedim netim de yoktu zaten ilk günler düşünmedim bile dedememi üzüleyim anneanneme mi üzüleyim çok zordu ortalık çok karışıktı kusura bakmayın nolur
O nasıl bir sistemdir yasimdi biri gelsin bana corba icme izne cikarsin yada ben simdi dartilsam sonra güzel yemekmi yesemya benim sinav öncesi hep bulantilarim olur hicbirsey yemedim ögleden sonra eve geldim
yediklerim
1 knoppers, 3-5kraker
1 litre icmemisimdir suyuokuldan sonra niye yemedin diyen sesleri duyuyorum 2 sinavim vardi 1 ine gattar hoca almadi beni sinav saatleri cakisiyordu..ayni sinav 2 saat sonra alfabenin diger kismi icin yazilacakti....yer oldugu yer yok efendim sinava giris sifreliymisdi bilmemneymis....zaten can SIKICi bir konu..sadece aciklik getirmek istedim neden yemeden icmeden kesildi cansu
Sagol canim eski nickimi desifre olmuştum baya zaman geçti unutmuşlardırcansutr iradelihatunhuma makbulecelik34 Enise07 hoşgeldiniz kızlar
sayfanın. Girişine yazalım canımBoyumuz ve yaşımız ayni,hoşgeldin. Çok güzel.bi giriş yapmissin ama devamını getir bi çok arkadaş ceeee deyip gidiyorlar ama kilolarıyla.burda kal ve bizimle zayıfla@Erigim bunu slogan mı yapsak
Hayırdır inşallah,niye kaptanım?
Ani kilo artışı ya da azalışı etkili olur ama yine de gitmekte fayda var canım,geçmiş olsun.bazen aynı pencereden bakamıyoruz ama annedir nihayetinde öyle düm dük deme sen yine de
Oy maşallah size,sağlıkla kucağına alasın inşallahsağlık ocagına kaydını yaptırdın mı bu haftalarda aşı olman lazım.26ya kadar vakti vardı sanırım ama:--)
Amiiinnn
-4olacak bu gidişle canım,desene az daha:-(
Basın sağolsun canım,aramızda olma na sevindim.diskalifiye de olmamışsın,çok sevindim♡♡
yaa niye öyle yaptı ki çok sinirlendim,insan o kadar emek veriyor
Cok tesekkur ederim canim, darisi tum isteyenlereBoyumuz ve yaşımız ayni,hoşgeldin. Çok güzel.bi giriş yapmissin ama devamını getir bi çok arkadaş ceeee deyip gidiyorlar ama kilolarıyla.burda kal ve bizimle zayıfla@Erigim bunu slogan mı yapsak
Hayırdır inşallah,niye kaptanım?
Ani kilo artışı ya da azalışı etkili olur ama yine de gitmekte fayda var canım,geçmiş olsun.bazen aynı pencereden bakamıyoruz ama annedir nihayetinde öyle düm dük deme sen yine de
Oy maşallah size,sağlıkla kucağına alasın inşallahsağlık ocagına kaydını yaptırdın mı bu haftalarda aşı olman lazım.26ya kadar vakti vardı sanırım ama:--)
Amiiinnn
-4olacak bu gidişle canım,desene az daha:-(
Basın sağolsun canım,aramızda olma na sevindim.diskalifiye de olmamışsın,çok sevindim♡♡
yaa niye öyle yaptı ki çok sinirlendim,insan o kadar emek veriyor
Günaydın canım doğaldır çünkü hastalıkla gidenin bi kısmı gelir kilonu revize ediyor muyuz şuan hedefi tutturdunKizlar gunaydin ,
Bugun biraz iyiyim
Haftasonu da dinlenirsem súper olacak
Baya kilo kaybettim
Ama sanirim haftaya arti cikacagim
Guncel kilom 60,7
63,9 -60,7 = 3,2
3,2 * 100 _= 320
320/63,9
canım ac. Sc bekleme kaç cc ictiysen dus dune gore belki olur zaten emziriyorsun senGunaydin Kizlar. Bugün bol eksili bi gun olsun :)) ben sabah unutup 1 koca bardak su ictimsonra aklima geldi bugün cuma diye. Onun için daha tartilamadim. 2-3 saat bbekleyip öyle tartilicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?