Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkürler cnm benim. Yürüyüş konusunda söyle birsey söylemek istiyorum 30 dk 40 dk fln benim için hiç birşey )) bakmayin suan 81 olduğuma aslında ben sporcuyum ve sporculuktan antrenorluge uzandim. Havalı ve ateşli silahlar antrenoruyum. Yıllardır sporun içindeyim. Biz atış yaparken sürekli ayakta olduğumuz için bacak kaslarım son derece kuvvetli. O yüzden 1 ve 1.5 saat dokunmuyo bana ama 2 saat biraz zorluyor. Ha bu arada 1 haftadır yürüyorum. Gecmisimde sabah 2 saat yürüyüş öğlen 1 saat pilates akşam 2 saat yürüyüş 3 kupa bitki çayı 2 lt su ve az yiyerek 82 den 63 e düştüm. Sanırım 5 6 ay gibi bir sürede verdim bu kiloyu. Yıl 2010; )
Zamanla sporu boslayinca aldım. Benim esas ihtiyacım hareket spor yapmam şart. Yoksa yemek de problemim yok :)

Cnm hedefime ilk olarak 65 yazabilirsin. Allah nasip ederse sonrasında 55
Ay bi an 55 demek korkutucu geldi 26.3 kilo vermek gerek bunun için. Gerçi eninde sonunda o kiloya inmem lzm

Selam canim hoşgeldin ben kaptan yardimcisi Derya. Cok hizli bi giris yaptin superrr :)) devaminda da ayni performansi bekliyoruz. Ceee diyip kacmak yok ona gore :)) Kaptanimiz zaten sana kurallardan bahsetmiş. Hepimiz kurtulucaz bu kilolardan yeterki isteyelim. Şimdiden basarilar dilerim :))
Slmmm ben geldim :))) 155 boy 29 yas 81.3 kg

HB :) kaçmak yok. Buradayım sizinleyim. İnternet problemi yasamadigim sürece kaybolmam ortalıktan:))) bugün baya paylaşımda bulundum. Yarın tartı günü herkesi gorucem inşallah. Geçmişe baktım biraz ikinci olmuş grup yarismalarda artık ben varım 1. Olucak inşallah :)))) bireysel birinci bizim gruptaymis çok çok tebrik ediyorum kendisini

Evet canim grup olarak takımlarda genelde iyiyiz doğru yerdesin :))

makbulecelik34 canim zamanla oturtursun düzenini. Kizlarinda dediği gibi aksami biraz erkene çek ve esinle beraber ara ogün yap. Bebisini Allah bagislasin. Kiz mi erkek mi adi ne?

Tavsiyene uymaya çalışacağım.. 6 aylık bir oğlum var adı alperen 5 yaşında da bir kızım var adı ayşe hilal... Senin bebeğinde var mı??

Hoş bulduk cnm.. sende hoş geldin

Kızlar bugün pazara gittim fazla ilgilenemedim
Bugünkü menüm sizin gibi siki bir diyet menusu değil ama
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk patates salatası (haşlanmış patateslerim vardı bitsin birakacam)
3 zeytin
Peynir
Salatalık domates
Öğlen çok cnm çekti dondurma
Ara az patlamış mısır 3 bisküvi ( komşu ikramı geri çeviremedim)
Akşam 2 yk kıymalı mantar yemeği
2 yk yoğurt

Yarında davete gidecem börekler çörekler off ne yapacam yemeden hadi hadi ye diyecekler...

Waoww ismi gibi çok havalı
C

Cnm ödem suyu nedir özel bir tarif mi
Canım 3lt suya yarim limon yarim yesil elma yada 1salatalık 1cubuk tarçın atıp gun icinde tuketiyorsun
İyi akşamlar :) Nasılsınız canlar ?
İyi akşamlar canım hosgeldin sayenizde iyiyiz
yeme yeme tabağına alıp içinden en masum seçip yemeye çalış yada direk diyette olduğunu kusura bakmayın de
Ben hep ısrarlara mis gibi yapardım yiyormuş gibi ams ne gerek var sen kararliysan eğer boğazına yapışıp zorla ağzına tikmayacaklar
Tok git öğünü yap orda sadece çay içersinde patatesleri kocana yedir iki gundur patates

***10. TAKIM 476.ETAP***

RoseAnge (63.9///%)
Erigim(72,9///%)

cansutr(77.2///%)441.etapta bildiriniz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 36ya Bölündü
ses35 (70.9///%) .475.etapta bildirimde bulunmadi yuzdesi ikiye bolundu
kimyager1508(70.9///%)

10.takım ortalaması:%

iradelihatunhuma(97,8///%) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85

makbulecelik34(66.2///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kilo:65

Hoşbuldum canım :)
Hep iyi olun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…