Teşekkürler cnm benim. Yürüyüş konusunda söyle birsey söylemek istiyorum 30 dk 40 dk fln benim için hiç birşeymenün güzel istersen yürüyüslerin zamnini kademe kademe yükselt..yani 30 yada 40 dakkayla basla zamanla cogalt...yoksa kilo vermen durdugunda sporu daha fazla yapma imkanin olmaz..yada ayni sürede hizini yükseltip yapabilirsin.
evet türkcem berbatben cansu yurtisinda dogup büyüdüm 25 yasinda ve bekarim...üniverste okuyorum..yanisira calisiyorum yogun bir tempom var...yemekle aram normaldir beni maf eden aburcuburlar oldu..cnm SIkildikca yedim..heleki ise basladigimdan beri görmedigim kilolari gördüm...hergün hergün insan cipslerler cikotalarin icinde calisinca boyum 1.62 en son 87 demistim kilom icin.baska merak ettigin birsey olursa sorabilirsin
Cnm hedefime ilk olarak 65 yazabilirsin. Allah nasip ederse sonrasında 55***10. TAKIM 476.ETAP***
RoseAnge (63.9///%)
Erigim(72,9///%)
cansutr(77.2///%)441.etapta bildiriniz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 36ya Bölündü
ses35 (70.9///%) .2. kez bildirimde bulunmadı takım kurallarina uymadığı için diskalifiye
kimyager1508(70.9///%)
10.takım ortalaması:%
iradelihatunhuma(97,8///%) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85
makbulecelik34(66.2///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kilo:
Cnm ödem suyu nedir özel bir tarif miDun yediklerim ve içtiğimiz 3lt odem suyuna rağmen +600um Yaw puff cumaya gore +0 ama bugünde devam regl odemini beni vurmamali dimi ya
Slm iyi akşamlar iyiyim süperim yeni katıldım :)))İyi akşamlar :) Nasılsınız canlar ?
Slmmm ben geldim :))) 155 boy 29 yas 81.3 kg
İyi akşamlar :) Nasılsınız canlar ?
HB :) kaçmak yok. Buradayım sizinleyim. İnternet problemi yasamadigim sürece kaybolmam ortalıktan:))) bugün baya paylaşımda bulundum. Yarın tartı günü herkesi gorucem inşallah. Geçmişe baktım biraz ikinci olmuş grup yarismalarda artık ben varım 1. Olucak inşallah :)))) bireysel birinci bizim gruptaymis çok çok tebrik ediyorum kendisiniSelam canim hoşgeldin ben kaptan yardimcisi Derya. Cok hizli bi giris yaptin superrr :)) devaminda da ayni performansi bekliyoruz. Ceee diyip kacmak yok ona gore :)) Kaptanimiz zaten sana kurallardan bahsetmiş. Hepimiz kurtulucaz bu kilolardan yeterki isteyelim. Şimdiden basarilar dilerim :))
HB :) kaçmak yok. Buradayım sizinleyim. İnternet problemi yasamadigim sürece kaybolmam ortalıktan:))) bugün baya paylaşımda bulundum. Yarın tartı günü herkesi gorucem inşallah. Geçmişe baktım biraz ikinci olmuş grup yarismalarda artık ben varım 1. Olucak inşallah :)))) bireysel birinci bizim gruptaymis çok çok tebrik ediyorum kendisini
makbulecelik34 canim zamanla oturtursun düzenini. Kizlarinda dediği gibi aksami biraz erkene çek ve esinle beraber ara ogün yap. Bebisini Allah bagislasin. Kiz mi erkek mi adi ne?
Hoş bulduk cnm.. sende hoş geldinGünaydınnnn 10.takımın fıstıkları
Benim küçük çocupum olmadığı için sabah 5 de kalkmam gerekmiyor
Şimdi kalkın ilerde sizde Rahat edersiniz
@cansutr tatlım ne oldu neye canın sıkıldı senin
R RoseAnge sen nasıl oldun cnm iyileştinmi biraz
@yolcukardelen tatil nasıl gidiyor fıstık
makbulecelik34 sende hoşgeldin cnm
Ben zuhal 9.takımdayım arada size misafirliğe geliyom
kimyager1508 @Erigim
Bebişler çok çabuk büyüyor kızlar
Bu günleri iyice sindirerek yaşayın
Bizimki bile dün doğdu gibi 9 aylık oldu bile
Hepinize sevgiler
Yarın tartı olduğunu unutmayın
Selam canimm hoşgeldin Biz iyiyiz sen nasilsin?.
Waoww ismi gibi çok havalıTeşekkürler cnm benim. Yürüyüş konusunda söyle birsey söylemek istiyorum 30 dk 40 dk fln benim için hiç birşey)) bakmayin suan 81 olduğuma aslında ben sporcuyum ve sporculuktan antrenorluge uzandim. Havalı ve ateşli silahlar antrenoruyum. Yıllardır sporun içindeyim. Biz atış yaparken sürekli ayakta olduğumuz için bacak kaslarım son derece kuvvetli. O yüzden 1 ve 1.5 saat dokunmuyo bana ama 2 saat biraz zorluyor. Ha bu arada 1 haftadır yürüyorum. Gecmisimde sabah 2 saat yürüyüş öğlen 1 saat pilates akşam 2 saat yürüyüş 3 kupa bitki çayı 2 lt su ve az yiyerek 82 den 63 e düştüm. Sanırım 5 6 ay gibi bir sürede verdim bu kiloyu. Yıl 2010; )
Zamanla sporu boslayinca aldım. Benim esas ihtiyacım hareket spor yapmam şart. Yoksa yemek de problemim yok :)
Canım 3lt suya yarim limon yarim yesil elma yada 1salatalık 1cubuk tarçın atıp gun icinde tuketiyorsunC
Cnm ödem suyu nedir özel bir tarif mi
İyi akşamlar canım hosgeldin sayenizde iyiyizİyi akşamlar :) Nasılsınız canlar ?
yeme yeme tabağına alıp içinden en masum seçip yemeye çalış yada direk diyette olduğunu kusura bakmayın deKızlar bugün pazara gittim fazla ilgilenemedim
Bugünkü menüm sizin gibi siki bir diyet menusu değil ama
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk patates salatası (haşlanmış patateslerim vardı bitsin birakacam)
3 zeytin
Peynir
Salatalık domates
Öğlen çok cnm çekti dondurma
Ara az patlamış mısır 3 bisküvi ( komşu ikramı geri çeviremedim)
Akşam 2 yk kıymalı mantar yemeği
2 yk yoğurt
Yarında davete gidecem börekler çörekler off ne yapacam yemeden hadi hadi ye diyecekler...
Waoww ismi gibi çok havalı
Canım 3lt suya yarim limon yarim yesil elma yada 1salatalık 1cubuk tarçın atıp gun icinde tuketiyorsun
İyi akşamlar canım hosgeldin sayenizde iyiyiz
yeme yeme tabağına alıp içinden en masum seçip yemeye çalış yada direk diyette olduğunu kusura bakmayın de
Ben hep ısrarlara mis gibi yapardım yiyormuş gibi ams ne gerek var sen kararliysan eğer boğazına yapışıp zorla ağzına tikmayacaklar
Tok git öğünü yap orda sadece çay içersinde patatesleri kocana yediriki gundur patates
Slm iyi akşamlar iyiyim süperim yeni katıldım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?