- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Ayyyy allahım çok mutlu ettin cnm beniEnise07 canim senin menülerve ssporlar helede harikaaaa :)) tebrik ederim. Ben 2 gündür oodevlerimi bile yapamiyorumm. İnş BBugün yapicam kkizim uyursa
günaydın 10.takım nasılsınız, erik kaptanıma bi iadei ziyarete geldim... 6.takımdan derya ben...hemde bi sizleri göreyim, tanıyayım kimler nasıl besleniyomuş bi bakimm dedim... maşallah sizlere
Günaydın hosgeldin iyiyiz biz iyigünaydın 10.takım nasılsınız, erik kaptanıma bi iadei ziyarete geldim... 6.takımdan derya ben...hemde bi sizleri göreyim, tanıyayım kimler nasıl besleniyomuş bi bakimm dedim... maşallah sizlere
Ah bu ev işleri hiç bitmiyor hiçGunaydin Kizlar sayfalari oku oku yeni bitirdim. Ben 2 gündür bburayaihmal ediyorum kusuruma bakmayin nolur :)) dun aksam misafirim vardi evde hem kkizla ugrastim bi yandan evibtoplamaya calistim bi yandan birşeyler haxirladim derken aksam sızıp kalmisim.
Selam canim hoşgeldin. Bende Derya adasiz :)) bizler iyiyiz siz nasilsiniz?
hoşbuldum kızlar, bizde iyiyiz şükür... erdikçe daha da iyi olucaz inşallah.. memnun oldum bu arada...Günaydın hosgeldin iyiyiz biz iyisizlere İnş iyisiniz. Enise bende :)
Ah bu ev işleri hiç bitmiyor hiç
Ben o kadarcık yesem ruhumu teslim ederim hahahhahahah
Doğrudur cnm sizlerde bebekler bende de 24 yaşında bi bebek var. Erkek kardeşim doğuştan bedensel engelli sürekli yatıyor yeme içme tuvalet her ihtiyacını bız karşılıyoruzAynen canimm birde bebek olunca daha zormus hakikaten. Uyurken yapmaya calisiyorum. EE tabi sessiz olmakta lazim uyanmasin diye. İnsan ne yapacagini sasiriyor
Ben o kadarcık yesem ruhumu teslim ederim hahahhahahah
Doğrudur cnm sizlerde bebekler bende de 24 yaşında bi bebek var. Erkek kardeşim doğuştan bedensel engelli sürekli yatıyor yeme içme tuvalet her ihtiyacını bız karşılıyoruz
Konuşamiyor da. Bir kaç kelime söylüyor sadece onları da biz anlıyoruz tabi. Anne baba abla var evet cis su gibi ... zeka da birsey yok tableti fln kendi kullaniyo sağ elinde pek kasılma yok ama bacakları ve sol eli çok kasiliyo. Uyduyu fln siler yükler :) bende evdeyim diye annemin yükünü hafifletmek adına ben ilgileniyorum kardeşim ile. Çünkü annemin psikolojisi de çökmüş durumda. Dusunsene 24 yıldır bebek bakımı 4 duvar arasinda. Neyse anlatsam bitmez sıkıntılar...elimizden geleni yapıyoruz.
Amin cnm,inş ya....baldamlasxixmelis canim kuzucugun inş Tez vakitte su kkolikten kurtulur. Benim kizimda kakasini yaparken çok ikiniyor. Doktorami gotursem diyorum normal midir ki?
Allah yardımcınız olsun inşBen o kadarcık yesem ruhumu teslim ederim hahahhahahah
Doğrudur cnm sizlerde bebekler bende de 24 yaşında bi bebek var. Erkek kardeşim doğuştan bedensel engelli sürekli yatıyor yeme içme tuvalet her ihtiyacını bız karşılıyoruz
Konuşamiyor da. Bir kaç kelime söylüyor sadece onları da biz anlıyoruz tabi. Anne baba abla var evet cis su gibi ... zeka da birsey yok tableti fln kendi kullaniyo sağ elinde pek kasılma yok ama bacakları ve sol eli çok kasiliyo. Uyduyu fln siler yükler :) bende evdeyim diye annemin yükünü hafifletmek adına ben ilgileniyorum kardeşim ile. Çünkü annemin psikolojisi de çökmüş durumda. Dusunsene 24 yıldır bebek bakımı 4 duvar arasinda. Neyse anlatsam bitmez sıkıntılar...elimizden geleni yapıyoruz.
Sağol bcm allah razı olsun . Zor valla anneye babaya bana ve tabi kendisine. .. aklına gelen en basit şey böyle çocuğu olan aileler için belkide çok zor...ya bizimki doğuştan ama herkes bi engelli adayı diye bir söz var ve cok doğru. Karsi apartmanda oturanlarin oğlu vardı sanırım o da 25 yaş civari birgün bayılıyor ve o da artık bir engelli dağ gibi çocuk şimdi başını bile tutamiyor hamur gibi oldu cocukcagiz ay allahım kimseye yaşamasiinn. Binlerce kere sukretmek lzm elimiz ayagimiz yerinde sağlığımız yerindeÇok çok geçmiş olsun canimm. Rabbim size güç kuvvet versin. Sizin işiniz daha zor tabiki.
Amin cnm,inş ya....
Ikınma normal, hangi kası kullanacaklarını bilmedikleri için bütün kaslarını kullanıyorlar, kıpkırmızı olurlar.hatta benim kız ıkınırken süt de çıkartabiliyor ağzından.doktora götürsen çok çok gaz damlası verir.devit3 kullanıyor musun
Allah yardımcınız olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?