Canım bizimde öyle baba oyuncu birlikte vakit geçiriyorlar ama ben ordaysam direk bana sarıyor dışarı parka filan çıktıklarında bende gitmiyorum e bizde az kafa dinleyelim demi :)bu hafta veremez geçen hafta hastalıkla su kaybetti o su geri gelmiştir canım sbt kalsın yeter bize
öyleydi ama eşim çok oyun oynar her akşamda yorgunum demez dışarı çıkarır bensiz yeni oyunlar bulmuşlar her ağaca dokunup fiskiyelerde ıslanıp kuru yaprakları ezmek gibiben onlarla arada sırada çıkıyorum çünkü donus yolunda tutuyor hem yuruyus hem emecekmis
Spor yapmamışsam spor yapıyorum gun içinde fırsat bulmussam keyif valla gece uykumbzaten yok çok sıcak ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor gunduz terledince elimden tutup banyoya götürüyor uç kere duş aldı daha gün bitmedenCanım bizimde öyle baba oyuncu birlikte vakit geçiriyorlar ama ben ordaysam direk bana sarıyor dışarı parka filan çıktıklarında bende gitmiyorum e bizde az kafa dinleyelim demi :)
Canim imkansiz gibi
3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :45 dk pilates+115 dk yürüyüş+ödevler
@Erigim :25dk plates
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:50×2 defa koşar biçimde dizleri karna çekme+50×2defa koşar biçimde ayakları popoya değdirme +25*2 yatarak sağ sol mekik çekme
KIZLAR KIZLAR
HADİ CANLANIN SON İKİ GÜN BUGÜN SPORLAR BOŞ KALMASIN
cansutr şu cezaları yap yazalım artık bütün hafta ödevleri bile yapmadın haftalık 140 dk spor kuralını unutmayalım bekliyorum canım
@yolcukardelen nerdesin kanki özlettin hadi sporları yazalım
R RoseAnge canım kendini iyi hissediyorsan spor bekliyorum
Küçük bebesi olanlara biraz kıyak geçiyoruz ama en azından ödevler yapılsın
Haydi kızlar SPORA
Level 1 28 dakika sureño yaptim canimhangi videoyu yaptın canım
79.9 a razıyım bende :)))80leri görmek istemiyorum artikCanim imkansiz gibi
Elimden geleni yapiyorum ama bakalim
Allah gönlüne göre versin79.9 a razıyım bende :)))80leri görmek istemiyorum artik
79.9 a razıyım bende :)))80leri görmek istemiyorum artik
Protein ye canım b12 ni olcturKızlar bu arada hafızam fena ya , işyerinde hep oturuyorum işte var yapılacak ama
Az önce mesela sabah kahvaltısında ne yediğimi düşündüm
Hafıza sorunum başladı
2 dk düşündüm öyle yazdım
Benimki de banyo su bayılıyo napcan işte böyle böyle büyüyolarSpor yapmamışsam spor yapıyorum gun içinde fırsat bulmussam keyif valla gece uykumbzaten yok çok sıcak ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor gunduz terledince elimden tutup banyoya götürüyor uç kere duş aldı daha gün bitmeden
Bende çok severim :)İrmik helvası yedim, eşim yaptı.kızım isteyip duruyordu.ben de çok severim
Bende aynı düşüncedeyim canm79.9 a razıyım bende :)))80leri görmek istemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?