Vallahi ben yazicaktim madem bakiyonuz niye yazmiyorsunuz; )))))))Herkes bakmissa yok olan kim
Menü güzel cnm of bende simdi Enis i doyurdum benimde yemek yapma faslı baslicak birazdanBende aksam için yemek hazirliyorum. Menü tavuk site, bulgur pilavi, salata ve yoğurt olacak.
Ayni zamanda daara oogunumu yiyorum türk kahvesi ve hurma :))
evet cnm malesef bakıma muhtaç çocuğu olan anneler çocuğum arkama kalmasın diyo. Annem de dahil. Babama dahi güvenmez bakim konusunda. Bana guveniyo. Guneniyo guvenmesine ne , sende evlineksin elin oğlu evinde Enis i ya ister ya istemez diyo.Rabbim yardımcınız olsun Allah katında yerimiz hazır hepimiz adayiz dedigin gibi
Bi anne demiştiki en buyuk korkum benim ondan önce olmem o benden önce olsun yoksa kim bakar benim gibi
Oysa sağlıklı çocuk annelerinin de en buyuk korkusu evladının once ölmesidir
Hayat işte açısıyla tstlisiyla
Level 1 cnm 30 day shred
breeze3535 tatlim bi ara benimde göbek iiçinde bi program hazirlayalim. Firsat bbuldukça yapayim.
AAyrıca takima desteğinde cçok iyi :))
Aunen canım öğle ve akşam yer değişse super olurmuş :)
Yok yok vazgeçtim yaparım ama yemem 69u görünce belki daha var 2kg
Sanki benimde bugün daha iyi alıştı sence hangi sıklıkta yapmaliyim iki günde bir plates,+yuruyus mu yoksa bigun pilates bi gun yuruyus mu
Biliyorum kas yapmak o kadar kolay değil ama kaslarda sissin istemiyorum diyetisyen iki günde bir 45dk yada haftada 3gun 60,dk demişti haftalık 180dk
Ay ne yaşlanması hayat 30da başlıyor
videodaki sıra aklindaysa sorun yok zaten genelde çoğunluk karın basen bacak içerikli benim
allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsunBen o kadarcık yesem ruhumu teslim ederim hahahhahahah
Doğrudur cnm sizlerde bebekler bende de 24 yaşında bi bebek var. Erkek kardeşim doğuştan bedensel engelli sürekli yatıyor yeme içme tuvalet her ihtiyacını bız karşılıyoruz
Konuşamiyor da. Bir kaç kelime söylüyor sadece onları da biz anlıyoruz tabi. Anne baba abla var evet cis su gibi ... zeka da birsey yok tableti fln kendi kullaniyo sağ elinde pek kasılma yok ama bacakları ve sol eli çok kasiliyo. Uyduyu fln siler yükler :) bende evdeyim diye annemin yükünü hafifletmek adına ben ilgileniyorum kardeşim ile. Çünkü annemin psikolojisi de çökmüş durumda. Dusunsene 24 yıldır bebek bakımı 4 duvar arasinda. Neyse anlatsam bitmez sıkıntılar...elimizden geleni yapıyoruz.
Sağol cnm benim allah razı olsunallah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsun
bulgura kimyon at sonra gaz yapmasinBende aksam için yemek hazirliyorum. Menü tavuk site, bulgur pilavi, salata ve yoğurt olacak.
Ayni zamanda daara oogunumu yiyorum türk kahvesi ve hurma :))
Enis Enise ne güzelMenü güzel cnm of bende simdi Enis i doyurdum benimde yemek yapma faslı baslicak birazdan
haklilar canımevet cnm malesef bakıma muhtaç çocuğu olan anneler çocuğum arkama kalmasın diyo. Annem de dahil. Babama dahi güvenmez bakim konusunda. Bana guveniyo. Guneniyo guvenmesine ne , sende evlineksin elin oğlu evinde Enis i ya ister ya istemez diyo.
renkli göz işte hassas oluyor alerjikmis iki damla yazdı dru canım çok sagol@Erigim cnm kötü birsey yok değil mi çocuğun gözünde. Ne dedi doktor
tamam canım benimde aynı bölgelercanım eğer vaktin varsa hem pilates hem yürüyüş devam ettir
pilates ve yürüyüş bende hiç kas şişirmedi ama diger cardio içerikli fitness içerikli videolar yaptı sen kendine göre bi ayarlama yap ama haftanın en az 5 günü yürü canım 4 günde pilates yap bazen bi gün pilates bigün yürüyüş olur bazende ikisi birden
dimi ama ya en güzel yaşlar ozaman başlıyor
benimde canım asen bacak sıkıntısı var oralara ağırlık veriyorum
Bu vídeo Canim
Belki de Ondan Cok Zorlandim
geçmiş olsun çok daha da iyi olursun inşallahTesekkurler sordugun icin Canim
Tam duzelmedim ama , Cok daha iyiyim
Güzel menü, doyuyor musunBugün menüm
Sabah
1 sandviç moZarella ve çilek reçelli
1 kahve
Öğlen
1 yoğurt
1 kırmızı elma
8 yaprak sarması
1 kahve sütlü
Akşam
Soğuk yoğurt çorbası (içinde nohut ve yarma var yağsız)
Bu yine doyurucu da diğerleri benim bünyeye göre çok az :)Güzel menü, doyuyor musun
Diğerleri derkenBu yine doyurucu da diğerleri benim bünyeye göre çok az :)
Sen ve ben kızlara bakıp yemek yapabilsek yeter cnm.evde koşu bandım var, eşim gelince bebeği eşime satıp orda yürüyorumayyy bi ben koşamadım sanırım
Güzel menü, doyuyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?