Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet cnm malesef bakıma muhtaç çocuğu olan anneler çocuğum arkama kalmasın diyo. Annem de dahil. Babama dahi güvenmez bakim konusunda. Bana guveniyo. Guneniyo guvenmesine ne , sende evlineksin elin oğlu evinde Enis i ya ister ya istemez diyo.

breeze3535 tatlim bi ara benimde göbek iiçinde bi program hazirlayalim. Firsat bbuldukça yapayim.

AAyrıca takima desteğinde cçok iyi :))

teşekkür ederim canım kendi telefonumdan girebilsem daha çok buralarda olucam aslında

canım ebru şallının süper karın diye bi videosu var bence onunla başla toparla biraz sonradan jillianın egzersizlerine geçiş yapabilirsin pilates çok iyi toparlıyor

canım eğer vaktin varsa hem pilates hem yürüyüş devam ettir

pilates ve yürüyüş bende hiç kas şişirmedi ama diger cardio içerikli fitness içerikli videolar yaptı sen kendine göre bi ayarlama yap ama haftanın en az 5 günü yürü canım 4 günde pilates yap bazen bi gün pilates bigün yürüyüş olur bazende ikisi birden

dimi ama ya en güzel yaşlar ozaman başlıyor

benimde canım asen bacak sıkıntısı var oralara ağırlık veriyorum

allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsun

Bende aksam için yemek hazirliyorum. Menü tavuk site, bulgur pilavi, salata ve yoğurt olacak.
Ayni zamanda daara oogunumu yiyorum türk kahvesi ve hurma :))
bulgura kimyon at sonra gaz yapmasin

Menü güzel cnm of bende simdi Enis i doyurdum benimde yemek yapma faslı baslicak birazdan
Enis Enise ne güzel
haklilar canım

@Erigim cnm kötü birsey yok değil mi çocuğun gözünde. Ne dedi doktor
renkli göz işte hassas oluyor alerjikmis iki damla yazdı dru canım çok sagol

tamam canım benimde aynı bölgeler

@Erigim Güzel di mi :))) annem doğduğum günün takvim yaprağını saklıyor arkasında isimler Enis Enise :)

O renkli göz hassasiyetini bilirim benimde gözler yeşil :) sınav dönemi sinir stres ve yorgunluktan tam 6 ay göz kapagim segirdi gözler kanlandi o kadar damla verdiler ise yaramadı. Birde migreni tetikledi acayıp sancılı ağrı çekiyordum. Dr un biri ilaç yazmicam sana dedi soğuk uygula dedi. Ve ise yaradı :) allah razı olsun o kadından. Yok yere ilaç kullanmamis oldum. Hem de kurtuldum.

Bu vídeo Canim
Belki de Ondan Cok Zorlandim

canım bu video ilk programı daha çok alt vucüt çalıştırıyor bende bunu yapmıştım
benim sana önerim 6 week six-pack abs level 1 diye var ben bunu yapmanı öneririrm bu daha çok bel gölgesi içinmiş senin için daha uygun olur diye düşündüm

@Erigim sağa sola sallanan bir beşik var ama benim kız ille de ayak olsun istiyor.bir de emziği attırıyor ağzından.hanımefendiyi hem sallayacağız hem de emziğini tutacağız.
Göğsüme yapistirıyorum emzik arada kalıyor düşmüyor.çok nadir arabada kullandığımız pusette sallanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…