Benim diğer menülerimi çok az buluyor arkadaşlar da :)Diğerleri derken
canım bu video ilk programı daha çok alt vucüt çalıştırıyor bende bunu yapmıştım
benim sana önerim 6 week six-pack abs level 1 diye var ben bunu yapmanı öneririrm bu daha çok bel gölgesi içinmiş senin için daha uygun olur diye düşündüm
Canım Allah sabır versin , çok gecmiş olsunSağol cnm benim allah razı olsun
bende çayla pansuman yapılınca iyi geliyor diye onu seveceğim soğuğu pek koydurmaz sanirim@Erigim Güzel di mi :))) annem doğduğum günün takvim yaprağını saklıyor arkasında isimler Enis Enise :)
O renkli göz hassasiyetini bilirim benimde gözler yeşil :) sınav dönemi sinir stres ve yorgunluktan tam 6 ay göz kapagim segirdi gözler kanlandi o kadar damla verdiler ise yaramadı. Birde migreni tetikledi acayıp sancılı ağrı çekiyordum. Dr un biri ilaç yazmicam sana dedi soğuk uygula dedi. Ve ise yaradı :) allah razı olsun o kadından. Yok yere ilaç kullanmamis oldum. Hem de kurtuldum.
cinsler işte her birinin huyu farklı@Erigim sağa sola sallanan bir beşik var ama benim kız ille de ayak olsun istiyor.bir de emziği attırıyor ağzından.hanımefendiyi hem sallayacağız hem de emziğini tutacağız.
Göğsüme yapistirıyorum emzik arada kalıyor düşmüyor.çok nadir arabada kullandığımız pusette sallanıyor
@Erigim sağa sola sallanan bir beşik var ama benim kız ille de ayak olsun istiyor.bir de emziği attırıyor ağzından.hanımefendiyi hem sallayacağız hem de emziğini tutacağız.
Göğsüme yapistirıyorum emzik arada kalıyor düşmüyor.çok nadir arabada kullandığımız pusette sallanıyor
Benim diğer menülerimi çok az buluyor arkadaşlar da :)
Bu menün böyleyse diğerlerini gormeyim benBenim diğer menülerimi çok az buluyor arkadaşlar da :)
Ay inşallah canm yaa nerde o günlersıcaklık mazide kaldı benimki hala kahve kojusunu slip uyanır çayı doldurunca kaks yapar
Ama sen 2-3ay sonra cok rahatliycaksin birlikte oynamaya başlayacaklar
Canm sezaryenden sonra korse kullandın mı göbeği tooarladığı doğru muBu arada ben günlük en az 30dk titreşimli kemer takıyorum mideye.ilerleyen zamanda göbeğime takacağım.sezeryandan dolayı takmıyorum şimdilik
Allah sabır versin canımSağol cnm benim allah razı olsun
Hiç sorma ben her yediğim yemeğe aatıyorum nerdeyse kimyon bağımlılık yapacak sanırım@Erigim attim bolca kimyon ama umarim gaz yapmaz. Artik ne yemek yapip ne yiyecegimi sasirdim aman ggaz olmasin diye.
ya ben öyle çok dikkat etmedim sadece bi kaç gün oldu sonra ben normale döndüm valla sürekli çıkarıyordu zaten kendisi@Erigim attim bolca kimyon ama umarim gaz yapmaz. Artik ne yemek yapip ne yiyecegimi sasirdim aman ggaz olmasin diye.
baklavamı yedin kız tartıdan öncedünkü menümü yazmamışım ya ben
kahvaltı, 1 köz biber, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates,2 dilim ekmek
ara, 1 bardak süt, 3 incir,
öğlen, 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek,
ara; 1 ısırımlık bitter çikolata
akşam, 1 kepçe tarhana çorba, salata, 3 kaşık yoğurtlu kıymalı fırın sebze, 3 kaşık kısır
ara, çay ve bir dilim baklava
su; 2.5 lt
spor yok
gzüel menübugünkü menüm,
kahvaltı; 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, 2 dilim ekmek, 1 t bal
ara, 1 bardak süt, 3 incir
öğlen, 3 kaşık yoğurtlu kıymalı fırın sebze, 3 kaşık kısır
ara, türk kahvesi, 4 hurma
akşam, 4 kaşık tavuk sote, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık, salata
ara, çay
su; 2 lt
spor henüz yok, kızım erken uyursa ödevlerimi yapıcam
gelir gelir şimdi çok rahat arkadaşım onlar kendi kendine arkadaş olduAy inşallah canm yaa nerde o günler
onlar uyurken kahvaltıyı saglam yapıp gunu ıdare ediyprsun sanırımBugünkü menüm
Sabah
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
3 yumurta bol kimyonlu
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 maden suyu
1kase yerfıstığı
Öğleden sonra 4 te
1 simit
1 bardak ayran
Ara
1 armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?