- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Slm kızlar tartıya çıktım. kahvaltı yapıcam şimdi ama önce bi kilomu yazayım
81.3 / 79.6 / 1.70 / 2.091
Günaydın kızlar
Doğumdan sonra 66 yı görmüştüm.son 15 günde misafirle (yatılı) yemekten 67 nin üzerine çıkmıştım onun için bu hafta çok vermişim.bundan sonra hedef yarım kg vermek
Sabah sucuklu yumurta yedik, kendime ayırmadım eşim söylenmesin diye
Başlangıç 66.9
Şimdi 65.9
Hedef 61 (ilk kızıma hamile kaldığım kg)
Teşekkürler cnmmtebrikler kızlarrrr
ben hafta basında 69.7 yani +0.7 kg dum. bugün yine 69 oldum çok şükür. haftaya bakalım nasıl olacak
Ne yedin de +daydın bakim.tebrikler kızlarrrr
ben hafta basında 69.7 yani +0.7 kg dum. bugün yine 69 oldum çok şükür. haftaya bakalım nasıl olacak
h.sonu çok düzensiz beslenmiştim canım. birde bende hala ödem oluyor. bazen elim ayağım şişiyor bazen iniyor. tabi buda tartıya yansıyorNe yedin de +daydın bakim.
Ay bende sabah elim ayağım davul gibi oluyo. Yürüyüşe çıkarken ayakkabiya zor sigiyo ayağım. Yürüyüşe iken de ellerim çok fena şişiyorh.sonu çok düzensiz beslenmiştim canım. birde bende hala ödem oluyor. bazen elim ayağım şişiyor bazen iniyor. tabi buda tartıya yansıyor
aynen benımde öyle. tuzluda yemiyorum, suda içiyorum. ama hiç hareket yok bende.Ay bende sabah elim ayağım davul gibi oluyo. Yürüyüşe çıkarken ayakkabiya zor sigiyo ayağım. Yürüyüşe iken de ellerim çok fena şişiyoryok mu bir çözümü yaa
Kızlar sonuçlar nasıl
Bir bakayım dedim
Çokta iç acici değil
Kızlar sizin adınıza üzüldüm ama kendi adıma sevindim desem yalan olmazR RoseAnge bu hafta artı çıkacağını biliyorduk zaten sorun değil
Enise07 tebrikler çok güzel vermişsin baldamlasxixmelis haha kilo verdiğine mi üzüldüm şimdi sen
Eller deliye biz akilliya hasret
CurukElma aboo hemenfe gelmiş pek parlar değil sizde durum ne
Kızlar sizin adınıza üzüldüm ama kendi adıma sevindim desem yalan olmazins haftaya daha iyi sonuçlar alırsınız
Sanırım yenildikgüzel kilolar vermişler azimlerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?