Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksam yemeginden sonra tek düsüncem: ben cok yedim
E okadar az yiyince dün çok gelmiştir ben de kv deyim tatlı yemedim aferin bana :))
cansutr kuzum ben bütün takımlara bayram mesajı bıraktım takım adına bilgin olsun
Ben yapayım diyodum e erken kalkan yol alır :))
hayirli bayramlar
koskocaman sevgiler 9.takimdan fistiklar
Teşekkür ederiz 9. Takıma da Bizden sevgiler iyi bayramlar

aksam yemeginden sonra tek düsüncem: ben cok yedim
E okadar az yiyince dün çok gelmiştir ben de kv deyim tatlı yemedim aferin bana :))
cansutr kuzum ben bütün takımlara bayram mesajı bıraktım takım adına bilgin olsun
Ben yapayım diyodum e erken kalkan yol alır :))
hayirli bayramlar
koskocaman sevgiler 9.takimdan fistiklar
Teşekkür ederiz 9. Takıma da Bizden sevgiler iyi bayramlar

Enise07 erken kalksAydim bende yapacaktim. Ama cok tsk sen düşünmüssun bile ayni @Ses35 gibi bu yardimcilarla sirtim yere gelmez herkeze iyi bayramlar tüm citirlarima kucak dolusu sevgiler
:)) ne demek tatlım baktım elim bos dur dedim 2 dk hemen yapivereyim.
@Ses35 kuzum izinde bile takımına yardıma koşan vefakar arkadaşım benim

Kızlar selam nası gidiyor bayram ben bol etli az kh lı sıfır tatlılı gidiyorum yalnız şu söylem beni deli ediyor
Diyete bayramdan sonra devam edersin tatlım yemiyecekmisin
YEMEYECEĞİM
demek istiyorum ama kırmak için birazdan diyorum allahım sen koru

ayyy yavrum ben ama seni yerim keske diyette oldugunu söylemeseydin bakin kizlar ideal bahaneleri sayiyorum:
  • Bugün hic istahim yok..zaten sicaklar baydi..ben almiyim tskler..
  • Migdemde bir yanma var sanki...tatli yiyince daha kötü oluyor...simdi almiyim cnm Ellerine saglik
  • Doktor sekerimde annormal hareketlerin oldugunu söyledi....ve yasakladi......
Ben birinciyi cok SIK tercih ediyorum ki ya dogrudur yada Takim icin burasi aklimda olunca kacamak yapamiyorum.
Birde evinizde bulundurmamaya calisan yemek yaparken bile kriz geliyor gibi oldu....kacamaga degcek lezzetde birsey olmadigindan yemegimi yedim oturdum

Son düzenleme:
11 eylül
07.00-09.30 yürüyüş
10.00 salatalık domates peynir 4 zeytin 1/2seftali çay
14.00 kayısı suyu
18.00 10 yaprak sarması 3 kaşık yoğurt domates salatalık
20.00 sütlü kahve
Su 2.5 tl
Spor 90 dk yürüyüş

12 eylül
8.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek 2 kaşık Menemen çay
14.00 1 kase dereotlu cacık
15.00 yeşil çay 3 kuru mürdüm etiği 6 badem
20.0 8 yaprak sarması 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 2 servis kaşığı sebzeli kavurma
Su 2 lt ama 3 olur

menünde ekmek ve baklava yok ondan o 10 sarmayi görmedim..Bayramin ilk günü icin cok iyi. sanki birinci olucagiz gibi icime doguyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…