Ahahah kız sen bu bir haftayi çok iyi degerlendirirsin spor diyet salon ooohh harika valla. Ay az önce de dedim spor salonuna aşığım en sevdiğim iki şey bir arada spor ve müzik. Benim salon adeta disko gibiydi:))) 5 gün 4 er saat cikmazdim:))) evde banta çıkarken öyle yapiyorum clup mix i açıyorum 6 7 hız için o remixlerin temposu tam oluyo:))Günaydinlar citirlarim1 hafta izinliyim bir kendime gelirim umarim..daha gecenlerde rüyamda is yerinde calisiyordum
BURDA daha yeni yeni salonlar artıyor ücretlerde kayıt süresine göre değişiyor. Geçenlerde yeni bi salon açıldı baya buyuk biryer 4 4luk diyebilirim. Aylık 45 tlSorma bu salonu cok sevdim genelde dus kabinlari bir oda gibi acik olur herkez birbirini görür burda kapali kabinler var ve soyunma kabinleri vartr de ücretler nasil bilmoyorum ama birda heryerde spor salonu oldugu icin cok uyguna geliyorrr....sirf ordaki harcadigim su aidati geciOrdur
BURDA daha yeni yeni salonlar artıyor ücretlerde kayıt süresine göre değişiyor. Geçenlerde yeni bi salon açıldı baya buyuk biryer 4 4luk diyebilirim. Aylık 45 tl
Yok artık diyorum; )ben 20 euro ödüyorum yani söyle düsün genelde cogunluk cep telefonu icin asagi yukari ayni parayi öder her ay...tl cevirince 60 tl yapiyor oda euro biraz yüksek oldugundan..hersey icinde hocan plan yapiyor ayda 1 yag ölcümü tatil günlerinde dahi aciken önemli kriter duskabindi cünkü eski yerimde sikayet bile edildim... ic camasiyla dusa girdim diye
1 günlük Karatay yaptım hihi :)bende dışardaydım arada yicek bişey bulamadım canımYarım saat egzersiz yaptım cnm sadece ders çalışma bayram işlerinden dolayi olmuyo Henüz
Ya kuzum öğlen disardaydim tost yedim diye akşam çorba ile noktaları
hafif çok güzel ama 2 öğün
Tatlım nette degildim ki yaaa bak şimdi gördüm hemen yorumladim
Oh oh bayıldım ozaman bayram dönüşü yapalım :)Ben varım cnm benim ayran yoğurt süt kefir hertürlü varim
Yok artık sanada bişey dersem allah beni taş eder :)):))) bizi takan yok:)))
Oh yarasın bugün benim zor yarın belkiArife demedim 1.5 saat yürüdüm :)))
Aman kıskandım mı ne :)Bende birazdan spor salonuna gidecegim
Ay ne güzel bol bol dinlen canımGünaydinlar citirlarim1 hafta izinliyim bir kendime gelirim umarim..daha gecenlerde rüyamda is yerinde calisiyordum
Nası yani duşlar niye açık kiSorma bu salonu cok sevdim genelde dus kabinlari bir oda gibi acik olur herkez birbirini görür burda kapali kabinler var ve soyunma kabinleri vartr de ücretler nasil bilmoyorum ama birda heryerde spor salonu oldugu icin cok uyguna geliyorrr....sirf ordaki harcadigim su aidati geciOrdur
Çok uygunmuş izmirde 60 tan başlıyoBURDA daha yeni yeni salonlar artıyor ücretlerde kayıt süresine göre değişiyor. Geçenlerde yeni bi salon açıldı baya buyuk biryer 4 4luk diyebilirim. Aylık 45 tl
Oranın spor salonu olduğundan emin misin :))ben 20 euro ödüyorum yani söyle düsün genelde cogunluk cep telefonu icin asagi yukari ayni parayi öder her ay...tl cevirince 60 tl yapiyor oda euro biraz yüksek oldugundan..hersey icinde hocan plan yapiyor ayda 1 yag ölcümü tatil günlerinde dahi aciken önemli kriter duskabindi cünkü eski yerimde sikayet bile edildim... ic camasiyla dusa girdim diye
Yapalım cnm benim
Oh oh bayıldım ozaman bayram dönüşü yapalım :)
Muhite göre değişiyor tabi fiyatlandırmaÇok uygunmuş izmirde 60 tan başlıyo
Oranın spor salonu olduğundan emin misin :))
Çok iyimiş ya bayıldım gülmekten gerçek mi bu ya şaşırmış milletHadi bende sizi güldürcem
Eki Görüntüle 1884290 bunu goren anne baba nin yüz ifadesini düşündüm bir an:))
Oğlum /kızım bu ne???
Eee şeyyyy muuuuzz
tövbe tövbeee
7Hadi bende sizi güldürcem
Eki Görüntüle 1884290 bunu goren anne baba nin yüz ifadesini düşündüm bir an:))
Oğlum /kızım bu ne???
Eee şeyyyy muuuuzz
tövbe tövbeee
Selam kızlar iki gündür çok yoğundum kayınvalidemlere geldik iki saatlik yol, bir hafta burdayız, dün hazırlıkla geçti malum iki bebekle hazırlanmak evden çıkabilmek çok zor,evin yarısını buraya taşımak zorunda kalıyoruz,,burası da kalabalık gelsin börekler pideler gitsin tatlılar olacak daha şimdiden ye ye demeye başladılar ama ben şu ana kadar direndim yemedim inşallah artı çıkmadan dönücem
Ewet pazar evde olucamölcülü olduktan sonra sorun olmaz yani haftaya pazar evdesin yine ?
Yok artık ya mahremiyet diye bişey var kadında olsan ne saçma şey7
lütfen bu gercek olmasin ya....fotorafci olsam bunlari cekemzdim gülmekten
@Ses35 cogu spor salonunda söyle oluyor bir oda gibi düsün... 8-10 dus kafasi karsilikli ama ne bir perde var ne bir duvar kapi hic birsey yani dus yapanlar birbirini görüyor....bu spor salonunda 2 tane kabin simdiye kadar hep bos denk geldim orda rahat rahat yikaniyorum..soyunma kabininde rahat rahat üstümü giyip sacimi kurutup cikiyorumparkda ücretsiz tek iyi olmayan yani erkek hocalar kadinlarin yerinede geliyor bazen..evet kadin erkek ayri yerler mevcut .bir spor salonu düsün acilan camlari var genelde olmaz havalandirma olur sadece.
Bravo canım şu badem sütü güzelmi bende geçen markette kutu olarak gördümBu ara spor salonundan döndüm 10 dk isinma sonra agirlik calistim...toplam yaklasik 60 dakkasimdide badem sütlü protein icecegi hazirladim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?