Çok iyi fikir ben pazar sabahı bildiririm cumartesi döncem artıkCuma günü 16.9.16 tartisi elinin altinda olanlar Kilolarini bildirebilir...Takim ici taabiiki. Etaplar birlestirildi nede olsa.
Bravo canım inşallah almadan dönersin gelince de toparlarsın zaten cumaya kadar vakit olacak bende bu bayram tatlı yememe kararı aldımSelam kızlar iki gündür çok yoğundum kayınvalidemlere geldik iki saatlik yol, bir hafta burdayız, dün hazırlıkla geçti malum iki bebekle hazırlanmak evden çıkabilmek çok zor,evin yarısını buraya taşımak zorunda kalıyoruz,,burası da kalabalık gelsin börekler pideler gitsin tatlılar olacak daha şimdiden ye ye demeye başladılar ama ben şu ana kadar direndim yemedim inşallah artı çıkmadan dönücem
Sekersiz olani aldim aldim gayet güzeldi tavsiye ederimBravo canım şu badem sütü güzelmi bende geçen markette kutu olarak gördüm
tmm pazar sanirim herkez evinde olur önümüzdeki pazar diyelimÇok iyi fikir ben pazar sabahı bildiririm cumartesi döncem artık
Tamam bakayım bi şekersiz miSekersiz olani aldim aldim gayet güzeldi tavsiye ederim
tmm pazar sanirim herkez evinde olur önümüzdeki pazar diyelim
Ben ne zaman yemeyeceğim desem kıtlıktan çıkmışcasına yiyorum.onun için, ben tatlı yiyeceğim arkadaşBravo canım inşallah almadan dönersin gelince de toparlarsın zaten cumaya kadar vakit olacak bende bu bayram tatlı yememe kararı aldım
Ye arkadaş ama ölçüyü kaçırma sakın kv harika kaburbastı yapıyor belki 1 tane ama başka yerde yemem listeye dönmek istiyorum biliyorsunBen ne zaman yemeyeceğim desem kıtlıktan çıkmışcasına yiyorum.onun için, ben tatlı yiyeceğim arkadaş
Çok güzel bi hikaye güzel anlatmış
Biri benim.menümü yorumlasin o kadar emek verdimiyi geceleer hayırlı bayramlar herkese
Şimdiye kadarki en güzel menüBiri benim.menümü yorumlasin o kadar emek verdim
tskler sekerimŞimdiye kadarki en güzel menü
Çok güzel afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Sahanda yumurta
yesil zeytin
2 ceviz
domates
1,5 dilim Ekmek
Ögle (Spor Sonrasi)
Badem Sütlü (sekersiz)
Protein icecegi
Aksam
1 tabak sehriye corbasi
avuc ici kadar mücver
(tuzsuz, firinlasmis)
1 tavuk bud
Salata
Su: 2,5 yada 3 litre
Spor: yaklasik 1 saat spor salonu
Çok güzel afiyet olsun canım
Seninde bayramın kutlu olsun ve bütün takımın tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?