Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gene form bisküvi yemissiniz ben olsam gelsin Biskremler gitsin Albeni ler

Pazar gelse bayram bitmis olsa herkez buraya yuvaya dönse hepbirlikte tam gaz gidecek bu kilolar

şekerden falan kastım içerisinde onlar da var hemde geç saatlerde coştum o yüzden gelir gelmez ipe sarıldım vicdanım rahat vermiyo artık eski kiloma kadar çok sıkı diyet yapıcam misafirler gider gitmez ama ondan sonra yavaşlicam bende göğüs möğüs kalmadı 8kilo verdim ama 5cm de göğüsten gitti

13 eylül #doğum günüm #
07.00 1 külah dondurma 191 kalori
07.30 yeşil cay:)))
10.00 domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek 3 kaşık kavurma
12.00 1 mandalina
15.45 vişneli maden suyu ( ev usulu)
18.00 6 sarma 3 kaşık yoğurt fırın yemegi (3 köfte 2 dlm patates 3 dilim patlican) 2 kaşık kavurma 1 dlm ekmek
20.00 dondurma
Su 3 lt
Bayram şekeri baklava : yok
Spor : yok

gayet iyi bir dogum günü icin

Günaydinlar Bayram Sekerlerim Evet Bayramin en kritik günleri atlatilmis sayilir bugün 3 cü ve yarinda son gün. Yapilmissa kacamaklar pismanlik duymak yok Yapilmadiysa kendinizle gurur duyun Burda gördügüm kadariyla herkezin bayrami hasasrsiz atlatmaya calistigini gördüm ve bu takim ruhuyla biz daha cok basarilara imza atacagiz

Bende de vardı o:))

Aslinda seytan diyordu deep freezde findikli sütlü cikolata var..simdi moralini düzeltir
Sonra bir durdum eski zayiflama cabalarimda o sesi dinleyip cikolat yiyordum...aaa zaten 50 gr cikolata yemisim simdide sunu yesem ne olacak kafasindaydim taabiiki tartidaki rakami daha kötü etkiliyordu....bir alip bir veriyordum ilerliyemiyordum

Bunun benim en büyük hatalarimdan biri oldugunu fark ettim..duygusal aclik...moral bozulunca stressde cok yiyen bir insandim.... Dank etti bu Huy degismezse Hedef kiloyada ulasilmaz....

Mesele Diyet ve Spor yapmak degil yegen, mesele en zor zamanlarinda bile Nefsine hükmedebilmektir.

Beni anlatmışsın canım bende bi kere kaçamak yapınca nasılsa diyet bozuldu mantığı vardı bide ama bıraktım artık bunu gerçekten istiyorum artık ama tabi biliyorum ki bu 1 ay beni mahvetti 10 gündür düzeltmeye çalışıyorum dünkü kaçamak morelini biraz dibe çeksede toparladım şimdi bol yürüyüş yüzme yapıp telafi etmeye çalışıcam

eminimki basaricagiz cnm. bizdeki avantaj hatalarimizi tekrar etmeyip dogru yolu bulmamiz zaten benim appde günler azaldikca ben dahada motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…