kız cansu ablaabenim okulda bir arkadaşım vardı 7 temmuzda doğdu o da doğarken bile açmışsın derdim ikimiz bir olup dünyayı yerdik okulda kantinde form bisküvi ayran yiyip üstüne gidip yemekhanede yemiştik bigün sözde ikimiz de diyetteydik
Sabah tartildim sonra sporu yaptim o gazlaSpor ödemi de olabilir canım :)
Gene form bisküvi yemissiniz ben olsam gelsin Biskremler gitsin Albeni ler
ben pek şeker sevmem arada coşuyorum öyle örneğin bugün bayramda diyet düşününce daha beter oluyorum bida töbe bayramlar serbest
judiee sekerler yenmis kiz baklava tatli filanda tükettin mi ?
Bende de vardı o:))Sabah tartildim sonra sporu yaptim o gazlaeski hatalarina düsmuyorum en azindan eskiden olsa tartida arti cikinca oturup kendimi cikolata chipse vururdum
Aceleci seni:)Pazar gelse bayram bitmis olsa herkez buraya yuvaya dönsehepbirlikte tam gaz gidecek bu kilolar
Aynen cnm düzenli temiz Titiz eleştirmen becerikli vs vs vs :))))Öğrendim canım başaklar düzenli temiz olur çokta iyi anlaşırım
Amanin kimsecikler yok hala
13 eylül #doğum günüm #
07.00 1 külah dondurma 191 kalori
07.30 yeşil cay:)))
10.00 domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek 3 kaşık kavurma
12.00 1 mandalina
15.45 vişneli maden suyu ( ev usulu)
18.00 6 sarma 3 kaşık yoğurt fırın yemegi (3 köfte 2 dlm patates 3 dilim patlican) 2 kaşık kavurma 1 dlm ekmek
20.00 dondurma
Su 3 lt
Bayram şekeri baklava : yok
Spor : yok
Bende de vardı o:))
Günaydinlar Bayram SekerlerimEvet Bayramin en kritik günleri atlatilmis sayilir bugün 3 cü ve yarinda son gün. Yapilmissa kacamaklar pismanlik duymak yok Yapilmadiysa kendinizle gurur duyun Burda gördügüm kadariyla herkezin bayrami hasasrsiz atlatmaya calistigini gördüm ve bu takim ruhuyla biz daha cok basarilara imza atacagiz
Beni anlatmışsın canım bende bi kere kaçamak yapınca nasılsa diyet bozuldu mantığı vardı bide ama bıraktım artık bunu gerçekten istiyorum artık ama tabi biliyorum ki bu 1 ay beni mahvetti 10 gündür düzeltmeye çalışıyorum dünkü kaçamak morelini biraz dibe çeksede toparladım şimdi bol yürüyüş yüzme yapıp telafi etmeye çalışıcamAslinda seytan diyordu deep freezde findikli sütlü cikolata var..simdi moralini düzeltir
Sonra bir durdum eski zayiflama cabalarimda o sesi dinleyip cikolat yiyordum...aaa zaten 50 gr cikolata yemisim simdide sunu yesem ne olacak kafasindaydimtaabiiki tartidaki rakami daha kötü etkiliyordu....bir alip bir veriyordum ilerliyemiyordum
Bunun benim en büyük hatalarimdan biri oldugunu fark ettim..duygusal aclik...moral bozulunca stressde cok yiyen bir insandim.... Dank etti bu Huy degismezse Hedef kiloyada ulasilmaz....
Mesele Diyet ve Spor yapmak degil yegen, mesele en zor zamanlarinda bile Nefsine hükmedebilmektir.
Beni anlatmışsın canım bende bi kere kaçamak yapınca nasılsa diyet bozuldu mantığı vardı bide ama bıraktım artık bunu gerçekten istiyorum artık ama tabi biliyorum ki bu 1 ay beni mahvetti 10 gündür düzeltmeye çalışıyorum dünkü kaçamak morelini biraz dibe çeksede toparladım şimdi bol yürüyüş yüzme yapıp telafi etmeye çalışıcam
İnşallah canım busefer bende çok istiyorum daha önce de 10 kilo verip bıraktım bu sefer sonuna kadar gidicememinimki basaricagiz cnm. bizdeki avantaj hatalarimizi tekrar etmeyip dogru yolu bulmamizzaten benim appde günler azaldikca ben dahada motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?