Aleyküm selam cnm benimSelam canım
Napıyon canım ben yoldayım yazlığa gidiyorumAleyküm selam cnm benim
Napıyon canım ben yoldayım yazlığa gidiyorum annemlerle daha yeni bayramlaşcaz kardeşimde orda bizi bekliyolar bayramın en sevdiğim kısmı geldi:)Aleyküm selam cnm benim
Napıyon canım ben yoldayım yazlığa gidiyorum annemlerle daha yeni bayramlaşcaz kardeşimde orda bizi bekliyolar bayramın en sevdiğim kısmı geldi:)
30 dakkalik yürüyüsümü yaptim geldimAksam üstü kacamak yaptim.nesft ve 50 gr cikolataardindan hemen kendimi sokaga attim yürüyüşdeyim
Çok doğru yönleri var
Ayyy bende anne böreği yedim bide çikolata bende sporla vicdanımı rahatlattımAksam üstü kacamak yaptim.nesft ve 50 gr cikolataardindan hemen kendimi sokaga attim yürüyüşdeyim
Çok doğru yönleri var
Ayyy bende anne böreği yedim bide çikolata bende sporla vicdanımı rahatlattım
60 dk yüzme + 130 dk yürüyüş
Cansucum zaten son derece durgun bi takımdık bayram da tuzu biberi oldu30 dakkalik yürüyüsümü yaptim geldimgünlük tadi almaya basladi....Cuma günü Takim dönse geri diger Takimlar cok daha hareketli
Bende 2 3 güne olcam o krizler bende de var canım olsun o kadar aynen devam bozmak yok :)masallah senin sporunaanne böregide yenmezmi üfff bugün adetimin ilk günü kriz geldi yoksa cnm öyle seyler pek cekmiyordu
Cansucum zaten son derece durgun bi takımdık bayram da tuzu biberi oldu
aynen kacamak yapildiysa o gün mutlaka spor yapilcak yapilmissa bile ek spor.....haftalik hedeflerimin yazdigi bir liste var bilgisiyarimda beni inanilmaz kamciliyorBende 2 3 güne olcam o krizler bende de var canım olsun o kadar aynen devam bozmak yok :)
Evet canım yeni kan lazım tatil diye herkes kendini izinli saymış @yolcukardelen hiç uğramadıhaklisin cnm..diger takimlara bakinca ben böyle oldumbayram sonrasi canlanir sen merak etme...cuma, cumartesi ilk yeni üyeler düser...ava cikacam ava
Belki bende denerim tartıldıktan sonra :)aynen kacamak yapildiysa o gün mutlaka spor yapilcak yapilmissa bile ek spor.....haftalik hedeflerimin yazdigi bir liste var bilgisiyarimda beni inanilmaz kamciliyoren az burasi kadar motivasyonuma katki oluyor..kesinlikle sende yap cnm
Bayram diye günlük 5 messag zorunlulugu kalkmadi kiEvet canım yeni kan lazım tatil diye herkes kendini izinli saymış @yolcukardelen hiç uğramadıupup25 zaten yok @dagyolu nu da gören yok bi ara @pembedussler bi göründü ondan da ses yok ne diyim ki ben artık
Morelim bozulacak olan kaçamak yapmıcak yapıyosa da spor yapıcak telafi edecek en azından ertesi günüBayram diye günlük 5 messag zorunlulugu kalkmadi kineyse millet dönsünde umarim kimse kilo almamistir...hayir moralleri bozulak kuzucuklarimin ona yanarim
Napim cnm et ile uğraş fln klasik kurban telaslari:)) elimden geldiğince ders bakıyorum. Sabahları yürüyorum :) böyle geçiyoNapıyon canım ben yoldayım yazlığa gidiyorum annemlerle daha yeni bayramlaşcaz kardeşimde orda bizi bekliyolar bayramın en sevdiğim kısmı geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?