Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

13.09.16 Menüm

Sabah
Nesfit

Ögle
1 sahanda yumurta
6 zeytin
5-6 cherry domates
2 ceviz

Aksam
1/2 yarim tavuk izgara

Spor: 30 dk lunge squat vesaire..
Su: yaklasik 3 litre

14.09.16 Menüm

Sabah (12:00)
Nesfit

Aksam (18:00)
Iskender
(ekmegin sadece 1/4+ etide bitiremedim)
yaninda lahana tursusu*

Su: 2,5 litre
Spor: Niyet var bakicagiz

*Eskiden bu Porsiyonu ekmegiyle birlitke rahatlikla tüketirdim artik fazla yiyemiyorum porsiyonlarim kücüldü

Aksam üstü kacamak yaptim.nesft ve 50 gr cikolata ardindan hemen kendimi sokaga attim yürüyüşdeyim

Çok doğru yönleri var

Ayyy bende anne böreği yedim bide çikolata bende sporla vicdanımı rahatlattım
60 dk yüzme + 130 dk yürüyüş

masallah senin sporuna anne böregide yenmezmi üfff bugün adetimin ilk günü kriz geldi yoksa cnm öyle seyler pek cekmiyordu

@Ses35 bu dr kitabini aldim karaciger temizlemesi yapmaya niyetliyimde lavmandan korkuyorum

Bende 2 3 güne olcam o krizler bende de var canım olsun o kadar aynen devam bozmak yok :)
aynen kacamak yapildiysa o gün mutlaka spor yapilcak yapilmissa bile ek spor.....haftalik hedeflerimin yazdigi bir liste var bilgisiyarimda beni inanilmaz kamciliyor en az burasi kadar motivasyonuma katki oluyor..kesinlikle sende yap cnm

haklisin cnm..diger takimlara bakinca ben böyle oldum bayram sonrasi canlanir sen merak etme...cuma, cumartesi ilk yeni üyeler düser...ava cikacam ava
Evet canım yeni kan lazım tatil diye herkes kendini izinli saymış @yolcukardelen hiç uğramadı upup25 zaten yok @dagyolu nu da gören yok bi ara @pembedussler bi göründü ondan da ses yok ne diyim ki ben artık

aynen kacamak yapildiysa o gün mutlaka spor yapilcak yapilmissa bile ek spor.....haftalik hedeflerimin yazdigi bir liste var bilgisiyarimda beni inanilmaz kamciliyor en az burasi kadar motivasyonuma katki oluyor..kesinlikle sende yap cnm
Belki bende denerim tartıldıktan sonra :)

Bayram diye günlük 5 messag zorunlulugu kalkmadi ki neyse millet dönsünde umarim kimse kilo almamistir...hayir moralleri bozulak kuzucuklarimin ona yanarim

Napıyon canım ben yoldayım yazlığa gidiyorum annemlerle daha yeni bayramlaşcaz kardeşimde orda bizi bekliyolar bayramın en sevdiğim kısmı geldi:)
Napim cnm et ile uğraş fln klasik kurban telaslari:)) elimden geldiğince ders bakıyorum. Sabahları yürüyorum :) böyle geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…