Gunaydin tatlimGünaydın şekerler hadi bakalım bugün bayramın son günü takımı bi ziyaret edin bakalım canlan son buralar
Evet vallahi bekliyoruzGünaydinlarrrr citirlarimevet nihayet Bayramin son gününe geldik...artik buralara dönün kizlar @dagyolu , upup25 @pembedussler baldamlasxixmelis judiee @yolcukardelen Yuvaya dönün kizlar... Enise07 ve @Ses35 le bekliyoruz
07.00-09.00 yürüyüş :))
E güzel geçiyormuş:)Napim cnm et ile uğraş fln klasik kurban telaslari:)) elimden geldiğince ders bakıyorum. Sabahları yürüyorum :) böyle geçiyo
Yok adrese davetiye yollayalım:)Günaydinlarrrr citirlarimevet nihayet Bayramin son gününe geldik...artik buralara dönün kizlar @dagyolu , upup25 @pembedussler baldamlasxixmelis judiee @yolcukardelen Yuvaya dönün kizlar... Enise07 ve @Ses35 le bekliyoruz
Harika:))07.00-09.00 yürüyüş :))
Bugün olabilir mi :))bir gün gelecek senden daha cok spor yapacam da ne zaman
Yok adrese davetiye yollayalım:)
60 dk yürüyüs yaptimBugün olabilir mi :))
Kızlaaaaar bitmedi mi işler gelin gari ölü takım olduk valla gitcem başka takımlarda takılcam artık ha
sabah:
yok
spor: 2000ip atladım
öğle:
tantuni (hazır değil)
1-2 bardak ayran
sporu aç karnına yapim dedim ondan sonra da geç oldu yemek yedim direkkahvalti yapmayanlar sismanliyor tatlim muhakkak azda olsa birseyler yememiz gerek
erken kalk öyle yap evet ac karnina spor cok faydali oluyor cnm...sabah 6 veya 7 gibi yap sporunu bir dus ohh mis...bir kahvalti sonra günlük telaslariniza verirsin kendinesporu aç karnına yapim dedim ondan sonra da geç oldu yemek yedim direk
Nereye yaw dur durduğun yerde ...yeni üyeler alalım biz en iyisi böyle cansız olmicakKızlaaaaar bitmedi mi işler gelin gari ölü takım olduk valla gitcem başka takımlarda takılcam artık ha
Hakketen ya kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz:)Nereye yaw dur durduğun yerde ...yeni üyeler alalım biz en iyisi böyle cansız olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?