Cnm sınav mayıs ve temmuzda atanirsam görev gelecek yıl Eylülde artık ilk atamalar doğuya oluyor anasayfa güzel şehir diye aklımda kısmet artık şimdilik Ankaradayim Seneye 50 kg gelirsen bi ödül yemeği de yeriz artık geldin mi daha önce Ankaraya hem bizim kaptan toplight ve morordek te ankarada@july
amasyayi neden istiyorsun ki ? insallah kazanirsin anne baba tarafi ikiside amasyali ben almanyada dogdum büyüdüm...baba tarafin bir kismi izmire göc etti anne tarafi amasyada. kpss seneye sinava girince atanma ne zaman yapiliyor ? yakinda olursan grsrzdaha dogrusu sinav ne zaman bizimde var kpss ci bir arkadasimiz.
Cnm sınav mayıs ve temmuzda atanirsam görev gelecek yıl Eylülde artık ilk atamalar doğuya oluyor anasayfa güzel şehir diye aklımda kısmet artık şimdilik Ankaradayim Seneye 50 kg gelirsen bi ödül yemeği de yeriz artık geldin mi daha önce Ankaraya hem bizim kaptan toplight ve morordek te ankarada
Pekmezi pek sevmem de çaya hayır demem benim annem de erzurumlu bizde de semaver pek meshursadece icinden gectim bir kac defa ama tam anlamiyla hic gezmedim...ohhhh ankaralilar sanki sizin takimda toplanmisbir kuzenim var ankarada ama yillardir görmedim. morordekin bebiside dogmus olur yani sinav mayis 2017 olunca atanmada eylül 2017 de oluyor insallah amasya cikar cnm..hele merkezde olursan bizim oranin bir ev yapimi pekmezi var seker katmadan yapiyorlar odun atesinde...yani yok böyle birsey birde semaver cayimiz eksik olmaz
Cnm bu arada herkesi uyuttum kimse kalmadı yinePekmezi pek sevmem de çaya hayır demem benim annem de erzurumlu bizde de semaver pek meshur
Cnm bu arada herkesi uyuttum kimse kalmadı yine
İnş hayırlısı iyi geceler cissslardan uzak durbenim takim erkenden yatar sonra sabahin 6 da aciyorlar dükkanibende bugün 00:00 da uymayi becerebilsem cok iyi olacak..ufaktan kacayim rakibem Mart 2017 tam anlamiyla bir ilkbahar olacak insallah. Iyi geceler
Seneye izmire geldin mi ben de bekliyorum :)yok yok ben seni gaza getiririm ayni Hedefe birlikte kosarizbenimki 50 bu ara nasipse seneye izmirden amasyaya gecerken yol üstü kaliyor..olabilir kahveni icerim türk kahvesi ama sade
neresindeydin sen cnm ? büyük ihtimal izine gelirsem izmirde olurum...ugramazmiyimSeneye izmire geldin mi ben de bekliyorum :)
Olmuş canım ben ekleyin şimdineresindeydin sen cnm ? büyük ihtimal izine gelirsem izmirde olurum...ugramazmiyim
@Ses35 liste olmusmu yarin icin. senin birde juliyetin son cumadaki kilolarini bilemedim...acibiber2053 nerelerde bugün girmis ama cumadan beri takima hicbirsey yazmamis sanirim artik elim sansli degil yeni üyelerde
etap listesinde 3 kisiyiz sadece artik7.10 ayca ve juliyeti alabilcez etti 5..sende geri dönersen 6 kisi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?