Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10 Takim Genel Uyari ve Yeni Uygulamalar***

Evet Arkadaslar Takimi devre alali cok uzun bir zaman gecmedi. Araya Bayramda girince haliyle bir düzen oturamadi. Artik herkezin düzeni oturdugun Takimdaki kurallarin hepsini artik uyguliycaz. Evet ilk sayfada ne yaziyorsa....bunlari titizlikle kontrol edecegiz.

1.)Her üye Haftalik 35 messag mecburiyetindedir. Bu kontrol edilecek. 2 hafta boyunca 35 in altinda kalan Üye 2. sari karti aldigi icin
diskalifiye edilecektir.

2.)Her Üye günlük menüsü, sporunu vesaire.. toplu bir sekilde paylasacak. Menülerde ögünlerin yanina tüketilen saatde not edilecek. Buda kontrol edilecek.Ihmallerde 1 Uyari verilcek tekrarinda 1 sari Kart.
2 ci sari Kartda üye diskalifiye edilecektir.

3.)Diger yarismacilarin listerine Yorum yapilacak. Olmamis, ne bicim menü tarzinda yorumlar görmiycem... Elbette herkez herkezin menüsünü elestirecek, ama alternativ sunacaksiniz bir öneride bulunup yardimci olacaksiniz ,,muz yerine 2 kiwi yiyebilirsin cnm'' seklinde gibi mesela

4.)Yok benim isim var cocugum var kocam var kaynanam var...Hicbir Bahane duymak istemiyorum..Hepimizin bir Hayati var.Hepimiz yetiskin ve sorumluluk sahibi insanlariz. Özel bir durum olur Cenaze, kaza, hastalik vesaire. Taabiiki anlayis gösteririz.

5.)Bölgesel incelmeyi daha iyi gözlemliyebilmek icin herkez ölcülerini Belirtecek.

Bel (en ince yeri):
Göbek Bagi:
Kalca (en cikik nokta):
Bacak (en kalin kisim):

Bu Bölgelerin ölcümü her Ay yapilacak..En cok cm kaybedene Ay sonunda bir süpriz ödül
bekliyor.

6.)Spor Yarismasi devam ettirilecek. Katilmak isteyen üyeler her Hafta minimum 140 dk Spor yapmak zorunda. Mazeretsiz 2 hafta boyunca 140 dk dolduramayan Spor Yarismasindan cikarilir. Mazeret bildiren üyede 140 dk sarti aranmiycaktir. Spor yarismasindan atilan üyenin geri dönüsünü listeyi hazirlayan üye karar verir.

7.)Kilo alan üyeler,kilo bildirimi yapmayan, kacamak yapan üyeler ceza alacaklar. Bu cezalari yapmalari mecburidir.Cezayi ayni Hafta icerisinde yapmalari zorunludur.Ceza ertelenmez. Bu ve diger maddeler Takimdaki her Üye icin gecerlidir. Yeri gelir Kaptanda Ceza alir pasa pasa yaparim.

8.)Her Cuma Hedef Kilo listesine yayinlanacak. Herkez Hedef Kilosunu not edip ayni bildirimdeki gibi paylasacak. Hedef kilosunu tutturana ödül verilecek.

9.) Her üye Bildirimini önceden kaptan veya yardimcilari tarafindan hazirlanmis etap listesine yazmak mecburiyetindedir. Türkiye saati 13:00 e kadar kilo bildirimi yapilmali. Yorum olarak paylasilmis kilo bildirimi dikkate alinmiycaktir. Listeye kopyalanmadigi sürece ,,kilo bildirimi yapmadi'' diye not edilecek. 1 Bildirim yapmayinca 1 sari kart 2 ci sari kart da diskalifiye edilecektir üye. Mazereti olanlar bunu kaptana veya yardimcilara bildirmek zorundalar. Cuma sabahi telasdan kilo bildirimini yetismigcegini bilen arkadaslar Persembe sabahki kilosunu persembeki menü paylasimi ile bildirecekler. 2 cuma üst üste tartilamigcagini bilen arkadaslar vakitlice izin istemeleri gerek.

Yönetici Kadro olarak @Ses35 ve Enise07 ile inanin özelden cok konustuk söyle olur sunu yapsak, su oyunu baslatsak, su sistemi yapsak, ama Takimin gamsizligi bizi hep frenledi. Her üye ile ilgileniyoruz, hepinizi yorumluyoruz, motive etmeye calisiyoruz yöneticiler olarak icimizden geldigi icin. Hepinizin arkasindan kosuyoruz..Hepimizin ortak Hedefine en güzel sekilde ulasmasi icin cabamiz...yoksa 1ci olunca elimize birsey gecmiyor.

Sizden bekledigimiz sadece kurallara göre hareket edip, burayi bir is gibi ciddi alip sorumluluk duymaniz ki burasi benim 3 cü hatta 4 cü isim sayilabilir.

Mazeretsiz buranin Ihmali söz konusu olamaz. Sayilan maddeler aynen uygulanacaktir
Yöneticileriniz ciddi anlamda, emek, zaman ve yüreklerini ortaya koyarak bu is icin ugrasiyorlar...sizdende bu emeklere saygi duyup güzel yarismanizi bekliyoruz.

Yeniden paylastim herkez okusun okuduktan sonra begensin...hersey aynen yazildigi gibi bir oynama olmaksizin gecerlidir.

Hedef kilo listesi ilk bu gelen cuma hazirlanacak.. Ölcüm her ayin son Pazartesinde takim ici tarti il yapilacaktir.

Tamam canım onu hallederiz napalım kaçamak yapma yeterki
bak diyorumki bu hafta 1 ci olalim..sonra tek tek tüm takimlarla yarisalim...hepsini yenelim
Ay ay dur bi 5. takımı halledelim :)

He he sen wafle ye kurabiye ye bende sutlaca kedinin cigere baktığı gibi uzaktan bakayım sonra siz birinci olun adalet bu mu

sen rahat ol bacim...bak sen yarin topla komsulari gidin bir gözlemeciye....böyle sacda pisirdikten sonra alt üstülü birde tereyag sürüveriyorlar....ohhh otur sen ondan 3-4 tane ye yanindada 2 bardak büyük kupta cay icine bol seker..tadi öyle cikiyor....benim damak zevkime güven sen....ondan sonra öglene dogru bir pasta kahve sefasi filan yapin degilmi ama

Oldu cnm sen bu dileklerini en yakın ağaca cabut bağlayarak içinden geçir belki de tutar mı tutar ha ha gozlemeyi ben evde de yaparım da şekerli çay anca rüyamda içerim 14 yıldır şekersiz iciyorum cayimi

bende 200 biliyordum tabi her baklava ninda kalorisi bir değil

Canım ya rahatsızım deyince bişey diyemiyorum keşke arkadaşınada o tarz bişey deseydin de zorla yemeseydin o Baklavayı menüne yazık olmuş bi ara yap ozaman ne diyim
Çok fazla ısrar edince eltimi kıramadım ins etkilemez çünkü geç yatmış olacam ya ins ilerde yaparim

Öyle ballandıra ballandıra anlattinmi şimdi canın çeker gidip yarın sen yersin

Öyle ballandıra ballandıra anlattinmi şimdi canın çeker gidip yarın sen yersin

yok ben ev yapimi seviyorum annecigim yaparsa...ehh oda ekimin ortasinda gelecek sekerim, hazir pasta filanda pek sevmem birde cok yakin kilolardayiz ideal bir rakipsin sekerim boy kacti ?

yok ben ev yapimi seviyorum annecigim yaparsa...ehh oda ekimin ortasinda gelecek sekerim, hazir pasta filanda pek sevmem birde cok yakin kilolardayiz ideal bir rakipsin sekerim boy kacti ?
Ben yıllardır biliyordum 164 Cm hastanede olctuler 162 Cm şimdi olctum yine 164 cm

yok yok ben seni gaza getiririm ayni Hedefe birlikte kosariz benimki 50 bu ara nasipse seneye izmirden amasyaya gecerken yol üstü kaliyor..olabilir kahveni icerim türk kahvesi ama sade
Bende iciyorum sade ailem hangi şehirde bende KPSS kazanırsam amasya istiyorum

J july
Bir 60 olalım da 50 ye de kosariz hep beraber ins
amasyayi neden istiyorsun ki ? insallah kazanirsin anne baba tarafi ikiside amasyali ben almanyada dogdum büyüdüm...baba tarafin bir kismi izmire göc etti anne tarafi amasyada. kpss seneye sinava girince atanma ne zaman yapiliyor ? yakinda olursan grsrz daha dogrusu sinav ne zaman bizimde var kpss ci bir arkadasimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…