böyle rakip mi olur ya çekişemiyoz bile
Tamam canım onu hallederiz napalım kaçamak yapma yeterkibak sporda sorun yok nerden bakarsan günde rahat 2-3 saat ama otelde acik büfe filan benden menü beklemeyin messaglardan izinli yapin..vallah arkadasim nefret ediyor yanindaki telefona bakinca günde 1 en fazla 2 hadi aklim kalirsa 3 defa girerimo hafta ben persembeden kilomu veririm cnm cuma sabah gidecegiz cünkü...o gün Takim Enise07 ve sana emanet..listeyi tasimalisiniz...yoksa etap disi kaliyoruz
Ay ay dur bi 5. takımı halledelim :)bak diyorumki bu hafta 1 ci olalim..sonra tek tek tüm takimlarla yarisalim...hepsini yenelim
He he sen wafle ye kurabiye ye bende sutlaca kedinin cigere baktığı gibi uzaktan bakayım sonra siz birinci olun adalet bu mubak diyorumki bu hafta 1 ci olalim..sonra tek tek tüm takimlarla yarisalim...hepsini yenelim
He he sen wafle ye kurabiye ye bende sutlaca kedinin cigere baktığı gibi uzaktan bakayım sonra siz birinci olun adalet bu mu
Oldu cnm sen bu dileklerini en yakın ağaca cabut bağlayarak içinden geçir belki de tutar mı tutar ha ha gozlemeyi ben evde de yaparım da şekerli çay anca rüyamda içerim 14 yıldır şekersiz iciyorum cayimisen rahat ol bacim...bak sen yarin topla komsulari gidin bir gözlemeciye....böyle sacda pisirdikten sonra alt üstülü birde tereyag sürüveriyorlar....ohhh otur sen ondan 3-4 tane ye yanindada 2 bardak büyük kupta cay icine bol seker..tadi öyle cikiyor....benim damak zevkime güven sen....ondan sonra öglene dogru bir pasta kahve sefasi filan yapin degilmi ama
bende 200 biliyordum tabi her baklava ninda kalorisi bir değilOlur cnm...aslinda haklisin bayramda SIKi tuttuk isi 2 ci olduk 1 ciligide niye alamadik biliyoruzbir baklava 300 kalorimi ben onu 100 anca sandim. tmm bak ekimde 7-13.10 tatildeyim nasipse benden menü filan beklemeyin zaten orda habire spor yapicam
Çok fazla ısrar edince eltimi kıramadım ins etkilemez çünkü geç yatmış olacam ya ins ilerde yaparimCanım ya rahatsızım deyince bişey diyemiyorum keşke arkadaşınada o tarz bişey deseydin de zorla yemeseydin o Baklavayı menüne yazık olmuş bi ara yap ozaman ne diyim
Öyle ballandıra ballandıra anlattinmi şimdi canın çeker gidip yarın sen yersinsen rahat ol bacim...bak sen yarin topla komsulari gidin bir gözlemeciye....böyle sacda pisirdikten sonra alt üstülü birde tereyag sürüveriyorlar....ohhh otur sen ondan 3-4 tane ye yanindada 2 bardak büyük kupta cay icine bol seker..tadi öyle cikiyor....benim damak zevkime güven sen....ondan sonra öglene dogru bir pasta kahve sefasi filan yapin degilmi ama
Öyle ballandıra ballandıra anlattinmi şimdi canın çeker gidip yarın sen yersin
Ben yıllardır biliyordum 164 Cm hastanede olctuler 162 Cm şimdi olctum yine 164 cmyok ben ev yapimi seviyorum annecigim yaparsa...ehh oda ekimin ortasinda gelecek sekerim, hazir pasta filanda pek sevmembirde cok yakin kilolardayiz ideal bir rakipsin sekerim boy kacti ?
Bende evde yaparım hele hamur kızartma meşhurdur ama artık sadece çocuklara yapiyorumBen yıllardır biliyordum 164 Cm hastanede olctuler 162 Cm şimdi olctum yine 164 cm
Ben yıllardır biliyordum 164 Cm hastanede olctuler 162 Cm şimdi olctum yine 164 cm
Türkiye ye ne zaman geliyorsun Ankaraya yolun duserse gelse kahvemi iç valla pasta börek yapmam inş o zamana oluruz çıtır çıtır hatunlarBende evde yaparım hele hamur kızartma meşhurdur ama artık sadece çocuklara yapiyorum
Valla takıma 55 demiştim. Ama 60- 57 olsanda yeterbende 162cm boylarda ayni senin en son hedefin nedir yani son halinde kac kilo olmak istiyorsun.
Valla takıma 55 demiştim. Ama 60- 57 olsanda yeter
Sen kaç olmak istiyosunValla takıma 55 demiştim. Ama 60- 57 olsanda yeter
Bende iciyorum sade ailem hangi şehirde bende KPSS kazanırsam amasya istiyorumyok yok ben seni gaza getiririm ayni Hedefe birlikte kosarizbenimki 50 bu ara nasipse seneye izmirden amasyaya gecerken yol üstü kaliyor..olabilir kahveni icerim türk kahvesi ama sade
Bir 60 olalım da 50 ye de kosariz hep beraber insBende iciyorum sade ailem hangi şehirde bende KPSS kazanırsam amasya istiyorum
amasyayi neden istiyorsun ki ? insallah kazanirsin anne baba tarafi ikiside amasyali ben almanyada dogdum büyüdüm...baba tarafin bir kismi izmire göc etti anne tarafi amasyada. kpss seneye sinava girince atanma ne zaman yapiliyor ? yakinda olursan grsrzBir 60 olalım da 50 ye de kosariz hep beraber ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?