Yicem ben bana ne :)30 günde 1 defa böyle bir patlama yasadimyigidi öldüründe hakkini yemeyin
Ben verdim kaptan yürüme bandı işe yarasın bi baklava 300 kalori ve de kaçamakları affetmem sizde beni affetmeyin :)1 dilimde kaldiysa bence cezaya gerek yok..gayet güzel menün
O rakibin öyle dicek tabi o motive etme değil sen bide benim yazdıklarımla cezamı oku :))asıl motive orda
3 küçük lahmacun mu onların küçüğü oluyor mu ben standart biliyorumsabah:
1közlenmiş biber
yarım közlenmiş patlıcan
1kkdan az beyaz peynir
ara: 1 nescafe
ara:
1bardak süt (sade)
tuzsuz kuruyemiş
öğle: saat 3-4 arası
3küçük lahmacun
domates közlenmiş sebze vs
2bardak ayran
su baya içtim ne kadar bilmiyorum
Bence çok iyi olur canımsandim acikcasi30 gün sonra bir patlama yarin gene normal gidecek...hatta 2 gün saf protein yapsam
Yap yap anca bişey değil cansu okudukça bi canım çekti ki anlatamam :))hemen kötü niyeti buluyorsun kizim2 gün saf protein yapacam galiba...yumurta beyazindan omlet, tavuk gögüsü, protein icecegi su ile hazirlanmis bunu yapayim ben 2 gün
sağol kaptancim1 dilimde kaldiysa bence cezaya gerek yok..gayet güzel menün
Anaam baklava mı noldu bugün kızlar size
Hadi toparlanın yarışa gidik bakın yarın herkes daha dikkatli beslensin lütfen
can ama mazeretim var gercekten zorla yedim bide şuan rahatsizim ya yapamam ama seni mi kiracam ilerde yaparimYicem ben bana ne :)
Ben verdim kaptan yürüme bandı işe yarasın bi baklava 300 kalori ve de kaçamakları affetmem sizde beni affetmeyin :)
Olur cnm...aslinda haklisin bayramda SIKi tuttuk isi 2 ci olduk 1 ciligide niye alamadik biliyoruzYicem ben bana ne :)
Ben verdim kaptan yürüme bandı işe yarasın bi baklava 300 kalori ve de kaçamakları affetmem sizde beni affetmeyin :)
Aa kuru iftira ben yanında mıydım yerken o ters motive olduysa ben ňapayimBak bak sizin yöntem bumu yoksa gaz verip yedirmece:)) kanmam ben bunlara :)
3 küçük lahmacun mu onların küçüğü oluyor mu ben standart biliyorum
kirmizi lahana sevmiyorum
2 gün saf protein yapayim diyorum birde ay aslandaymis proteinler daha cok etki ediyormussu 70 leri görmek istiyorum artik.
SAATLERR
sağol kaptancim
can ama mazeretim var gercekten zorla yedim bide şuan rahatsizim ya yapamam ama seni mi kiracam ilerde yaparim
Canım ya rahatsızım deyince bişey diyemiyorum keşke arkadaşınada o tarz bişey deseydin de zorla yemeseydin o Baklavayı menüne yazık olmuş bi ara yap ozaman ne diyimsağol kaptancim
can ama mazeretim var gercekten zorla yedim bide şuan rahatsizim ya yapamam ama seni mi kiracam ilerde yaparim
saatleri de mi yazıyoduk ki daha önce böyle bişe yapmamıştım kaç ay burdayım :S
sabah 8.30
ara: 10gibi
ara: 1-2 gibi
öğleyi yazdım zaten baska da öğün yapmadım
Nete girebilceksen menüde bekleriz sporları da yaz bekleriz :)Olur cnm...aslinda haklisin bayramda SIKi tuttuk isi 2 ci olduk 1 ciligide niye alamadik biliyoruzbir baklava 300 kalorimi ben onu 100 anca sandim. tmm bak ekimde 7-13.10 tatildeyim nasipse benden menü filan beklemeyin zaten orda habire spor yapicam
Cuma günü ters motive yi görcez bakalım :))Aa kuru iftira ben yanında mıydım yerken o ters motive olduysa ben ňapayim
Son pişmanlık neye yarar demiş şarkıda demi ama :))@Ses35 cezaya karar verdiyse öyledir onun 300 kalori oldugunu bilseydim bende ceza derdim ben 100 kalori filan saniyorum...ayagimiza denk alacagiz bak ben kendime ceza kesmistim ama saolsun 2 katina cikardi cezamiben birsey diyebiliyormuyum hepimiz yapicagiz o cezalari....
@Ses35 Pisman cok pismanim esasen, ama cok korkuyorum ya seval ceza verirse.....
Budami yanlis motivasyon
bak sporda sorun yok nerden bakarsan günde rahat 2-3 saat ama otelde acik büfe filan benden menü beklemeyin messaglardan izinli yapin..vallah arkadasim nefret ediyor yanindaki telefona bakinca günde 1 en fazla 2 hadi aklim kalirsa 3 defa girerimNete girebilceksen menüde bekleriz sporları da yaz bekleriz :)
ben kaçırmışım heralde bakmam gerek onlara ne ölçüsü bucuma günü yazdim cnm uyarilar ve yeni uygulamalar yazimdayarin ölcünün ilk günü...birte tarti günü unutmiyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?