Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar.. Oğlum hasta. Tüm gün mizmiz mama veriyorum almıyor.. Sadece kucağımda pışpışlanacakmış.. Anlayacağınız bugün ne spor nede yürüyüş var :-( inşallah iyileşirde yarına telavi ederim.

Kızlar bugün biraz kötü geçti ya menü paylaşmadan olurmukii utanıyorum valla ama söz yarın fazlasıyla telafi edicem . Birazdan da 40dakika yaptığım sporumu bir saat yapicam ceza verdim kendime. malum eşim yok ve kardeşlerim bende ortam tahmin ettiğiniz gibi çok riskli durumlar içindeyim

Benim eşim Kayserili canım. Hatta şuan Kayseri'de ailesini ziyarete gitti . Erkilet li Ama merkezde yaşıyorlar.
Aa ne guzel.aslen biz erzurumluyuz ama dogma buyume kayseri evlendik geldik izmit hayat..bende nasib olursa bayramda gidecegim insaallah..dua edin istikrarli olayimda zayiflayayim cok caba sarfediyorum ama yemek yemeyi cok seviyorum bu sorunumu asmam lazim

Tmm canim cok açıklayıcı oldu teşekkürler ederim

Cok gecmis olsun hayirli sifalar diliyorum.benim kizimda dis cikariyor zorlu surecler hasta olmasin kuzucuklar gerisi kolay

Simdi soyle bi durum var bende ekstradan.benim kizimin inek sutu alerjisinden oturu ben sut ve sut urunleri tuketemiyorum ama suan doktor kontrolunde yavas yavas baslayacagim ona gore benim kendimce yaptigim diyetimde bugun ki ogunlerim

Sabah
1 dilim kizartilmis ekmek
7 tane zeytin

Ara ogun
Portakal

Ogle

Makarna
Tavuk
Salata

Ara ogun
Havuc

Aksam

Mercimek corbasi

*2 lt su + 40 dk spor esliginde 1lt tarcinli su

Bu benim bugunki yaptigim liste.

Himm okudum da ne yediğimizi yazmamız gerekiyormuş ben iftarda saat 18 40 da 2 tane lahmacun yanında salata 1 bardak ayran saat 10 gibi şekersiz çay ve bir avuç leblebi yiycem yarın yine oruç tutucam

Çok iyiymiş listen makarnayı ne kadar yedin bide çorbayı sadece bir kasemı ictin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…