Benim eşim Kayserili canım. Hatta şuan Kayseri'de ailesini ziyarete gitti . Erkilet li Ama merkezde yaşıyorlar.Ayrica benim ailemde kayseride yasiyor bende izmite gelin geldim
Geçmiş olsun canım inş iyileşir biran önce .İyi akşamlar.. Oğlum hasta. Tüm gün mizmiz mama veriyorum almıyor.. Sadece kucağımda pışpışlanacakmış.. Anlayacağınız bugün ne spor nede yürüyüş var :-( inşallah iyileşirde yarına telavi ederim.
Aa ne guzel.aslen biz erzurumluyuz ama dogma buyume kayseri evlendik geldik izmit hayat..bende nasib olursa bayramda gidecegim insaallah..dua edin istikrarli olayimda zayiflayayim cok caba sarfediyorum ama yemek yemeyi cok seviyorum bu sorunumu asmam lazimBenim eşim Kayserili canım. Hatta şuan Kayseri'de ailesini ziyarete gitti . Erkilet li Ama merkezde yaşıyorlar.
Tmm canim cok açıklayıcı oldu teşekkürler ederimHoşgeldin canım...
Diyet kişinin kendisine özgüdür evet kendi listeni olusturabilir veya bir diyetisyenden yardım isteyebilirsin. Karar defterinin 1. sayfasını okumanı istiyorum orda yazıyor ama ben yine de özetleyim.
Her cuma yarışma içi tartı günü bir de bunun dışında pazartesi günü takım içinde haftasonu kaçamaklarını önlemek için bir tartı günümüz var yani kilo bildirimi haftada iki kere pazartesi ve cuma günleri 13.00 a kadar yapmak zorunlu. Kas, yağ oranı ölçümünde zorunluluk yok. Evimizdeki klasik tartılarla yapıyoruz ölçümümüzü hepimiz... Bir de her ayın son pazartesi günü vücut ölçülerimizi alıyoruz.
Cok gecmis olsun hayirli sifalar diliyorum.benim kizimda dis cikariyor zorlu surecler hasta olmasin kuzucuklar gerisi kolayİyi akşamlar.. Oğlum hasta. Tüm gün mizmiz mama veriyorum almıyor.. Sadece kucağımda pışpışlanacakmış.. Anlayacağınız bugün ne spor nede yürüyüş var :-( inşallah iyileşirde yarına telavi ederim.
Çok iyiymiş listen makarnayı ne kadar yedin bide çorbayı sadece bir kasemı ictinSimdi soyle bi durum var bende ekstradan.benim kizimin inek sutu alerjisinden oturu ben sut ve sut urunleri tuketemiyorum ama suan doktor kontrolunde yavas yavas baslayacagim ona gore benim kendimce yaptigim diyetimde bugun ki ogunlerim
Sabah
1 dilim kizartilmis ekmek
7 tane zeytin
Ara ogun
Portakal
Ogle
Makarna
Tavuk
Salata
Ara ogun
Havuc
Aksam
Mercimek corbasi
*2 lt su + 40 dk spor esliginde 1lt tarcinli su
Bu benim bugunki yaptigim liste.
Akşam en son saat kaçta yiyorsunVe ben 20.00dan sonra birsey yememeye caba sarfediyorum.
Simdi makarnayi bir servis kasigi kadar yedim.corba da porsiyonum biraz daha fazlaydi.2 corba kasesi kadar yedim.Çok iyiymiş listen makarnayı ne kadar yedin bide çorbayı sadece bir kasemı ictin
Bizde aksam yemegi fix 18.00 da yenirAkşam en son saat kaçta yiyorsun
Ve aksam 20.00 dan sonra bisey yemiyorum.icecegimde sadece su oluyorAkşam en son saat kaçta yiyorsun
Çok iyi yaa ben böyle yapabilecekmiyim yarın dediğim gibi böyle oruçla geçicek ama pazartesi deniycemVe aksam 20.00 dan sonra bisey yemiyorum.icecegimde sadece su oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?