Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah
3 dlm peynir
2 dlm ekmek

akşam
4 kaşık pilav
3 parça tavuk
yoğurt

sonra da bir kahve içerim
en az 2 lt. su

Menum gelsin hatunlar
Sabah 10.00
1 büyük bardak ceviz suyu ve 1 ceviz
1 bardak portakallı detoks suyu
Kahvaltı 10.30
1 küçük boy patates haşlanmış
2 çatal peynirli yumurta
1bardak cay
Öğlen 13.30
1 orta boy patates haşlanmış
3 kasik yoğurt
Akşam 16.30
1 küçük boy kereviz ve 1 büyük boy havuç
3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı dan daha az mayonez ve bi çizdik tuz kattığım salata
Araöğün 17.20
Yarım nar
1.5 lt lahana suyu
1 lt detoks suyu
1 lt su
60 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı icicem

Bugun ki menum hanimlarr
Bugun pazar esimde evde oldugu icin sabah kahvaltisini gec yapmis olduk

Sabah

1 dilim ekmek
7 zeytin
Cay

Ogle

1 kase mercimek corbasi

Aksam

1 palamut baligi
Salata

** 40 dakika spor **2 lt su ** 500ml tarcinli su

An itibariyle yemek islevim bitmistir.bu vakitten sonra sadece icecek

Bende menumu paylaşalım.
Kalkar kalkmaz bir bardak cevizli suyumu içtim cevizi yedim.
Sabah 10.30: sucuklu yumurta zeytin kaşar
Akşam17.30: et salata ayran
Aralarda sürekli bir litre detoks suyumu içtim .
Bir litrede normal su içtim.
Birazdan 40 dakika sporumu yapacagim ... Yarın ins cuma günkü kılomdan eksi çıkarım eksi cikmasamda sabit çıkayım ins Allah'ım duy sesimi

Afiyet olsun canim sporunda güzelmiş verirsin inşaAllah :)

Aslında biliyorsunuz ama yine de yazayım. Mekik, şınav gibi belimi zorlayan sporlar yapamıyorum. Zıplamalı sporları da çok fazla yapabildiğim söylenemez malum sebeplerden. Bunun dışında bir engelim yok.

ınsaallah ıstedıgın gıbı olur sonucu..spor ıcın yaptıgın ozel bırsey var mı? ben leslıe sansone yapıyorum 15dk. da yag yakımını hızlandıran egzersız var onu yapıyorum

ınsaallah ıstedıgın gıbı olur sonucu..spor ıcın yaptıgın ozel bırsey var mı? ben leslıe sansone yapıyorum 15dk. da yag yakımını hızlandıran egzersız var onu yapıyorum
Canım ben eliptige çıkıyorum 40dakika sonrasindada mekik plank sguat yapıyorum. Kol çalışıyorum alt karın çalışıyorum . Leslie de etkili bir egzersiz oluyor ben eliptigimi yokken leslie yapiyorduum. Ama enaz iki mil yapmalisin en ideali üç mil bence

Maşallah süpersin

cansutr canim benim yanlis hedef kilom :) ilk hedefim 75 en dusuk 65 falan ben hic 60 olmayi dusunmedim hadi 10 kilo vermek hedef olsn 73 hedef kilom olsun ilk hedef bu :)

cansutr canim benim yanlis hedef kilom :) ilk hedefim 75 en dusuk 65 falan ben hic 60 olmayi dusunmedim hadi 10 kilo vermek hedef olsn 73 hedef kilom olsun ilk hedef bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…