- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Attım canım. Kardeşim dışarı çıktı lahana bulabilirse alacak yarın onada başlarım
Canım menuleri toplu olarak akşam saatleriyle beraber kaç lt su içtiğini kaç dk spor yaptığını paylaşırsan bizlerde daha rahat yorumlarız menülerini olur mu :)Attım canım. Kardeşim dışarı çıktı lahana bulabilirse alacak yarın onada başlarım
Ayy bende şaşırıyorum vallahi buyuk kizim ben banyoya girince uyuturdum eger banyodayken uyanirsa cikana kadar morarirdi resmen ya 5 10 dk içindeAaaa hadi ya normalde kızlar çok babasıdır şaşırdım gerçekten
Afiyet olsun detoks yapanlar bende baslicam metabolizma hızlandırıcı içecege yarindan itibarenGunaydinnnn afiyet olsun canim yarasın atsın bütün kötü yağları temizlesin bizi detoks sularımiz bende içtim 30 dk kadar önce lahana lafı hasladigim ılık ve ya soğuk onuda yatana kadar icicem hergün taze taze yapıp icicez :)
Benim makinayi alırken mutfağı şu basmıştı baştan aşağı tekrar temizlemistim dün makinam geldi yine şu bastı hayat bişey ya hali bile sırılsıklam oldum disarda kar yağıyor nasıl kurutacagım bilmiyorumAyy bende şaşırıyorum vallahi buyuk kizim ben banyoya girince uyuturdum eger banyodayken uyanirsa cikana kadar morarirdi resmen ya 5 10 dk içinde
Afiyet olsun detoks yapanlar bende baslicam metabolizma hızlandırıcı içecege yarindan itibarenbugun cok yorgunum mutfagimi temizlemee calisiyorum makinelerin altini falan sildim....Aksamda dolaplarimi silecegim inşallah
Tamm canım dikkate alacağımCanlarım sizden kücük bir ricamız olcak...
Benim güzel takımım biliyorum birbirimizi kısa sürede çok sevdik, sürekli birlikte olmak ve konuşmak istiyoruz. Birbirimizden destek alıp motive oluyoruz ama lütfen özellerinizi anlatırken ikili bir dialog haline geldiğinde mesajlardan konuşun... Hak verirsiniz ki burası bir zayıflama yarışması ve hepimiz bu sayfaları okumak zorunda kalıyoruz bu sefer çok sayfa oluyor ve bunların büyük bir kısmı takimla alakasız oluyor...
Sizleri çok seviyoruz.
Hangi lahana beyaz lahanami canım benimTamm canım detoks çok işe yarayacak özellikle lahana müthiş ödem söktürücü ben dün aşırı birşey yemesemde sabah tartida 53 kilo çıktımregl olacağım galiba daha var ama ödem topluyorum lahana suyu çok işe yarıyor bende sende de yarayacaktır
Hangi lahana beyaz lahanami canım benim
Teşekkürler canım benim benim fırsatım yok yapmaya da Teyzem basliycak ablam basliycak burdan öğrendiklerimi paylaşıyorum ablamlarla çok iyi oldu burası onlara vesile oluruz inşallahEvet canim beyaz
Merak ettim niye böyle oldu vesile ne. OlduTünaydinlar poncik Takimim...Eskiden pazarlari sevmezdim... simdi en sevdigim gündür kendisi
İnşaAllah ablacimTeşekkürler canım benim benim fırsatım yok yapmaya da Teyzem basliycak ablam basliycak burdan öğrendiklerimi paylaşıyorum ablamlarla çok iyi oldu burası onlara vesile oluruz inşallah
Canım ben eliptik kullanıyorum ilk yirmi dakika ile başlamıştım hergun üzerine beş dakika koyarak şuan 40dakika biniyorum.hatta dün bir saat bindim hiç zorlanmadim. İlk zamanlar zor oluyor oyuzden yapabildiğini kadar yap ama mutlaka üstüne hergun dakika ekle. Unutma yağ yakimi yirmi dakikadan sonra başlıyor.kahvaltıda 1 kase light yoğurt 1 haşlanmış yumurta yedim bugun eliptik bisikletim elime ulaştı bugun 10 dk eliptik bisiklete en düşük ayar da binerim daha nasıl kullanılır bilmiyorum
Lovelicim bu mesaj bana değil sanırım dimi yanlış alintiladin heraldeCanım menuleri toplu olarak akşam saatleriyle beraber kaç lt su içtiğini kaç dk spor yaptığını paylaşırsan bizlerde daha rahat yorumlarız menülerini olur mu :)
Ayy canım evet yanlış alıntı yapmısım kusura bakmaLovelicim bu mesaj bana değil sanırım dimi yanlış alintiladin heralde
cokk is zamaninda haftanin 6 günü calistigimda oluyorMerak ettim niye böyle oldu vesile ne. Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?