Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa işte böyle ederler adamı. Rabbim muhabbetinizi artırsın inşallah

Benn ben :) geçmiş olsun kuzu ya bu gün benim kızda fenalar da iki göz iki çeşme bana değilde babasına çok eziyet ediyor sürekli kucaginda indiremiyor kıyamet kopuyor bizim evde

Yaaa bemde kelebek etkisi nerde diyorum. Kayıplara karıştı herhalde diyorum göremeyinçe sen ne ara değiştirdin adını

Yaaa işte böyle ederler adamı. Rabbim muhabbetinizi artırsın inşallah
Amin canım amin :) esim annesinden laf yiyince kendine geldi kv lere gittik 1 haftadır torun görmediler sonra kv insafsızlar evinize zorla kendimi davet mi ettireyim niye arayıp bize gelin demiyorsunuz dedi bende kavga ettiğimiz günü anlattım Allahın işi ya kendi annesi kızdı benim yerime

Kızlar öyle babalarına düşkün oluyoryar.. Benim kız yeni yeni ısınıyor bana... Ee babadoyla alışverişe çıkamıyor.. Annesiyle 6-7 saat çarşıda gezdiği oluyor yazık bana

Bu arada ben kız sadece 10 yaşında 2-3 yıl sonrasını hayal bile etmek istemiyorum

Ayyyyy ne güzel büyükmüş kuzu benim ki daha 1.5 yaşında bizi elinde oynatıyor hele babasını 1 göz yaşı yetiyor eşim eriyor kizima ya bu nasıl bir aşktır kıskandım bak şimdi

Ayyyyy ne güzel büyükmüş kuzu benim ki daha 1.5 yaşında bizi elinde oynatıyor hele babasını 1 göz yaşı yetiyor eşim eriyor kizima ya bu nasıl bir aşktır kıskandım bak şimdi
Ayy ne güzelmis benim kizlar 1 yasini gecene kadar babalariyla odada bile yanluz kalmiyorlar morariyorlar ağlamaktan illa bende yanlarinda olacam.1 yas gectikten sonra anca biraz gidiyirlar babalarina ayy uyurken bile babasinin ayagina birakiyordum sallasin diye aninda uyAnip agliyor

Aaaa hadi ya normalde kızlar çok babasıdır şaşırdım gerçekten

Günaydın canlarım detoks suyumu içtim Lovedreams ... Tartildimda dünkü kacamagin çok bir artısı olmamış onuda bugün hallederim inş ...
Gunaydinnnn afiyet olsun canim yarasın atsın bütün kötü yağları temizlesin bizi detoks sularımiz bende içtim 30 dk kadar önce lahana lafı hasladigim ılık ve ya soğuk onuda yatana kadar icicem hergün taze taze yapıp icicez :)

Ceviz suyunu sabah. Lahana ve elma portakal koyduğumuz suyu yatana kadar dimi canım yanlış olmasın. Hayatımda ilk defa detoks yapicam

Hatırlat canım benim hatırlat .. ne güzel yakinmisiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…