Yok canım daha önce de yapmistim bi sorun çıkmadı çok şükür :)Ben yapamam ama sonuna kadar destekliyorum insaallah istedigin sonuca ulasirsin
Hepsi birden zararli olmasin?
Günaydınnnnnn canlarım eşim bana antrenör oldu gece dambl la spor yaptırdı bana izledi yanlışımı gösterdi kollarım Pert oldu tutmuyor agriyor ahh ahhh güzellik için herşey e değer ama :) eşim direk demesede imalı yoldan özür diledi hatunlar
Benn ben :) geçmiş olsun kuzu ya bu gün benim kızda fenalar da iki göz iki çeşme bana değilde babasına çok eziyet ediyor sürekli kucaginda indiremiyor kıyamet kopuyor bizim evdeGünaydın güzeller Bugün oglumda bende çok rahat uyuduk.. O neydi dünkü hali garibimin, neyse ki geçti inşallah
İnşallah bugün güzel bir gün geçirir, yarın yartıda da eksileri görürüz
Bugün benim kısıtlı günüm. Kim var benimle?
Günaydın canımGünaydın güzellikler..
Yeni gelenler hoşgeldiniz.
Günaydın benim güzel takımım
Ne çok konuşmuşunuz öyle okumakla bitiremedim
Umarım önemli bir sey kaçırmamışımdır.
Lovedreams ve amacsaglik dışında sağlık problemi olan da yokmuşsevindim bu habere çünkü kaptanımızın muhteşem planları var
Hepinizi çok seviyorum canlar
Amin canım amin :) esim annesinden laf yiyince kendine geldi kv lere gittik 1 haftadır torun görmediler sonra kv insafsızlar evinize zorla kendimi davet mi ettireyim niye arayıp bize gelin demiyorsunuz dedi bende kavga ettiğimiz günü anlattım Allahın işi ya kendi annesi kızdı benim yerimeYaaa işte böyle ederler adamı. Rabbim muhabbetinizi artırsın inşallah
Bırakacam da ben eşim kıyamıyor kızım zaten babasına aşık sanki onu ben doğurmadımda babası dogurduçok özledim ben bekarlık ta ki gibi elele gezmeyi sinemada kahkaha atıp eğlenmeyi biz bide gizli gizli cips filan sokardık içeri yasaklar bize vız gelir di
Ayyyyy ne güzel büyükmüş kuzu benim ki daha 1.5 yaşında bizi elinde oynatıyor hele babasını 1 göz yaşı yetiyor eşim eriyor kizima ya bu nasıl bir aşktır kıskandım bak şimdiKızlar öyle babalarına düşkün oluyoryar.. Benim kız yeni yeni ısınıyor bana... Ee babadoyla alışverişe çıkamıyor.. Annesiyle 6-7 saat çarşıda gezdiği oluyoryazık bana
Bu arada ben kız sadece 10 yaşında 2-3 yıl sonrasını hayal bile etmek istemiyorum
Benn ben :) geçmiş olsun kuzu ya bu gün benim kızda fenalar da iki göz iki çeşme bana değilde babasına çok eziyet ediyor sürekli kucaginda indiremiyor kıyamet kopuyor bizim evde
AminnnGeçmiş olsun canım yaa rabbim avil şifalar versin inşallah
Ayy ne güzelmis benim kizlar 1 yasini gecene kadar babalariyla odada bile yanluz kalmiyorlar morariyorlar ağlamaktan illa bende yanlarinda olacam.1 yas gectikten sonra anca biraz gidiyirlar babalarina ayy uyurken bile babasinin ayagina birakiyordum sallasin diye aninda uyAnip agliyorAyyyyy ne güzel büyükmüş kuzu benim ki daha 1.5 yaşında bizi elinde oynatıyor hele babasını 1 göz yaşı yetiyor eşim eriyor kizima ya bu nasıl bir aşktır kıskandım bak şimdi
Hahhaha dün değistirdim canımYaaa bemde kelebek etkisi nerde diyorum. Kayıplara karıştı herhalde diyorum göremeyinçesen ne ara değiştirdin adını
Aaaa hadi ya normalde kızlar çok babasıdır şaşırdım gerçektenAyy ne güzelmis benim kizlar 1 yasini gecene kadar babalariyla odada bile yanluz kalmiyorlar morariyorlar ağlamaktan illa bende yanlarinda olacam.1 yas gectikten sonra anca biraz gidiyirlar babalarina ayy uyurken bile babasinin ayagina birakiyordum sallasin diye aninda uyAnip agliyor
Gunaydinnnn afiyet olsun canim yarasın atsın bütün kötü yağları temizlesin bizi detoks sularımiz bende içtim 30 dk kadar önce lahana lafı hasladigim ılık ve ya soğuk onuda yatana kadar icicem hergün taze taze yapıp icicez :)Günaydın canlarım detoks suyumu içtimLovedreams ... Tartildimda dünkü kacamagin çok bir artısı olmamış onuda bugün hallederim inş ...
Ceviz suyunu sabah. Lahana ve elma portakal koyduğumuz suyu yatana kadar dimi canım yanlış olmasın. Hayatımda ilk defa detoks yapicamGunaydinnnn afiyet olsun canim yarasın atsın bütün kötü yağları temizlesin bizi detoks sularımiz bende içtim 30 dk kadar önce lahana lafı hasladigim ılık ve ya soğuk onuda yatana kadar icicem hergün taze taze yapıp icicez :)
Hatırlat canım benim hatırlat .. ne güzel yakinmisiz :)))Hamd olsun bendede bir SIKInti yok.
Allah acil sifalar versin. gecmis olsun cnm.
senin su cevablarin beni benden aliyortebssüm ediyorum.. tskler tatlim
tmm dikkate alacagiz cnm... bunu sordum cünkü yeni bir haftalik proje hazirliyorum... o yüzden bilmek zorundaydim.
yavas yavasben bu yorumu sana hatirlatirim samsunlum bende amasyaliyim cok yakiniz
tmm dikkate alacagiz cnm...ziplama gibi birseyde yasakmi acaba ?
Ceviz suyunu sabah. Lahana ve elma portakal koyduğumuz suyu yatana kadar dimi canım yanlış olmasın. Hayatımda ilk defa detoks yapicam
Attım canım. Kardeşim dışarı çıktı lahana bulabilirse alacak yarın onada başlarımEvet canim çubuk tarcin kattın dimi canım portakallı suyun icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?