Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese iyi akşamlar, bugün bir ara fırsat bulup girdim ama yazmaya vaktim olmadi. Şu an hastanede eşimin yanındayım. Bu akşam nöbet bende. İnşallah yarın çıkartacak doktor. Bir süre raporlu olacak sanırım.

11.02.2017 menüm

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 beyaz peynir
Şekersiz cay

Öğlen
Yağsız tost kaşarlı
Ayran

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Yoğurt

Eşimin rahatsızlığı sebebiyle maalesef spora ara verdim. Ama bugün hastaneye gelirken yürüdüm 3 km... 2 lt suyumu ihmal etmiyorum ayrıca.

İyi akşamlar kızlar bugünkü menumu psylasayim

Sabah
6/7 zeytin
2dilim peynir
1 dilim pide ve pekmez

Öyle(
Bir kase kabak tatlısı

Akşam yemeği
Bir kase yoğurt
İçinde zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı
Bol bol limonlu su

Ve saat sekizde yarım portakal
Yarım elma

Cok iyi..Evet 3 mil cok iyi arada onuda yapiyorum ben genelde 2 mil yapiyorum onun pesine 15 dakikalik egzersiz var onu yapiyorum.

kızlar menümü yazayım ^_^

sabah 10.30 3 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, çay, iki dilim tarçınlı ekmek

14.30 iki tane galeta yağsız süt

17.00 elma, mandalina

19.00 şıveydiz diye yoğurtlu pırasalı bi yemek

Şimdi: şekersiz sütlü kahve

yarım saat trambolin
2 litre su

Menum
Kahvaltida
Cok az menemen
Ceyrek ekmek
1 cay bardagi cay az sekerli

1 saat yuruyus

Kac zamandir canim simit istiyordu aksam 6 da
1 simit 2 bardak cay

Tabi ben baska bir sey yememe hayalleri kuruyorum yerken.. Aksam bol su icicem falan amaaaa carsidayken k.validemlere ugrayalim dedik esimle de pazarlik yaptm bak yemek saati yemek icin israr ederse kalmicaz dedim tamam dedi amaa nerdeeeee

İkimiz 1 kase corba yarim tabak makarnayi yedik.. Ben diyorum hadi kalkalim artik annesi diyo hayor daha kek var cay var ya biz artik saglikli beslencez aaa olmaz yiyin... O kadar kesin tavirlarla konustm ama esim annesini kirmadi iyi hadi keki de yiyelim derkeeeeenn.... Pismanlik.. Esimle daha kesin tavirla konustm ben gozleme yemeye gitmedim bugun annemlerle keske oraya gitseydm en azindan sevdigim bir seyi yiyip de kilo aldim derdim dedim annenle konus torun istiyosa birdaha biza kostek olmasin bak onu yiyin bunu yiyin deyip durmasin dedim bakalim nasil olacak... Bekarken daha kolay yemek duzeni olusturabiliyordum ben yaaa ne zormus boyle.. K. Valide yemem deyince bir de tavir yapiyor. Senin agzinin tadi yok falan filan diyor suratini asiyor valla buyuk zorlu sinav beni bekliyor Allah yardimcim olsun

Boyum 153 canm :) 65 cok uzak suan amaaaa (
en sonki hedefin olsun bu cnm kendine ara hedefler koyarsin... hedefleri liste alinimda yazmak zorundayiz...daha az yada cok olmak istersen yine revize yapiliyor yani sorun etme.. ama 1.53 65 anca normal kilo oluyor galiba..
dedigim gibi araya kendin icin hedefler koyarsun bu en son hedefledigin kilo olabilir ? nedersin

Zaten 65 istiyorum ama suan ilk hedef yakon olsun diye dusunmustum oyle olsun madem :)

yok sabah ne is var ne okul... anam sorma size calisiyorum proje icin hazirlik ön calisma diyelim
hangi proje bi terli tişört konuları okudum geçen, bi spor videosu vardı, senin seçtiğin kişi o sporu yapıp terli halinin fotoğrafını atacaktı sanırım, ama sayfalar çok olunca hepsini okuyamıyorum o yüzden detaylara çok hakim olamadım şimdi onunla ilgili mi proje

yokk cnm o kisisel bir cezaydi...17-24 subat icin hani no carb haftasi vardi ya sen varmiydin o zamanlarda öyle birsey yani tüm takimi etkileyen bir programm hazirliklarin icerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…