kiz senin boy kacticansutr canim benim yanlis hedef kilom :) ilk hedefim 75 en dusuk 65 falan ben hic 60 olmayi dusunmedim hadi 10 kilo vermek hedef olsn 73 hedef kilom olsun ilk hedef bu :)
Cok iyi..Evet 3 mil cok iyi arada onuda yapiyorum ben genelde 2 mil yapiyorum onun pesine 15 dakikalik egzersiz var onu yapiyorum.Canım ben eliptige çıkıyorum 40dakika sonrasindada mekik plank sguat yapıyorum. Kol çalışıyorum alt karın çalışıyorum . Leslie de etkili bir egzersiz oluyor ben eliptigimi yokken leslie yapiyorduum. Ama enaz iki mil yapmalisin en ideali üç mil bence
senin su cevablarin beni benden aliyortebssüm ediyorum.. tskler tatlim
yok ya bayadır sinemaya gitmiyorum en son dağ filmi ilk çıktığında ona gitmiştimBana bak bakim yoksa yoksa yiyor musun onları doğru söylediyeti bozmuyorsun dimi bak hmmmm gözüm üstünde ona göre ben kola içmeyeli 3 ayı geçti tadını bile unuttum :)
Boyum 153 canm :) 65 cok uzak suan amaaaakiz senin boy kactigel 65 el sIKisalim
en sonki hedefin olsun bu cnm kendine ara hedefler koyarsin... hedefleri liste alinimda yazmak zorundayiz...daha az yada cok olmak istersen yine revize yapiliyor yani sorun etme.. ama 1.53 65 anca normal kilo oluyor galiba..Boyum 153 canm :) 65 cok uzak suan amaaaa(
Zaten 65 istiyorum ama suan ilk hedef yakon olsun diye dusunmustum oyle olsun madem :)en sonki hedefin olsun bu cnm kendine ara hedefler koyarsin... hedefleri liste alinimda yazmak zorundayiz...daha az yada cok olmak istersen yine revize yapiliyor yani sorun etme.. ama 1.53 65 anca normal kilo oluyor galiba..
dedigim gibi araya kendin icin hedefler koyarsun bu en son hedefledigin kilo olabilir ? nedersin
açlıktan mı bu mide bulantısı?Mide bulantisindan olucem yine rahat yok bana
kizz stand upcimaçlıktan mı bu mide bulantısı?
malesef uyuyamadımkizz stand upcimsendemi ayaktasin
yok sabah ne is var ne okul... anam sorma size calisiyorummalesef uyuyamadımsen neden uyanıksın ki iş ya da okul varsa çok zor olur uyanmak
hangi projeyok sabah ne is var ne okul... anam sorma size calisiyorumproje icin hazirlik ön calisma diyelim
yokk cnm o kisisel bir cezaydi...17-24 subat icin hani no carb haftasi vardi ya sen varmiydin o zamanlardahangi projebi terli tişört konuları okudum geçen, bi spor videosu vardı, senin seçtiğin kişi o sporu yapıp terli halinin fotoğrafını atacaktı sanırım, ama sayfalar çok olunca hepsini okuyamıyorum o yüzden detaylara çok hakim olamadım şimdi onunla ilgili mi proje
yoktum ilk kez duyuyorum nasıl bi şey bu no carbyokk cnm o kisisel bir cezaydi...17-24 subat icin hani no carb haftasi vardi ya sen varmiydin o zamanlardaöyle birsey yani tüm takimi etkileyen bir programm hazirliklarin icerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?