- 8 Kasım 2014
- 4.868
- 10.592
- 408
13 Şubat 2017
Pazartesi tartısı
Kızlar
- @cansutr(//)
Enise07 (73.4//)sabit Nesli Han (84.2/86/+1.8) - @Firslayd(73.0/SABİT /)
- @Degistir Kendini(//)
- @Lovedreams (52.3/52.6/-0.3)
- @Cansu-S (60.6/61.7/-1.1)
- @GoblininGelini (//)
- @EceZ (//)
- @zeyas (81.5/82.0/-0.5)
- @xguzelayx (83,6/84,0/0,4)
- @diyetlife (//)
- @amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
- @88prenses22 (//)
- @Sakine_zeyneb sena (//)
- @seymaduysak42 (//)
- @aminebusra (//)
Birumut55 ( 55 / 53:9 / -1:1 )
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
Karar defterinde de buranın ilk sayfasında da cuma tartılarının ZORUNLU olduğu yazıyor. Yarışmaya katılabilmek için bu koşulları kabul etmek, uygulamak gerekiyor. Okumanızı istemiştik sizden. Okusaydınız görürdünüz.ben hafta içi tartılamıyorum sabahları o yüzden hafta sonları cumartesileri söyliycem kilomu
kahvaltıda yoğurt yedim ve süt içtim öğlen bir tbak sadece ekmeksiz döner
kızlar bide fitpack alıcam bn ne düşünüyorsunuz
Hahahhakızz niye yazıların rengini siyah yapıp paylaştıntakıntım var düzeltene kadar kör oldum kaptanlar cidden çok sabırlıymış bu yazıları hazırlama konusunda
Ben bilmiyorum dakızz niye yazıların rengini siyah yapıp paylaştıntakıntım var düzeltene kadar kör oldum kaptanlar cidden çok sabırlıymış bu yazıları hazırlama konusunda
Benim güzel takımım ne oldu bize böyle... Hepimiz artıdayız. (Ben ne olduğunu biliyorum ama neyse)
Sanki biraz motivasyonumuzda düştü bu aralar...
Kendi adıma konuşursam bu aralar fazla sinirli, stresliyim. Tükenmişlik sendromu diycem de neye tükendim bende anlamadım
Yani kısaca ciddi anlamda bi motivasyona ihtiyacım var.
Kilo veren herkesi X xguzelayx @GoblininGeliniBirumut55 diyetlife tebrik ediyorum
Bizde bi an öncr toparlarız umarım
Benim güzel takımım ne oldu bize böyle... Hepimiz artıdayız. (Ben ne olduğunu biliyorum ama neyse)
Kendi adıma konuşursam bu aralar fazla sinirli, stresliyim. Tükenmişlik sendromu diycem de neye tükendim bende anlamadım
Kilo veren herkesi X xguzelayx @GoblininGeliniBirumut55 diyetlife tebrik ediyorum
İnşallah hedefe ulaşmak sağlıkla yaşamakBenim güzel takımım ne oldu bize böyle... Hepimiz artıdayız. (Ben ne olduğunu biliyorum ama neyse)
Ben bilmiyorum da
'' olan kısımları sil, o zaman olur :)[/QUOTE]bak şöyle yap bi dahaki sefere, o tartı mesajını ''alıntıla'' ya da ''cevapla'' butonuna basarak al, daha sonra baştaki ve sondaki ''
Kızlar her şeye hazırlıklı olunvercem ben size gazi vercem17-24 subat yine özel bir haftamiz olacak kizlar...hazirlikli olun...bu haftanin icinde bir challengemizde olacak..maksat Tarihe adimizi yazmak size güveniyorum ve inaniyorum....cok konusulcaz
Programm bugün yönetimle konusulmus 4 Üyeninde rizasiyla kabul edilmistir... Yani tek kisilik bir delilik degilPersembe günü programmla alakali yazi yayinlanacaktir...herkezi düsündük..ona göre bir Hafta hazirlamaya calistik... Hicbir sekilde itiraz kabul etmiyorum Bu haftada kim direncli, kim bizimle uzun yol yürüyüp kemik kadroya dahil olacak belirginlesecek. Heycanla, merakla bekleyin. Takipte kalin
O nasıl bor fiziktir öyleprofilindeki before after motivasyon için yeterli benceisteyince neler yapabileceğini görürsün baktıkça, ya da vücudunu çok beğendiğin bi kadının fotoğrafını as bi yere, ben katrina kaif'inkini duvar kağıdı yaptım, canım bi şey yemek isteyince onun resmine bakıp yemekten vazgeçiyorum eğer katrina kaif'i bilmiyorsan şu iki klibini izleyebilirsin, harika vücudunu görmek için :)) röportajlarından anladığım kadarıyla çok fazla su içiyormuş, çok fazla dans edip spor yapıyormuş, yemesinden içmesinden kısmıyormuş, tabi onun kadar zayıfladıktan sonra yemekten kısmayıp sporla ve suyla koruyabiliriz, şimdi bu kadarı yeterli olmaz :))
Kızlar her şeye hazırlıklı olun
Bunu başardığimızda tüm kk bizi konuşcak ve kilonuzun büyük bir bölümüne veda olacak
Şu azimden azıcık da bana yaa ne güzel gidiyorsunHatunlar menum gelsin
Sabah 10.00
Detoks sularım
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ve 2 kaşık yoğurt peynirinden yaptığım omlet
Yarım boy tam buğday lavaşı
1fincan çay
Öğlen 15.00
2 küçük kare cikolata
5 küçük boy grisini
Akşam 16.30
1 küçük boy elma
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı icicem
Artı çıkıyorum amaŞu azimden azıcık da bana yaa ne güzel gidiyorsun
Her zamanki gibi kusursuz bir menüHatunlar menum gelsin
Sabah 10.00
Detoks sularım
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ve 2 kaşık yoğurt peynirinden yaptığım omlet
Yarım boy tam buğday lavaşı
1fincan çay
Öğlen 15.00
2 küçük kare cikolata
5 küçük boy grisini
Akşam 16.30
1 küçük boy elma
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?