Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

13 Şubat 2017
Pazartesi tartısı
  1. cansutr (//)
  2. Enise07 (73.4//)sabit
  3. Nesli Han (84.2/86/+1.8)
  4. Firslayd (73.0/SABİT /)
  5. @Degistir Kendini(//)
  6. Lovedreams (52.3/52.6/-0.3)
  7. @Cansu-S (60.6/61.7/-1.1)
  8. @GoblininGelini (74.1/74.0/0.1 gr)
  9. EceZ (//)
  10. Z zeyas (81.5/82.0/-0.5)
  11. X xguzelayx (83,6/84,0/0,4)
  12. diyetlife (97.3/96.9/0.4)
  13. A amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
  14. 88prenses22 (//)
  15. @Sakine_zeyneb sena (//)
  16. S seymaduysak42 (//)
  17. aminebusra (//)
  18. Birumut55 ( 55 / 53:9 / -1:1 )
Kızlar

cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark

Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.

kızz niye yazıların rengini siyah yapıp paylaştın takıntım var düzeltene kadar kör oldum kaptanlar cidden çok sabırlıymış bu yazıları hazırlama konusunda

Karar defterinde de buranın ilk sayfasında da cuma tartılarının ZORUNLU olduğu yazıyor. Yarışmaya katılabilmek için bu koşulları kabul etmek, uygulamak gerekiyor. Okumanızı istemiştik sizden. Okusaydınız görürdünüz.
Neden tartılamadığını öğrenebilir miyiz?

Benim güzel takımım ne oldu bize böyle... Hepimiz artıdayız. (Ben ne olduğunu biliyorum ama neyse )

Sanki biraz motivasyonumuzda düştü bu aralar...

Kendi adıma konuşursam bu aralar fazla sinirli, stresliyim. Tükenmişlik sendromu diycem de neye tükendim bende anlamadım

Yani kısaca ciddi anlamda bi motivasyona ihtiyacım var.

Kilo veren herkesi X xguzelayx @GoblininGelini Birumut55 diyetlife tebrik ediyorum

Bizde bi an öncr toparlarız umarım

vercem ben size gazi vercem 17-24 subat yine özel bir haftamiz olacak kizlar...hazirlikli olun...bu haftanin icinde bir challengemizde olacak..maksat Tarihe adimizi yazmak size güveniyorum ve inaniyorum....cok konusulcaz

Programm bugün yönetimle konusulmus 4 Üyeninde rizasiyla kabul edilmistir... Yani tek kisilik bir delilik degil Persembe günü programmla alakali yazi yayinlanacaktir...herkezi düsündük..ona göre bir Hafta hazirlamaya calistik... Hicbir sekilde itiraz kabul etmiyorum Bu haftada kim direncli, kim bizimle uzun yol yürüyüp kemik kadroya dahil olacak belirginlesecek. Heycanla, merakla bekleyin. Takipte kalin

profilindeki before after motivasyon için yeterli bence isteyince neler yapabileceğini görürsün baktıkça, ya da vücudunu çok beğendiğin bi kadının fotoğrafını as bi yere, ben katrina kaif'inkini duvar kağıdı yaptım, canım bi şey yemek isteyince onun resmine bakıp yemekten vazgeçiyorum eğer katrina kaif'i bilmiyorsan şu iki klibini izleyebilirsin, harika vücudunu görmek için :)) röportajlarından anladığım kadarıyla çok fazla su içiyormuş, çok fazla dans edip spor yapıyormuş, yemesinden içmesinden kısmıyormuş, tabi onun kadar zayıfladıktan sonra yemekten kısmayıp sporla ve suyla koruyabiliriz, şimdi bu kadarı yeterli olmaz :))

İnşallah hedefe ulaşmak sağlıkla yaşamak
Hepimize nasip olur
Hedefimiz olmasa eminim bu kilonun üstüne gelir ....birlikte hedefe

13 Şubat 2017
Pazartesi tartısı
  1. cansutr (79//)sabit
  2. Enise07 (73.4//)sabit
  3. Nesli Han (84.2/86/+1.8)
  4. Firslayd (73.0/SABİT /)
  5. @Degistir Kendini(//)
  6. Lovedreams (52.3/52.6/-0.3)
  7. @Cansu-S (60.6/61.7/-1.1)
  8. @GoblininGelini (74.1/74.0/0.1 gr)
  9. EceZ (//)
  10. Z zeyas (81.5/82.0/-0.5)
  11. X xguzelayx (83,6/84,0/0,4)
  12. diyetlife (97.3/96.9/0.4)
  13. A amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
  14. 88prenses22 (//)
  15. @Sakine_zeyneb sena (//)
  16. S seymaduysak42 (//)
  17. aminebusra (//)
  18. Birumut55 ( 55 / 53:9 / -1:1 )
Kızlar

cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark

Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.

Kızlar her şeye hazırlıklı olun
Bunu başardığimızda tüm kk bizi konuşcak ve kilonuzun büyük bir bölümüne veda olacak

O nasıl bor fiziktir öyle

Yok yok artık onlarda motive etmiyor
Ama buldum bi çözüm galiba 10 günlük sıkı bi program olusturdum kendime dün de start yaptım detoks suyuma da basladım 10 gün sonunda nasılsa o sonucla motive olurum
Üstüne bir de cansunun yaptigi program baslamis olcak motive olurum o tarti sonuclariyla umarim...
Sen güzel gidiyorsun bu aralar ne güzel

Hatunlar menum gelsin
Sabah 10.00
Detoks sularım
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ve 2 kaşık yoğurt peynirinden yaptığım omlet
Yarım boy tam buğday lavaşı
1fincan çay
Öğlen 15.00
2 küçük kare cikolata
5 küçük boy grisini
Akşam 16.30
1 küçük boy elma
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı icicem

Şu azimden azıcık da bana yaa ne güzel gidiyorsun

Her zamanki gibi kusursuz bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…