biraz az yiyorsun cnm... grissini ve cikolataArtı çıkıyorum ama
Allah sonumuzu hayr etsinbiraz az yiyorsun cnm... grissini ve cikolataye sen simdi 17 sinden sonra yiyenin canina okiycam nede olsa
Canım regl yaklaşıyor inan o kadar zor tutuyorum ki o kareler bile çok küçük ondan yedim çünkü bastırmak lazimbiraz az yiyorsun cnm... grissini ve cikolataye sen simdi 17 sinden sonra yiyenin canina okiycam nede olsa
Hatunlar menum gelsin
Sabah 10.00
Detoks sularım
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ve 2 kaşık yoğurt peynirinden yaptığım omlet
Yarım boy tam buğday lavaşı
1fincan çay
Öğlen 15.00
2 küçük kare cikolata
5 küçük boy grisini
Akşam 16.30
1 küçük boy elma
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı icicem
Şu azimden azıcık da bana yaa ne güzel gidiyorsun
Her zamanki gibi kusursuz bir menü
cuma tartısını yapabilirim sanırım ama paylaşamazsam akşam paylaşsam sorun olurmu cuma akşamıKarar defterinde de buranın ilk sayfasında da cuma tartılarının ZORUNLU olduğu yazıyor. Yarışmaya katılabilmek için bu koşulları kabul etmek, uygulamak gerekiyor. Okumanızı istemiştik sizden. Okusaydınız görürdünüz.
Neden tartılamadığını öğrenebilir miyiz?
Canım detoks umu büyük büyük harflerle 1 msj olarak detaylı detaylı anlattımben bir menü yorumlayimda iciniz acilsin Detoks sulari tmm ok iceriginide kisa yazsan iyi olurdu. kahvaltida yumurta 2 yapip lavas 1/4 yapabilirdin yumurtanin fazlasi zarar olmaz aksine seni daha cok tok tutardi...öglenki sacmaliga gitmezdi elin..grissini nedir önce googela sordum birde cikolataaa...ohh beyaz un, seker, birde yag halay cekiyor yag depolari elma iyi güzel hos ama aksam onun yerine biraz tonbaligi ile katilmis bir mevsim salatasi cok daha iyi olurdu.
spor ve suyun müthissporuda daha detayli alabiliriz... 120 dk ama nedir sadece yürüyüsü mü agirlik mi pilates mi zumba mi piloxing mi nedir yani
dip not: bu yüzden pek yorumlamiyorum cok irdeliyorum
Nein ! Hemde cok büyük sorun olur. Karar defterindede yazildigi gibi buranin 1 sayfasinda yazildigi gibi.. türkiye saatiyle 13 e kadar herkez bildirim yapmak zorunda...denemedikiler bu kurala uymali cünkü bir kac hafta sonu takim listesinde olacaklar ve vaktinde bildirim yapmak zorunludur...bu kurallara hepimiz uymak zorundayiz...ve bunun bilincinde bu yarismaya baslamaniz gerekir... burda 3 yardimci 1 kaptaniz cok emek veriyoruz... cuma kilo bildirimlerinden pesinden kosamayiz bu saatden sonra.. Takim oldukca kalabalik. herkesin kesin sorumlugunu bilip yerine getirmesi lazim...yoksa bizim tüm cabalarimiz bosuna gider..bunada bu saatden sonra asla izin veremeyiz...kusura bakmayin. Kurallar belli.. uyup azimli olursaniz basimizin üstünde yeriniz var...uyamiycaginizi düsünüyorsaniz yollarimiz ayrilabilir. Her olasilikta basarili olmanizi dilerim.cuma tartısını yapabilirim sanırım ama paylaşamazsam akşam paylaşsam sorun olurmu cuma akşamı
Karar defterini okumanı tekrar istiyorum. Öğlen 13.00 a kadar bildirimler yapılmak zorunda.cuma tartısını yapabilirim sanırım ama paylaşamazsam akşam paylaşsam sorun olurmu cuma akşamı
Sağlık olsun canim başka zaman yaparsın :)Selam arkadaşlar pazartesi temizliği yaptim bugünLovedreams canım ben detoks sularimi bugün yapamadım. Zaten hiç tadım tuzum yok motivasyonum çok düştü ya reglim 7gun gecikti mudahele etmek istemiyorum ama şişmeye başladım sanırım bu aksam soğan suyunu icicwm inş yarın sabaha olurum. Bugünkü menüm
Sabah10.30: yumurta li klasik kahvaltı ekmek şeker yok
Ogle13: sucuklu yumurta+ ayran
Akşam17: haşlama et+salata
Ara18: sade kahve
2litre su içtim. 40dakika eliptik sonrasında kol bacak göbek alt karın calisilacak
Ben 1 kiloya yakin kilo verdim niye kimse motive etmiyooo yaaaaaa cok mutlu oldum oysaki bennn
Bugün kimse pek uğrayamadı takıma canım e artıları görünce de moraller düstü... Bundan kaynaklıdır.Ben 1 kiloya yakin kilo verdim niye kimse motive etmiyooo yaaaaaa cok mutlu oldum oysaki bennn
Basganim sana demedim.ben tamamen yanlis yapmisim zaten cocukla ilgilenmekten tam da alayamadim o liste isini simdi yapabildim.haklisin yogun bi gun herkes icinBugün kimse pek uğrayamadı takıma canım e artıları görünce de moraller düstü... Bundan kaynaklıdır.
Tebrik ederim
[/QUOTE]13 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (//) Enise07 (//) Nesli Han (//) Firslayd (//) - @Degistir Kendini(//)
Lovedreams (52.3/52.6/-0.3) Cansu-S (60.6/61.7/-1.1) - @GoblininGelini (//)
EceZ (//) - Z zeyas (//)
- X xguzelayx (//)
diyetlife (//) - A amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
88prenses22 (//) - H haayydee (91.4/90.1/1.3)
- S seymaduysak42 (//)
aminebusra (//)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
Hahahha sorun değil oluyor öyleBasganim sana demedim.ben tamamen yanlis yapmisim zaten cocukla ilgilenmekten tam da alayamadim o liste isini simdi yapabildim.haklisin yogun bi gun herkes icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?