Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biraz az yiyorsun cnm... grissini ve cikolata ye sen simdi 17 sinden sonra yiyenin canina okiycam nede olsa
Canım regl yaklaşıyor inan o kadar zor tutuyorum ki o kareler bile çok küçük ondan yedim çünkü bastırmak lazim

Şu azimden azıcık da bana yaa ne güzel gidiyorsun

Her zamanki gibi kusursuz bir menü

ben bir menü yorumlayimda iciniz acilsin Detoks sulari tmm ok iceriginide kisa yazsan iyi olurdu. kahvaltida yumurta 2 yapip lavas 1/4 yapabilirdin yumurtanin fazlasi zarar olmaz aksine seni daha cok tok tutardi...öglenki sacmaliga gitmezdi elin..grissini nedir önce googela sordum birde cikolataaa...ohh beyaz un, seker, birde yag halay cekiyor yag depolari elma iyi güzel hos ama aksam onun yerine biraz tonbaligi ile katilmis bir mevsim salatasi cok daha iyi olurdu.
spor ve suyun müthis sporuda daha detayli alabiliriz... 120 dk ama nedir sadece yürüyüsü mü agirlik mi pilates mi zumba mi piloxing mi nedir yani

dip not: bu yüzden pek yorumlamiyorum cok irdeliyorum

cuma tartısını yapabilirim sanırım ama paylaşamazsam akşam paylaşsam sorun olurmu cuma akşamı

Canım detoks umu büyük büyük harflerle 1 msj olarak detaylı detaylı anlattım

Evet ama yumurta mı yoktu maalesef böyle oldu bugün zaten o lavaş küçük bir pakette kare kare satılıyor normalde 6 tane büyüktü şimdi 12 tane küçük boy var içinde 1 parça yiyorum o da bu kare cikolata lar var ya ülkerin onun boyunda

Evet çikolata yememek lazım di ama onu orada yemeseydim gece 1 paket goturebilirdim nefsim körelmiş oldu

Sporumu lesle 5+1 mil sabah ve aynı şekilde akşam tekrar ediyorum ağır egzersiz yapmıyorum arada eşim dambl çalıştırırsa onuda gece belirtirim

cuma tartısını yapabilirim sanırım ama paylaşamazsam akşam paylaşsam sorun olurmu cuma akşamı
Nein ! Hemde cok büyük sorun olur. Karar defterindede yazildigi gibi buranin 1 sayfasinda yazildigi gibi.. türkiye saatiyle 13 e kadar herkez bildirim yapmak zorunda...denemedikiler bu kurala uymali cünkü bir kac hafta sonu takim listesinde olacaklar ve vaktinde bildirim yapmak zorunludur...bu kurallara hepimiz uymak zorundayiz...ve bunun bilincinde bu yarismaya baslamaniz gerekir... burda 3 yardimci 1 kaptaniz cok emek veriyoruz... cuma kilo bildirimlerinden pesinden kosamayiz bu saatden sonra.. Takim oldukca kalabalik. herkesin kesin sorumlugunu bilip yerine getirmesi lazim...yoksa bizim tüm cabalarimiz bosuna gider..bunada bu saatden sonra asla izin veremeyiz...kusura bakmayin. Kurallar belli.. uyup azimli olursaniz basimizin üstünde yeriniz var...uyamiycaginizi düsünüyorsaniz yollarimiz ayrilabilir. Her olasilikta basarili olmanizi dilerim.

Tekrar tekrar paylaşıyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Zahmet edip okumanız 1 dakikanızı alır. Yardımcıyım evet ama bende yeni üyeyim daha 4 etaptır listedeyim. Ben okuyup da geldim, kuralları biliyordum. Hepimiz okuyup geldi. Siz de okumak zorundasınız.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/

Buranın ilk mesajını,

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

Ve buranın son mesajını okumak ZORUNLUDUR!

Selam arkadaşlar pazartesi temizliği yaptim bugün Lovedreams canım ben detoks sularimi bugün yapamadım. Zaten hiç tadım tuzum yok motivasyonum çok düştü ya reglim 7gun gecikti mudahele etmek istemiyorum ama şişmeye başladım sanırım bu aksam soğan suyunu icicwm inş yarın sabaha olurum. Bugünkü menüm
Sabah10.30: yumurta li klasik kahvaltı ekmek şeker yok
Ogle13: sucuklu yumurta+ ayran
Akşam17: haşlama et+salata
Ara18: sade kahve
2litre su içtim. 40dakika eliptik sonrasında kol bacak göbek alt karın calisilacak

13 Şubat 2017- Pazartesi

12.50 1 tatlı kaşığı keten tohumu

Kahvaltı 13.30
Yumurta salatası,
Light üçgen peynir
3 çeri domates
7 tane yeşil zeytin
Yeşil çay

Ara 15.30 1 kase yoğurt, 1 elma

Akşam Yemeği 17.30
1 büyük alabalık
1 tabak salata

70 dakika yürüyüş
15 dakika bisiklet
30 dakika zumba
10 dakika step
200 bacak
200 kol
100 mekik
60 squat

2.5 litre su (1 litresi detoks suyu)

Yakılan kalori: 808

Bugünkü tartı rezaletinden sonra bugün serbest gün olmasına raģmen hafif beslendim.

Sağlık olsun canim başka zaman yaparsın :)

Bugün kimse pek uğrayamadı takıma canım e artıları görünce de moraller düstü... Bundan kaynaklıdır.

Tebrik ederim
Basganim sana demedim.ben tamamen yanlis yapmisim zaten cocukla ilgilenmekten tam da alayamadim o liste isini simdi yapabildim.haklisin yogun bi gun herkes icin

[/QUOTE]
Her zaman icin son listeyi alıntılıyoruz

13 Şubat 2017
Pazartesi tartısı
  1. cansutr (79//)sabit
  2. Enise07 (73.4//)sabit
  3. Nesli Han (84.2/86/+1.8)
  4. Firslayd (73.0/SABİT /)
  5. Lovedreams (52.3/52.6/-0.3)
  6. @Cansu-S (60.6/61.7/-1.1)
  7. @GoblininGelini (74.1/74.0/0.1 gr)
  8. Z zeyas (81.5/82.0/-0.5)
  9. X xguzelayx (83,6/84,0/0,4)
  10. diyetlife (97.3/96.9/0.4)
  11. A amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
  12. 88prenses22 (91.4/90.1/1.3)
  13. @Sakine_zeyneb sena (91.4//)
  14. S seymaduysak42 (//)
  15. aminebusra (//)
  16. Birumut55 ( 55 / 53:9 / -1:1 )
Kızlar

cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark

Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…