Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O vakiittt menumm buyrun hanimlarr

Sabah 7.30

1 dilim ekmek
4 dilim Domates
7 Zeytin
4 5 dal maydonoz

Ogle 13.00

3 kasik manti

Aksam 18.00

3 kasik tas kebabi
1 kasik bulgur pilavi

**2.5 lt su 20.00 dan sonra yeme icme bitti.. spor yapamadim biraz yogun bi gundu.yarin telafi edecegim insaallah

Evet canım benim kızım :)
Ayy nasil tatli bu aynı sen bal kızım dedigin kadar varmis

Yazcam yazcam hep unutuyorum sen duraklama donemine girmis miyddin? Kilo veremiyorum yazmisin ya sebebi o olabilir..

Biliyorsunuz kizlar ben cok zor gecirdim duraklama donemini baslamadan belirtiler ciktigi anda onlem alin

Aynen ya o bi bal ben de bir bal böcüğü
Evet canım şu an tekrar duragana girdim galiba artı çıkıyorum sürekli işte bu yüzden detoks yapmaya başladım bu 3 gün de patates diyeti yapacağım bakalım ise yarar belki

Senide yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendimi motive hissettiğimde yapacagim inş.

Maşallah nasıl şeker bir kız annesi tam cimcime belli. Allah bağışlasın canim
Olur mu canım estağfurullah yarı yolda bırakmadın ben yapmadan 1 gün önce haber verdim hataliydim yani en azından bana katılanlar hazirlanamadi sen karar ver ben seninle tekrar başlarım canım

Allah razı olsun seninde evlatlarını Allahım bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllah :)

Ben atlatmak için bir gün çok yedim, diger gün çok az yedim sonraki gun diyet listeme uydum yaptiklarin ise yaramazsa aklinda bulunsun

tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah uyarın için teşekkürler pazartesi günleride tartılmak zorunlumu sabah tartılamadım ama şimdi tartıldım bidahakine sabah tartılmaya çalışırım + dayım yediğime dikkat etmediğim için zaten 93,3 olmuşum 92,4 tüm bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım sabah yoğurt öğlen ızgara tavuk akşam da evdeki yemeklerden az bi porsiyon böyle olsa iyimi yada akşam yemeği öğün önerileri verirmisiniz

inşallah böyle gider

İyi akşamlar canlar...
Bugün hic göremedim sabahtan beri bir koşuşturmaca :-( çok yoruldum..

Hazır adamım turkiyedeyken bende kuzenlerimi davet ettim yemeğe.
Bugün Sushi yaptık.. Ben Sushi çok severim. Özelliklede kendim yaparsam..
Bugünde sabah ki tartıdan sonra bugün fazla kaçırmamak için yanına 3 çeşit salata yaptım.

Bugün kü menüm

Sabah 2 krep reçeli
Ara 2 mandalina
Aksam 10 tane Sushi yanına bol salata
Aksam yarım parca armut çay

Spor: 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…