Evet canım benim kızım :)
Yazdın canım yazdın gördüm ben rica ederim sen hep başarılı olmak inşaAllah bizde tabiLovedreams ayyy bi yazamaadim sana cok tesekkur ederim canimcim
Yazdın canım yazdın gördüm ben rica ederim sen hep başarılı olmak inşaAllah bizde tabi
Ayy nasil tatliEvet canım benim kızım :)
Senide yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendimi motive hissettiğimde yapacagim inş.Sağlık olsun canim başka zaman yaparsın :)
Maşallah nasıl şeker bir kız annesi tam cimcime belli. Allah bağışlasın canimEvet canım benim kızım :)
Aynen ya o bi bal ben de bir bal böcüğüAyy nasil tatlibu aynı sen bal kızım dedigin kadar varmis
Yazcam yazcam hep unutuyorum sen duraklama donemine girmis miyddin? Kilo veremiyorum yazmisin ya sebebi o olabilir..
Biliyorsunuz kizlar ben cok zor gecirdim duraklama donemini baslamadan belirtiler ciktigi anda onlem alin
Olur mu canım estağfurullah yarı yolda bırakmadın ben yapmadan 1 gün önce haber verdim hataliydim yani en azından bana katılanlar hazirlanamadi sen karar ver ben seninle tekrar başlarım canımSenide yarı yolda bırakmış gibi oldum ama kendimi motive hissettiğimde yapacagim inş.
Maşallah nasıl şeker bir kız annesi tam cimcime belli. Allah bağışlasın canim
Ben atlatmak için bir gün çok yedim, diger gün çok az yedim sonraki gun diyet listeme uydum yaptiklarin ise yaramazsa aklinda bulunsunAynen ya o bi bal ben de bir bal böcüğü
Evet canım şu an tekrar duragana girdim galiba artı çıkıyorum sürekli işte bu yüzden detoks yapmaya başladım bu 3 gün de patates diyeti yapacağım bakalım ise yarar belki
Tamm canımBen atlatmak için bir gün çok yedim, diger gün çok az yedim sonraki gun diyet listeme uydum yaptiklarin ise yaramazsa aklinda bulunsun
tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah uyarın için teşekkürler pazartesi günleride tartılmak zorunlumu sabah tartılamadım ama şimdi tartıldım bidahakine sabah tartılmaya çalışırım + dayım yediğime dikkat etmediğim için zaten 93,3 olmuşum 92,4 tüm bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım sabah yoğurt öğlen ızgara tavuk akşam da evdeki yemeklerden az bi porsiyon böyle olsa iyimi yada akşam yemeği öğün önerileri verirmisinizS seymaduysak42
İlk olarak neden kilo bildirimin yok
Ve ayrıca bu menü çok çok kötü.
Kahvaltı yok, akşam yemeği yok bol bol cips var...
Hepimizin kaçamakları oluyor elbette ama bu böyle olmamalı. Bi kere o cips 3000 kalori tek başına... Kalorisini geçtim sağlığına yazık.
Ve kaçamak yapsan da yapmasan da dengelemek ögün atlayarak da olmaz.
Güzel bir kahvaltı yapsan belki o cipse ihtiyaç duymayacaktın halbu ki.
13 Şubat 2017
Pazartesi tartısıcuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
- @cansutr(79//)sabit
- @Enise07 (73.4//)sabit
- @Nesli Han (84.2/86/-1.8)
- @Firslayd(73.0/ /) sabit
Lovedreams (52.3/52.6/-0.3) Cansu-S (60.6/61.7/-1.1) - @GoblininGelini (74.1/74.0/0.1)
- Z zeyas (81.5/82.0/-0.5)
- X xguzelayx (83.6/84.0/-0.4)
- @diyetlife (97.3/96.9/0.4)
- @amacsaglik (83.3/83.9/-0.6)
- H haayydee (91.4/90.1/1.3)
Birumut55 ( 55 / 53.9 / 1.1 ) - S seymaduysak42 (92.4/93.4/+1.0)
- @aminebusra (//)
88prenses22 (96.5/96.1/0.4)
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
inşallah böyle giderO nasıl bor fiziktir öyle
Yok yok artık onlarda motive etmiyor
Ama buldum bi çözüm galiba10 günlük sıkı bi program olusturdum kendime dün de start yaptım detoks suyuma da basladım 10 gün sonunda nasılsa o sonucla motive olurum
Üstüne bir de cansunun yaptigi program baslamis olcak motive olurum o tarti sonuclariylaumarim...
Sen güzel gidiyorsun bu aralar ne güzel
Uyumaya calis canım sabah muhteşem olacaksınkızlar ya ben çok acıktım
oğlumun ateşi var bu gece uyuyamam sanırımUyumaya calis canım sabah muhteşem olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?