:))
Arkadaşlar romatizmaya iyi geldigini duydugum icin sekersiz salgam suyu aldim. 100 ml 3 kcal yaziyor. İcmemde bi sorun var mi sizce?
Gercekten iyi gelecek mi deneyip gorucem bakalim :) 1 bardak iceyim hemen o zaman :)Romatizmaya iyi geliyorsa iç zaten kalorisi de azmış
:))
Arkadaşlar romatizmaya iyi geldigini duydugum icin sekersiz salgam suyu aldim. 100 ml 3 kcal yaziyor. İcmemde bi sorun var mi sizce?
Aminnnn Aminnn rakibem ah ahhHaklisin canim cok haklisin bir insan bu kadar merhametsiz olmamali kaldi ki bir bayan asla boyle olmamali yarin bunlar anne!!!olacaklar güya....hangi ara boyle bizuldu bu genclik cok yazik Anne babalarida onlari düzgün bir şekilde okuyor zannediyor disinden tirnagindan arttirip onlara gönderiyor.... Bide marifet gibi övünerek paylasiyorlar ALLAH cocuklarimizi boyle insanlardan korusun iyi insanlar la karsilastirsin.
Ra li misin sen deCanım benim bebdede eklem romatizması var bende içeyim
Çok geçmiş olsun canım benim inşaAllah kuzun bir an önce sağlığına kavuşur rahat rahat beslenir bundan sonra :)
Benimki kalbe vuruyor kalp kapağı nda sorun sarımsağı nasıl yedin yuttunmuRa li misin sen deAllah sifa versin cok zor insani hayata kusturuyor.
Ben karbonatli su ve sarimsaktan cok fayda gordum tavsiye ederim. Crp sedim 1 ayda baya dusmustu gecen sene karbonatli suyla.
Agriyan eklemime ezip koydum cok fena yakiyor cildim yara olmadan biraz tutup yikiyorum. Sefer uyguladim cok rahatlatti sol el bilegime de yapicam bi ara. Yutma isine de baslamak istiyorum. Oyle daha da etkili olur tum eklemlereBenimki kalbe vuruyor kalp kapağı nda sorun sarımsağı nasıl yedin yuttunmu
Amin canım benim aminnAllahim razi gelsin..Rabbim ummeti muhammedin cocuklarini esirgesin cok zorlu bi surec..Hamdusenalar olsun geciyor sonsuz sukur Rabbime.Allahim seninde kalbinin guzel niyetini hayrla karsina cikarsin..
Şifa olsun :)Bu da benim kahvaltııım
Çok karışık içinde brokoli, ıspanak, patlıcan, kabak, domates var ama tadı güzeldi
Eki Görüntüle 1954616
2 koca tabak var burda ben 1 tabak yiyebildim1 tabak kalorisi 60 kalori
Brokoliyi hic sevmem ama fırında yapinca güzel olmusŞifa olsun :)
Ben bunu kahvaltiya hic dusunmezdim ogle yemegi yapardim sanirim :) iyi fikir :)
Ben cok severim brokoli karnabahar haslamasini. Firinda denemedim hic denemek lazim :)Brokoliyi hic sevmem ama fırında yapinca güzel olmus
Ben midesizim arkadaşlar biraz diyete girmrden önce kahvaltı yerine ciğer pilav yedigimi bile bilirim
Dualarim seninle... Allah herkese sifa versinKızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.
Amannnnn haşlama mi hepisiBu da benim kahvaltııım
Çok karışık içinde brokoli, ıspanak, patlıcan, kabak, domates var ama tadı güzeldi
Eki Görüntüle 1954616
2 koca tabak var burda ben 1 tabak yiyebildim1 tabak kalorisi 60 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?