resmen Evrim gecirdi Hatunsabah 10.30
3 tane haşlanmış yumurta, yeşillik salatası, doğadan bitki çayı :)
14.30 bi kaç tane kuru incir, süt
17.00 bi kase yoğurtla keten tohumu karışımı
19.00 sebze çorbası
2 buçuk litre su
30 dk yürüyüş ( daha fazla yürüyüş yapacaktım ama oturduğumuz yer hiç yürüyüşe elverişli değil bir de daha önce hiç eşofmanlarla kulaklıkla yürüyüş yapan birini görmemişler gibi öküz öküz bakıyolar ben de dönüp eve geldim)
30 dk trambolin
30 dk fitness dansları
15 dk karın bacak kol egzersizleri (mekik, squat, kol için ağırlıkla yapılan squat)
var varonu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettim
1.) izine ayiramam daha yenisinSlm kızlar ben sanırım çıkmak istiyorum çünkü sizlerin böyle azimle diyet ve spor yaptığıni gördükçe benim stresin bana yetmiyormuş gibi dahada stresleniyirum. Çünkü ben Rocky haftasına uyamiyorum. Bugün çok sacmaydi mesela çünkü nerdeyse tüm gün hastanedeydik iki çocuğumda hasta . Ben yine gramda olsa bu hafta kilo vercem eminim çünkü dikkat ediyorum ama Rocky haftasına uygun değil malesef. Spor deseniz iki gündür yapamıyorum bu hafta zor gibi gözüküyor. Üstelik hala regli olmadığım için 85 kilo iken aldığım ve bol gelen yüzüğüm bugün parmaklarımdan gecmedi. Hal bende böyle. Ben çok stres oluyorum buraya kendimi yeterince veremediğim için tüm gün aklimdaydiniz girip okudum full dikkat devam ediyorsunuz sizlerin hakkına giriyorum buda bende yük oluyor. Hakkınızı helal edin eğer izne ayrılmam mümkünse izne ayrılmayı talep ediyorum.cansutr
Menu listeye uygun canim pek yiyecek bisey yok malumama cok yirgun hissediyorum kendimi nedense
zeyas listedeCanım zaten 5 gün kaldi listede değilsin sıkıntı olmaz grubu bırakma lütfen toparlayınız geçmiş olsun kuzulara annesi anlıyorum seni çocuklar hasta olunca biz kadınlar çok yıpranıyoruz herşey üst üste geliyor maalesef sen bırakma yine bizi olur mu
o kahvalti ile nasil durdunSelamu aleykum hatunlarrrr disarida idim aksam 6 dan sonra giremedim onun icunmenum gelsiiinnnn
Sabah 9.30
Yarim domates
7 zeytin
Aksam 18.30
5tane izgara kofte
Salata
Ayran
3lt su 90 dk spor
Aaa kaptanim benim beynim durdu ya unuttum listede olduğunu kusura bakmaresmen Evrim gecirdi Hatun
var var
1.) izine ayiramam daha yenisin
2.) ben vicdansiz bir kaptanami benziyorumsen bana 2 cocugum hasta sporu yapamiyorum beslenmedede hatalarim olabilir ama elimden geldigince yapmaya caliscam seni ve takimi mahcup etmemek icin deseydin ben sana cemkirirmiydim taabiiki hayir
Dedigim gibi durum öyleyse yapacak birsey yok elinden geleni yaparsin olur biter...insanlik hali...sen Takimi sevip benimsediysen gitmen icin bir sebeb görmüyorum acikcasi..taabiki zorla tutamam..sonucta yine kendin bilirsin.yazdiklarimi 2 kez oku düsün karar ver etiketliyerek belirt cnmcokk gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
hayirdir kizlar hani Rocky kolaydi
zeyas listedeonun disinda katiliyorum
o kahvalti ile nasil durdun
Senin menunu görünce kaptanim kendimi az beslenmiş gibin hissediyorumRocky Haftasi
(Round 2.)
kahvalti 13.00
2yumurta omlett
3 dilim sucuk
3 pecan sevizi
8 zeytin
5 cherry domates
aksam 22.00
170 gr ananas
300ml süt
1 ceviz,5 findik
5cashew
gece 02:00
1 kupa yesil cay
su:2,5
spor:60 dk
dipnot:isden eve geleli 1 saat oluyorsporu tamamliyamadim...molayada birtürlü cikamadim is yapmaktan unuttum gec saate kaldi.neyseki yarin itibari bosum takipleyin beni yavru ceylanlarim hpinizle gurur duyuyorum bu hafta cok basarili olacagiz eminim
resmen Evrim gecirdi Hatun
var var
1.) izine ayiramam daha yenisin
2.) ben vicdansiz bir kaptanami benziyorumsen bana 2 cocugum hasta sporu yapamiyorum beslenmedede hatalarim olabilir ama elimden geldigince yapmaya caliscam seni ve takimi mahcup etmemek icin deseydin ben sana cemkirirmiydim taabiiki hayir
Dedigim gibi durum öyleyse yapacak birsey yok elinden geleni yaparsin olur biter...insanlik hali...sen Takimi sevip benimsediysen gitmen icin bir sebeb görmüyorum acikcasi..taabiki zorla tutamam..sonucta yine kendin bilirsin.yazdiklarimi 2 kez oku düsün karar ver etiketliyerek belirt cnmcokk gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
hayirdir kizlar hani Rocky kolaydi
zeyas listedeonun disinda katiliyorum
o kahvalti ile nasil durdun
Ben sabah yaptım canım sporumu cok şükür :) ne yatması tatlım nerdeeee eşim erken gitti ise kızım 7.30 da kalktı ben de Kahvaltı yaptım şimdi evin işlerine girisecegimHanimlaaarr spordan geldim hala yatiyor musunuzzzz
Ben sabah yaptım canım sporumu cok şükür :) ne yatması tatlım nerdeeee eşim erken gitti ise kızım 7.30 da kalktı ben de Kahvaltı yaptım şimdi evin işlerine girisecegim
Ah keşke ya bazen hiç içimden gelmiyor ev işi yapmak ama eşim cok titiz ve bir küçük toz zerresi bizim kavga etmemize yetiyor bu yüzden istesemde istemeseydi yapmam lazım seviyorum ama temizliği ev mis gibi koyunca ben işte o zaman motive oluyorumKolay gelsin cancagzimm bide su ev isleri konusunda motive olsak ya
Günaydın tatlım bizde seni çok özledik vallaGünaydın benim güzel takımım
Biraz geç oldu ama gece geç yatınca anca kendime geldim
Neler yapıyorsunuz bakalım? Kaç gündür doğru düzgüm girip yazamadım sizlere çok özlesim sizlerii
Menüler, sporlar ne güzel olmuş öyle hayran hayran bakıyorumGünaydın tatlım bizde seni çok özledik valla
Günaydın benim güzel takımım
Biraz geç oldu ama gece geç yatınca anca kendime geldim
Neler yapıyorsunuz bakalım? Kaç gündür doğru düzgüm girip yazamadım sizlere çok özlesim sizlerii
Hahahah bizde de öyle de bakma sen bugün tembelim nazlanıyorumSana gunaydinn bize sabah 7 de gun ayiyor spor ev minik kuzu diyet ugrasiyoz sen nasilsin koo piloott
Tunaydin sevgili takımım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?