Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

resmen Evrim gecirdi Hatun

onu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettim
var var

1.) izine ayiramam daha yenisin
2.) ben vicdansiz bir kaptanami benziyorum sen bana 2 cocugum hasta sporu yapamiyorum beslenmedede hatalarim olabilir ama elimden geldigince yapmaya caliscam seni ve takimi mahcup etmemek icin deseydin ben sana cemkirirmiydim taabiiki hayir
Dedigim gibi durum öyleyse yapacak birsey yok elinden geleni yaparsin olur biter...insanlik hali...sen Takimi sevip benimsediysen gitmen icin bir sebeb görmüyorum acikcasi..taabiki zorla tutamam..sonucta yine kendin bilirsin.yazdiklarimi 2 kez oku düsün karar ver etiketliyerek belirt cnm cokk gecmis olsun Allah acil sifalar versin.

Menu listeye uygun canim pek yiyecek bisey yok malumama cok yirgun hissediyorum kendimi nedense
hayirdir kizlar hani Rocky kolaydi

zeyas listede onun disinda katiliyorum

Selamu aleykum hatunlarrrr disarida idim aksam 6 dan sonra giremedim onun icun menum gelsiiinnnn

Sabah 9.30

Yarim domates
7 zeytin

Aksam 18.30

5tane izgara kofte
Salata
Ayran

3lt su 90 dk spor
o kahvalti ile nasil durdun

Rocky Haftasi
(Round 2.)

kahvalti 13.00

2yumurta omlett
3 dilim sucuk
3 pecan sevizi
8 zeytin
5 cherry domates

aksam 22.00
170 gr ananas
300ml süt
1 ceviz,5 findik
5cashew

gece 02:00
1 kupa yesil cay

su:2,5
spor:60 dk

dipnot:isden eve geleli 1 saat oluyor sporu tamamliyamadim...molayada birtürlü cikamadim is yapmaktan unuttum gec saate kaldi.neyseki yarin itibari bosum takipleyin beni yavru ceylanlarim hpinizle gurur duyuyorum bu hafta cok basarili olacagiz eminim

Aaa kaptanim benim beynim durdu ya unuttum listede olduğunu kusura bakma

Senin menunu görünce kaptanim kendimi az beslenmiş gibin hissediyorum çok güzelmiş menun ama cashew ne onu anlamadım :) sporunda eh işte güzel yanı işin zor amma serbestlicekmissin o zaman sen 180 dk yapma valla dilimden kurtulamazsın

Normalde de sadece oyle yapiyordum kahvaltiyi ekmege abaniyordum tabii kizimin alerjisinden dolayi..spordan sonra araliklarla uyudum kizim uyudikca yoksa katlanmak zordu ama suan iyiyim no problem bu haftayi iyi degerlendirip soyle 87 leri gormek istiyorumm onun iciin şaaaarrttttt

Hanimlaaarr spordan geldim hala yatiyor musunuzzzz
Ben sabah yaptım canım sporumu cok şükür :) ne yatması tatlım nerdeeee eşim erken gitti ise kızım 7.30 da kalktı ben de Kahvaltı yaptım şimdi evin işlerine girisecegim

Kolay gelsin cancagzimm bide su ev isleri konusunda motive olsak ya
Ah keşke ya bazen hiç içimden gelmiyor ev işi yapmak ama eşim cok titiz ve bir küçük toz zerresi bizim kavga etmemize yetiyor bu yüzden istesemde istemeseydi yapmam lazım seviyorum ama temizliği ev mis gibi koyunca ben işte o zaman motive oluyorum

Günaydın benim güzel takımım

Biraz geç oldu ama gece geç yatınca anca kendime geldim

Neler yapıyorsunuz bakalım? Kaç gündür doğru düzgüm girip yazamadım sizlere çok özlesim sizlerii
Günaydın tatlım bizde seni çok özledik valla

Günaydın benim güzel takımım

Biraz geç oldu ama gece geç yatınca anca kendime geldim

Neler yapıyorsunuz bakalım? Kaç gündür doğru düzgüm girip yazamadım sizlere çok özlesim sizlerii

Sana gunaydinn bize sabah 7 de gun ayiyor spor ev minik kuzu diyet ugrasiyoz sen nasilsin koo piloott

Sumelanin şifresi filmi vardı hiç izledin mi canım onu izlemediyseniz tavsiye ederim çok komik bi film orada esas oğlana nazar vardır diye kurşun dokecekler bir teyze geliyor işte oğlanın başından kurşun dökerken aynen şöyle diyor çok komik ya halen gülüyorum
Gözü olanın gözü g..tüme gözü olanın gözü g..tüme bizde mi öyle desek acaba nazar değmesin diye takimimiza

Tünaydınlar, mutlu pazarlarrr Dün yine bir koşturmacalı gün geçirdim ki giremedim foruma. Kendimi acayip yorgun hissediyorum bugün. Ama sabah 90 dk'lık yürüyüşümü yaptım. 9,5km, biraz ,iyi geldi aslında. Duşumu alıp eşimin hazırladığı kahvaltıyı yapınca iyice mayıştım.

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çeri dometesi

Öğlen
1 porsiyon kereviz
yoğurt

Akşam
1 porsiyon ıspanak
yoğurt
salata

Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…