Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sen menüleri soruyorsun ben millete denk gelsem surda göbek atcam rocky artik halsizmi birakti ne oldu anlamadim izinliyim buranin sessizligi tuttu dur ben ise basliyayim gene sayfalar alir yürür
Hahahah bence heyecanla yarını bekliyorlar ben sizin yerinize heyecanlandım yani

Hoş listede olsam benimde yüzdem %2.58 olcakti ama

gayet güzel olmus tatlim süpersin senin en son Hedefin 57 miydi ? boy kacti ?

Saolasin kuzum unutma yarin seninde nildirimini bekliyorum herzaman kalimiz acik ara ara gel yesil cayimizi ic takiple bizi motive olursun

Ben gece yatmadan once yenilmeli diye okumustum :/

Saolasin kuzum unutma yarin seninde nildirimini bekliyorum herzaman kalimiz acik ara ara gel yesil cayimizi ic takiple bizi motive olursun
Sağol kaptanım sende takımda birtanesiniz yarın bildirimi yapacağım herzam ki gibi saat 13 den önce buranın saati ile 11 den önce

Hatunlarr bende yarin icin 2 heyecan var 1.si yarin hac kuralari cekilcek lutfen dua edin hayirlisiyla bize de nasib olsun..

2.si malumm kiloooo bildirimii

E o vakit menum gelsinn

Sabahh 07.30

Yarim domates
Yarim salatalik
7 zeytin

Ogle 13.30

4 tane kofte
1 kase Yogurt

Aksam 18.00

Lahana yemegi
Ayran

3.5lt su+90dk sporr

Allah gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olsun kurada çıkarsanız bizede bol bol dua etmeyi unutmayın ah ah sol yanımız hep ağrır bizim bu sevda bu aşk bu menzil hiç bitmeyecek olurda belki sizin dualarınız vesile olur bizde hacı oluruz...
Tatlım menun çok güzel afiyet olsun :)

Afiyet olsun canim cok guzel menu var seninde bende 2 gündür böyleyim maalesef fazla yedim bu gün midem bulanıyor ve ağrıyor

cansutr kaptanim menun çok güzel spor yine az

Hatunlar menum gelsin
Sabah 11.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1yeşil elma

Kahvaltı 11.30
3 yumurta ve peynirli omlet
4 kasik yoğurt

Öğlen 14.00
2 tabak pirasa
3kaşık yoğurt

Akşam 18.00
1 tabak pirasa
3kaşık yoğurt

Ara öğün 20.00
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
1yeşil elma

Spor 45 dk kızlar parmağım şişti tırnak batması olan parmağım çok acıyor sporumu yarım kaldı
2.5 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları

Hatunlar bugün çok yedim kendimi frenleyemedim çok üzgünüm moralim sıfır

Bence sorun teskil edecek hicbirsey yok cnm ben yapiyorum simdi sporu senin gönlun rahat olsun

menün gayet iyi
inşallah hayirlisiyla hacciniz da çıkar canım

sabah 10.30

3 tane haşlanmış yumurta, çeri domatesli, salatalıklı, maydonozlu salata, çay

13.30 yeşil elma

15.00 yulaf ezmeli yoğurt

17.30 iki tane salatalık

19.00 bi tabak yoğurtlu ıspanak

2 litre su

20 dk trambolin

yarım saat kol bacak egzersizleri, mekik

yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…