vallah rocky taleb olursa tekrarlariz yoksa aklimda yeni proje hazir biliyorsun bebegimBu rocky haftasini iyileşiyim de bireysel olarak bi de ben deniycem :)
Hahahah bence heyecanla yarını bekliyorlarsen menüleri soruyorsun ben millete denk gelsem surda göbek atcamrocky artik halsizmi birakti ne oldu anlamadim izinliyim buranin sessizligi tuttu dur ben ise basliyayim gene sayfalar alir yürür
gayet güzel olmus tatlim süpersin senin en son Hedefin 57 miydi ? boy kacti ?Menüm
sabah 10:30
2 dilim peynir
10 tane fındık
ara 11:30
1 yeşil elma
öğle 13:00
1 tabak Kıymalı sebze
1 kase yoğurt
ara
14:30
2 incir
akşam 17:00
1 tabak ıspanak
2 lt su
45+45 yürüyüş
bugün bir türlü doymuyordum umarim yarina kilo olmaz
kaç gündür az yiyince bugün fazla gibi geldigayet güzel olmus tatlim süpersin senin en son Hedefin 57 miydi ? boy kacti ?
Saolasin kuzum unutma yarin seninde nildirimini bekliyorumİyi akşamlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hayatyarını sabırsızlıkla bekliyorum.. Hepiniz çok başarılı ve azimlisiniz inşallah yarın en güzel şekilde karşılığını alırsınız
H haayydee evet canım sabah aç karnıma faydasını görmüştüm 1-2 çay kaşığı pul biber 3 kaşık yoğurt çeyrek limon yemiştim sabah aç karnıma ama benim bünyem zayıftır midem ağrıdı bi süre sonra bıraktım. Yine de çok işe yaramıstı metabolizma hızlandırıcı etkisi var, karın yağlarını da yakıyor.
Şok diyetler konusundaysa en büyük örnek benim galiba kaç defa serum yedim ki o şok diyetler yüzündenben sayamadım
Yanina destek ekipman olarak yapabilirim :)Bu rocky haftasini iyileşiyim de bireysel olarak bi de ben deniycem :)
Sağol kaptanım sende takımda birtanesinizSaolasin kuzum unutma yarin seninde nildirimini bekliyorumherzaman kalimiz acik ara ara gel yesil cayimizi ic takiple bizi motive olursun
Allah gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olsun kurada çıkarsanız bizede bol bol dua etmeyi unutmayın ah ah sol yanımız hep ağrır bizim bu sevda bu aşk bu menzil hiç bitmeyecek olurda belki sizin dualarınız vesile olur bizde hacı oluruz...Hatunlarr bende yarin icin 2 heyecan var 1.si yarin hac kuralari cekilcek lutfen dua edin hayirlisiyla bize de nasib olsun..
2.si malumm kiloooo bildirimii
E o vakit menum gelsinn
Sabahh 07.30
Yarim domates
Yarim salatalik
7 zeytin
Ogle 13.30
4 tane kofte
1 kase Yogurt
Aksam 18.00
Lahana yemegi
Ayran
3.5lt su+90dk sporr
Menüm
sabah 10:30
2 dilim peynir
10 tane fındık
ara 11:30
1 yeşil elma
öğle 13:00
1 tabak Kıymalı sebze
1 kase yoğurt
ara
14:30
2 incir
akşam 17:00
1 tabak ıspanak
2 lt su
45+45 yürüyüş
bugün bir türlü doymuyordum umarim yarina kilo olmaz
Bence sorun teskil edecek hicbirsey yok cnmcansutr kaptanim menun çok güzel spor yine az
Hatunlar menum gelsin
Sabah 11.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1yeşil elma
Kahvaltı 11.30
3 yumurta ve peynirli omlet
4 kasik yoğurt
Öğlen 14.00
2 tabak pirasa
3kaşık yoğurt
Akşam 18.00
1 tabak pirasa
3kaşık yoğurt
Ara öğün 20.00
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
1yeşil elma
Spor 45 dk kızlar parmağım şişti tırnak batması olan parmağım çok acıyor sporumu yarım kaldı
2.5 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları
Hatunlar bugün çok yedim kendimi frenleyemedim çok üzgünüm moralim sıfır
Maasallah kaptanim benim için de yap sporBence sorun teskil edecek hicbirsey yok cnmben yapiyorum simdi sporu senin gönlun rahat olsun
ben bir ara gece yapmistim ama tek başına etkili değilBen gece yatmadan once yenilmeli diye okumustum :/
menün gayet iyiHatunlarr bende yarin icin 2 heyecan var 1.si yarin hac kuralari cekilcek lutfen dua edin hayirlisiyla bize de nasib olsun..
2.si malumm kiloooo bildirimii
E o vakit menum gelsinn
Sabahh 07.30
Yarim domates
Yarim salatalik
7 zeytin
Ogle 13.30
4 tane kofte
1 kase Yogurt
Aksam 18.00
Lahana yemegi
Ayran
3.5lt su+90dk sporr
Sağol canımAfiyet olsun canim cok guzel menu var seninde bende 2 gündür böyleyim maalesef fazla yedim bu gün midem bulanıyor ve ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?