light tombaligi anlamadim onun disinda hersey cok güzel sporlarrBen geldimmmmm, kızımı uyuttum eşimi işe yolcu ettim ohhhh rahatım kimsede yok yani. Şimdi ben size bugünümü bi özet geçeyim. Saat sabah 07:30'da 9 km'lik tempolu yürüyüşümü yapıp eve geldim. Evi sildim supurdum. Kahvaltı ve öğlen yemeği sonrasında kızımı anneme bırakıp spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın-sirt çalıştırdı spor hocası. Sonra sauna ve ortalama 15 dk yüzme yaptıktan sonra kızımı alıp eve geldim. Akşam yemeği telasesi de bittikten sonra kızımı yıkadım ve yatırdım.
Ve menüm gelsin
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Maydanoz
Salatalık
Domates
Öğlen yemeği
Light ton balıklı salata
Yoğurt
Ara
2 kuru incir
Akşam
Fırında karnıbahar
Yoğurt
Yeşil salata
Tüm bu kosturmaca içinde bugün hayatimda ilk defa çikolata krizine girdim. Hayatımda diyorum çünkü ben cikolata sevmem. 100 yıl görmesem aramam yani. Hele nutella falan ağzıma surmuslugum yok ama bugün delirdim resmen. Neden oldu bilmiyorum ama kuru incir ile yatistirdim kendimi. Tabi 2lt suyumu da ihmal etmedim:)
Yok canım zannetmiyorum sonuçta sen onlar için bişeyler yapıyorsun öyle değil mi hem niye triplere girelim.bence çok iyi yaptın asıl amacı kilo vermek olan için racky mükemmel bir şey misal benbilemigcem listede olan 2 kisi ayrilcak + 2 kiside pazartesi günü sabitdi... bakalim cuma belli olur listeyide hazir ettim zaten. dünkü menüm spormda yikiliyordudakimse yorumlaamadi sonra kaptan niye menü paylasmiyor
rocky bir sessizlik getirdi takim bana tripmi atiyor nedir cözemedim gitti
Maasallah canım çok çok güzel menü hele spor diyecek lafım yok ayakta alkışlıyorum seni :)Iyi ki özet yazmışım yani bi tuvalete kaç kere girdim onu yazmamışım. Pek bi konuşasım varmış.
Ayy ne güzel dilekler bunlarCansu-S tatlım bal kız doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli oldukça fit ömrün olsun tatlım iyiki doğdun
Menüne bayıldım :) sabahtan başlamış akşama doğru hafiflemiş oh ne güzel afiyet olsunBen geldimmmmm, kızımı uyuttum eşimi işe yolcu ettim ohhhh rahatım kimsede yok yani. Şimdi ben size bugünümü bi özet geçeyim. Saat sabah 07:30'da 9 km'lik tempolu yürüyüşümü yapıp eve geldim. Evi sildim supurdum. Kahvaltı ve öğlen yemeği sonrasında kızımı anneme bırakıp spor salonuna gittim. 1 saat 15 dk kol-bacak-karın-sirt çalıştırdı spor hocası. Sonra sauna ve ortalama 15 dk yüzme yaptıktan sonra kızımı alıp eve geldim. Akşam yemeği telasesi de bittikten sonra kızımı yıkadım ve yatırdım.
Ve menüm gelsin
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Maydanoz
Salatalık
Domates
Öğlen yemeği
Light ton balıklı salata
Yoğurt
Ara
2 kuru incir
Akşam
Fırında karnıbahar
Yoğurt
Yeşil salata
Tüm bu kosturmaca içinde bugün hayatimda ilk defa çikolata krizine girdim. Hayatımda diyorum çünkü ben cikolata sevmem. 100 yıl görmesem aramam yani. Hele nutella falan ağzıma surmuslugum yok ama bugün delirdim resmen. Neden oldu bilmiyorum ama kuru incir ile yatistirdim kendimi. Tabi 2lt suyumu da ihmal etmedim:)
saolasin kuzumYok canım zannetmiyorum sonuçta sen onlar için bişeyler yapıyorsun öyle değil mi hem niye triplere girelim.bence çok iyi yaptın asıl amacı kilo vermek olan için racky mükemmel bir şey misal ben
Sende canım sende :) bak gözümden kaçmadı sanma iddia yi unuttun mu kepten sankim 180 dk yapmıyorsun gibi geldisaolasin kuzumiyiki varsiniz
yapmiyorum yapamiyorum yenik düstümSende canım sende :) bak gözümden kaçmadı sanma iddia yi unuttun mu kepten sankim 180 dk yapmıyorsun gibi geldi
yapmiyorum yapamiyorum yenik düstümsorma sorma unutalim gitsin
bari Takima yaradi millet cok güzel sporlar yapti bende yaptimda 180 biraz uzakta kaldiHiiiiiii ni dedin ni dedin unutim mihaha ben zaten biliyordum yapmayacağını en azından kendim gaz geldim
saatler ??? birde acikmadinmi cok azkızlar bugün çok yoğundum ugrayamadim. gün boyu disardaydim sonra da misafir geldi. evi toparladim .mutfagi toparladim .şimdi oturdum. spor da yapamadim malesef
..
sabah
4 parça peynir pane
1 dlm peynir
3 dlm domates
15 fındık
2 incir
akşam
2 köfte 2 çatal firinda patlican
1 kase cacık
ara
15 tane badem
Kizlarrr selamu aleykum hakkinizi hrlal edin dun rahatsizdim yazamadim .. bshsne degil tabi ama hic elim tekefona gitmedi kusura bakmayindunki menum
Sabah 7.30
Yarim salatalik
Yarim domates
7 zeytin
Ogle
Pirasa yemegi
Yogurt
Aksam
Pirasa yemegi
Salata
Yogurt
3.5lt su+40 dk spor
Cok tesekkur ederim canimcim bi sabahin saatini yazmisim :)) kafa bi milyon hamdolsunGeçmiş olsun canım menun de sporunda çok güzel :)
Cok gecmis olsun kuzum dikkat et kendine sen bize lazimsinKizlarrr selamu aleykum hakkinizi hrlal edin dun rahatsizdim yazamadim .. bshsne degil tabi ama hic elim tekefona gitmedi kusura bakmayindunki menum
Sabah 7.30
Yarim salatalik
Yarim domates
7 zeytin
Ogle
Pirasa yemegi
Yogurt
Aksam
Pirasa yemegi
Salata
Yogurt
3.5lt su+40 dk spor
canım ya kusura bakma o kadar uykusuz ve yorgundum ki bu kadarını bile iyi yazmişimsaatler ??? birde acikmadinmi cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?