Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

light tombaligi anlamadim onun disinda hersey cok güzel sporlarr cuma icin heycan basladi acikcasi bende galiba erkenden kalkcam

Yok canım zannetmiyorum sonuçta sen onlar için bişeyler yapıyorsun öyle değil mi hem niye triplere girelim.bence çok iyi yaptın asıl amacı kilo vermek olan için racky mükemmel bir şey misal ben

Menüne bayıldım :) sabahtan başlamış akşama doğru hafiflemiş oh ne güzel afiyet olsun

kızlar bugün çok yoğundum ugrayamadim. gün boyu disardaydim sonra da misafir geldi. evi toparladim .mutfagi toparladim .şimdi oturdum. spor da yapamadim malesef
..
sabah
4 parça peynir pane
1 dlm peynir
3 dlm domates
15 fındık
2 incir

akşam
2 köfte 2 çatal firinda patlican
1 kase cacık

ara
15 tane badem

saatler ??? birde acikmadinmi cok az

Kizlarrr selamu aleykum hakkinizi hrlal edin dun rahatsizdim yazamadim .. bshsne degil tabi ama hic elim tekefona gitmedi kusura bakmayin dunki menum

Sabah 7.30

Yarim salatalik
Yarim domates
7 zeytin

Ogle

Pirasa yemegi
Yogurt

Aksam

Pirasa yemegi
Salata
Yogurt

3.5lt su+40 dk spor

Geçmiş olsun canım menun de sporunda çok güzel :)

Tünaydin kizlarr bu nasil bir sessizliktir böyle tartiya son 1 rockynin bitmesine 2 gün kaldi cuma aksami son rocky menüsü ve cumartesi normale dönebiliriz hepibizle gurur duyuyorum gercekten emek vermeye calistiniz ve eminim cuma günü bunun karsiligini göreceksiniz

Cok gecmis olsun kuzum dikkat et kendine sen bize lazimsin takima alistikca daha cok gireceksin eminim.. Evet saatler unutulmus zamanla bunuda alisirsin saat uygulamasi sadece bizde var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…