Selam kizkar bende cok yoğunum pek yazamiyorum.hafta annemler geliyor borek aciyorum babama ay heyecan yaptim ne is yapacagimi bilmiyorum ama daha cooook isim var
kiz yarin tarti aksam 18 de bitirneye caliasalim yeme isinikızlar ya bu saate kadar 2 öğünümü yemiş bulunmaktayım bugün bir doyumsuzluk var üzerimde
daha da erken bitirmeyi düşünüyorumKolay gelcin cnm özletme kendini...
kiz yarin tarti aksam 18 de bitirneye caliasalim yeme isinibakin degecek emin olun benim bu sabah bile 2% buldu
sen varya 2 haftaya bizim takimdaki listeye aslan gibi döneceksin kuzumdaha da erken bitirmeyi düşünüyorum
ben de 2.1 vermiş bulunmaktayım
inş kuzumsen varya 2 haftaya bizim takimdaki listeye aslan gibi döneceksin kuzumsen Takima baglan bize Takil bak gör Hedefine ulasacaksin..burasi baska yerlere benzemez
bunlari duymak cok güzelinş kuzum
senin desteğin çok önemli
inandıktan sonra başarılmayacak şey yoktur
hem kilomu verecem hem listeye girecem
rocky çok iyi geldi bana aklınla bin yaşa
Günün ilk sporu yapildi
hatunun sesini kisdim arkada degisik sarkilar caldim favorilerim
Menüm 23.02.17
Sabah 13:30
dukan pankeki
6 zeytin
8 cherry domates
3 dilim peynir
1 pecan
Aksam 19:30
1 tabak etli
bamya
Su: 2 litre
Spor: 60 dk yürüyüs
kuzumm caninmi cekti simdiKa
Gaptayyyynnn bende cok severim bamyayiii
kuzumm caninmi cekti simdiayy kusuruma bakma... konserve kullaniyoruz ama cogunlukla burda tazesi nerde tr babannem tazesini dondurmus öyle pisirmis taze domatesle öyle lezzetliydiki tok oldugum halde yedim
Evet cnm öyle birsey bende duydum hatta TakimimizdanSifa olsun kaptaynimmsimdi bisey sorcam bu yogurt kuru yag yakiyormus dogru mudur bilgin var mi
H haayydee evet canım sabah aç karnıma faydasını görmüştüm 1-2 çay kaşığı pul biber 3 kaşık yoğurt çeyrek limon yemiştim sabah aç karnıma ama benim bünyem zayıftır midem ağrıdı bi süre sonra bıraktım. Yine de çok işe yaramıstı metabolizma hızlandırıcı etkisi var, karın yağlarını da yakıyor.Evet cnm öyle birsey bende duydum hatta TakimimizdanCansu-S kullanmisti bir ara sabah ac karnina hep tüketmis faydasini görmüs ama sonradan migdesiyle sorun yasayinca birakmis.. yani migden hassas degilse deniyebilirsin cnm affiyet olsun...
onun disinda baska diyet/beslenme bicimlerini denemek istersen önce bize danis... sok diyetler gercekten cok yan etkili olabiliyor... hem kalici degil... herkezin burdan istedigi kilo ve daha önemlisi istedigi fizikle mezun olup birdaha buraya dönmemesini istiyorum...hamileliginiz olsa bile... burdan mezun olduktan sonra kendi kendinize kilo verme, motive etme vesaire ögrenmis olmanizi diliyorum...
bende artik eskisi gibi yemek yegmigcem bitti o corbalara 1-2 dilim ekmek dogramalaripatatesi ancak firinlanmis yada haslama tüketirim......birde büyük ihtimal ekmek cok nadir kullanacagim birsey olcak
Kalici bir degisim Hedefliyorsak, olumlu aliskanliklar edinmemiz gerek.
Ne güzel bir gün olmuş öyleee tebriklerMenüm 22.02.17
Sabah 13:30
dukan pankeki
6 zeytin
8 cherry domates
3 dilim peynir
1 pecan
Aksam 19:30
1 tabak etli
bamya
Su: 2 litre
Spor: 60 dk yürüyüs
Yukardaki yanlis Tarih Menü Carsamba 22.1. aittir.
bugün daha güzel olacakNe güzel bir gün olmuş öyleee tebrikler
Bu rocky haftasini iyileşiyim de bireysel olarak bi de ben deniycem :)bugün daha güzel olacakyarini sabirsizlikla bekliyorummm
sen menüleri soruyorsun ben millete denk gelsem surda göbek atcamMenüler nerde bakalım menüler paylaşın da şöyle bi gözümüz gönlümüz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?