Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizkar bende cok yoğunum pek yazamiyorum.hafta annemler geliyor borek aciyorum babama ay heyecan yaptim ne is yapacagimi bilmiyorum ama daha cooook isim var

Kolay gelcin cnm özletme kendini...
kızlar ya bu saate kadar 2 öğünümü yemiş bulunmaktayım bugün bir doyumsuzluk var üzerimde
kiz yarin tarti aksam 18 de bitirneye caliasalim yeme isini bakin degecek emin olun benim bu sabah bile 2% buldu

sen varya 2 haftaya bizim takimdaki listeye aslan gibi döneceksin kuzum sen Takima baglan bize Takil bak gör Hedefine ulasacaksin..burasi baska yerlere benzemez
inş kuzum
senin desteğin çok önemli
inandıktan sonra başarılmayacak şey yoktur
hem kilomu verecem hem listeye girecem
rocky çok iyi geldi bana aklınla bin yaşa

inş kuzum
senin desteğin çok önemli
inandıktan sonra başarılmayacak şey yoktur
hem kilomu verecem hem listeye girecem
rocky çok iyi geldi bana aklınla bin yaşa
bunlari duymak cok güzel kayiplarimiz olsada rocky den istifade edenlerin oldugunu görmek beni cok sevindirdi

Günün ilk sporu yapildi
hatunun sesini kisdim arkada degisik sarkilar caldim favorilerim

aleni aleni yi çok severim ya hem hareketli bi şarkı hem de aslında bi hüzün var değişik bi şarkı :)

ben de fitness dansları falan yaptım yeni bitti :)

şu en sevdiklerimden biri,

ayrıyeten arka planda başka şarkılar dinliyorsan şunu da tavsiye ederim senelerdir dinlemekten hiç bıkmadığım bi şarkı :)

kuzumm caninmi cekti simdi ayy kusuruma bakma... konserve kullaniyoruz ama cogunlukla burda tazesi nerde tr babannem tazesini dondurmus öyle pisirmis taze domatesle öyle lezzetliydiki tok oldugum halde yedim

Sifa olsun kaptaynimm simdi bisey sorcam bu yogurt kuru yag yakiyormus dogru mudur bilgin var mi

Sifa olsun kaptaynimm simdi bisey sorcam bu yogurt kuru yag yakiyormus dogru mudur bilgin var mi
Evet cnm öyle birsey bende duydum hatta Takimimizdan Cansu-S kullanmisti bir ara sabah ac karnina hep tüketmis faydasini görmüs ama sonradan migdesiyle sorun yasayinca birakmis.. yani migden hassas degilse deniyebilirsin cnm affiyet olsun...
onun disinda baska diyet/beslenme bicimlerini denemek istersen önce bize danis... sok diyetler gercekten cok yan etkili olabiliyor... hem kalici degil... herkezin burdan istedigi kilo ve daha önemlisi istedigi fizikle mezun olup birdaha buraya dönmemesini istiyorum...hamileliginiz olsa bile... burdan mezun olduktan sonra kendi kendinize kilo verme, motive etme vesaire ögrenmis olmanizi diliyorum...
bende artik eskisi gibi yemek yegmigcem bitti o corbalara 1-2 dilim ekmek dogramalari patatesi ancak firinlanmis yada haslama tüketirim......birde büyük ihtimal ekmek cok nadir kullanacagim birsey olcak

Kalici bir degisim Hedefliyorsak, olumlu aliskanliklar edinmemiz gerek.

Menüm 22.02.17

Sabah 13:30
dukan pankeki
6 zeytin
8 cherry domates
3 dilim peynir
1 pecan

Aksam 19:30
1 tabak etli
bamya

Su: 2 litre
Spor: 60 dk yürüyüs
Yukardaki yanlis Tarih Menü Carsamba 22.1. aittir.

H haayydee evet canım sabah aç karnıma faydasını görmüştüm 1-2 çay kaşığı pul biber 3 kaşık yoğurt çeyrek limon yemiştim sabah aç karnıma ama benim bünyem zayıftır midem ağrıdı bi süre sonra bıraktım. Yine de çok işe yaramıstı metabolizma hızlandırıcı etkisi var, karın yağlarını da yakıyor.

Şok diyetler konusundaysa en büyük örnek benim galiba kaç defa serum yedim ki o şok diyetler yüzünden ben sayamadım

Menüm 22.02.17

Sabah 13:30
dukan pankeki
6 zeytin
8 cherry domates
3 dilim peynir
1 pecan

Aksam 19:30
1 tabak etli
bamya

Su: 2 litre
Spor: 60 dk yürüyüs
Yukardaki yanlis Tarih Menü Carsamba 22.1. aittir.
Ne güzel bir gün olmuş öyleee tebrikler

Menüler nerde bakalım menüler paylaşın da şöyle bi gözümüz gönlümüz açılsın
sen menüleri soruyorsun ben millete denk gelsem surda göbek atcam rocky artik halsizmi birakti ne oldu anlamadim izinliyim buranin sessizligi tuttu dur ben ise basliyayim gene sayfalar alir yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…