- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
salladik mi
saolasin cnmArkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum süpersiniz
aklimda var bir proje adi: Reis olacak kesinlikle....ama nisanin ilk haftasi gibi düsünüyorum bakicagim projeler bende var yeterki Takim varim desinKaptannnn sirada ne var ben kalben hazirim ama misafirim gittikten sonra olursa super olur
kiz hemen diyanete girdim bir an heycan yaptim yacok mutlu oldummmdaha nice basarilaraaaaaa Allahim hayrla verelim kilolarimizi amiiiinnnn
Hosgeldin cnm.. cok saol ablam.. daha güzelleri sizin olsun1.liğinize ve bireysel derecelerinize tebrikler kızlar
9.takımdan sevgilerle...
tamam kaptanimserbestsin Takima yazmak istemezsen milletin cani ceker diye bana özelden atabilirsin menünü bu azda olsa bir kontrol saglar ama dedigim gibi özgürsün sekerim
Cansu bebeğim yazı şeklini ve rengini değiştirsene güzelim :))bu zor okunuyorHosgeldin cnm.. cok saol ablam.. daha güzelleri sizin olsun
çok iyi değil mi? süper kilo veriliyor
Afiyet olsun kuzum evet gerçekten çok işe yaradı racky haftası mükemmel oldu :)Menüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 dlm peynir
akşam 18:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk spor
çok iyi değil mi? süper kilo veriliyor
bende o renge bayiliyordum kizCansu bebeğim yazı şeklini ve rengini değiştirsene güzelim :))bu zor okunuyor
aksama kadar nasil durdun senMenüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 dlm peynir
akşam 18:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk spor
bende o renge bayiliyordum kizmavimi senin kk ? ayarlanabiliyor sanirim bir yerden degilmi ? deminki yorumum: Hosgeldin....cok saol ablamm... daha güzelleri sizi olsun demistim
Gelecek Haftayida kendi istegiyle Rocky yapmak istiyorsaniz mutlaka yarin Cheat Dayiniz olmali... Istediginiz hersey serbest istediginiz kadar... ama Cheat dayde genelde normalden daha fazla spor yapilirki...fazladan alinan kalorilinin etkisi olmamasi icin..kilo alma gibi. O yüzden yarin minimum 90 dk ve Cheat day...ayrica menülrinizin basina Rocky yazin ona göre okuyup yorumlamamiz gerekecek. Gazaniz mübarek olsun HatunlarAllahim nazarlardan sakla kendi istekleriyle Rocky yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?