Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Firslayd Nesli Han kızlar listeyi salladık ya çok mutlu oldum hem takım olarak hemde bireysel 1. ve 3. lük bizimdir hayırlı olsun canlarım
salladik mi yikildi yikildi... daha listeler aciklanmadan ne yaptigimiz soruldu

Arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum süpersiniz
saolasin cnm

Kaptannnn sirada ne var ben kalben hazirim ama misafirim gittikten sonra olursa super olur
aklimda var bir proje adi: Reis olacak kesinlikle....ama nisanin ilk haftasi gibi düsünüyorum bakicagim projeler bende var yeterki Takim varim desin aslanlarim benim cansunun askerleri

cok mutlu oldummm daha nice basarilaraaaaaa Allahim hayrla verelim kilolarimizi amiiiinnnn
kiz hemen diyanete girdim bir an heycan yaptim ya 23 de aciklaniyormus degilmi ?

1.liğinize ve bireysel derecelerinize tebrikler kızlar

9.takımdan sevgilerle...
Hosgeldin cnm.. cok saol ablam.. daha güzelleri sizin olsun

cansutr Kaptanim ben bu racky haftasını devam ettirmek istiyorum mümkün mü

çok iyi değil mi? süper kilo veriliyor

Gelecek Haftayida kendi istegiyle Rocky yapmak istiyorsaniz mutlaka yarin Cheat Dayiniz olmali... Istediginiz hersey serbest istediginiz kadar... ama Cheat dayde genelde normalden daha fazla spor yapilirki...fazladan alinan kalorilinin etkisi olmamasi icin..kilo alma gibi. O yüzden yarin minimum 90 dk ve Cheat day...ayrica menülrinizin basina Rocky yazin ona göre okuyup yorumlamamiz gerekecek. Gazaniz mübarek olsun Hatunlar Allahim nazarlardan sakla kendi istekleriyle Rocky yapacaklar

Menüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 dlm peynir

akşam 18:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su

45 dk spor
aksama kadar nasil durdun sen cok acikmiyorsan sorun yok..... ama fazla ac kalma... amac saglikli beslenmeye gecis ramazanda zaten bol bol ac kalicagiz o ayda ayri gececek burda bakalim hayirlisi.

Ah ah o renk Nil yeşili benim Nişan elbisenin rengiydi 2013 yılında patlamış ti
bende o renge bayiliyordum kiz mavimi senin kk ? ayarlanabiliyor sanirim bir yerden degilmi ? deminki yorumum: Hosgeldin....cok saol ablamm... daha güzelleri sizi olsun demistim

Canim keptenim bir öğün dimi ben az yapmam lazım çünkü zaten zor veriyorum bide aldıklarımı vermek zorunda kalmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…