- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
İnşaAllah kaptanim buradayım tabi :)kilon az bebegim elbette etkisi var canin saolsun senin azmin yeterbak korumada burdasin degilmi
Aksama sonuclar belli olur ona göre bir playlist paykasirim sizinleİnşaAllah kaptanim buradayım tabi :)
Biraz daha SIKi beslendik ekmek, makadna vesaire yoktu ve en az 90 cogunluk 100dk gececek sekilde spor yapti. Takimim saolsun ben bu yolu gidelim dedim kirmadilar güvenip pesimden geldiler... Sonuc budarisi basiniza kardes Takimimiz
Aksama sonuclar belli olur ona göre bir playlist paykasirim sizinle
cansu cum tebriğe gelmiştim wendigom benden önce gelmiş rocky haftasında sadece spor ve kh kesmekle mi yaptınız maşallah sizeTeşekkür ederiz inşallah :)
Başarılarınızın devamını diliyorum, kilo verenleri de canı gönülden kutluyorum, artıları görmeyelim inşallah
Tatlim bu listeye adımızın karşısına mi yazicaz yoksa sadece menüye yazsak yeter miArkadaslar hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum harika is çıkardiniz.
Spor gruplarınıcansutr ile birlikte görüntülü konuşarak ayarladık. Tamamen adil. Kura çekilişi ile yaptık.
Bugün dahil şekilde 1 haftalik süreçte herkes menüsüne sporunu eklicek.
Perşembe e gecesi bir haftalık toplam dk sini herkes bildirecektir.
Bende ona göre haftalik total bir liste yayinlayacagim.
Mavişler
Enise07
cansutr
Cansu-S
88prenses22
@GoblininGelini
Pembişler
Nesli Han
Lovedreams
Firslayd
diyetlife
@Sakine_zeyneb sena
tüm takimlar yüzdelerini paylastimi ki ? tskler cnmcansu cum tebriğe gelmiştim wendigom benden önce gelmiş rocky haftasında sadece spor ve kh kesmekle mi yaptınız maşallah size
cansu cum tebriğe gelmiştim wendigom benden önce gelmiş rocky haftasında sadece spor ve kh kesmekle mi yaptınız maşallah size
Arkadaslar hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum harika is çıkardiniz.
Spor gruplarınıcansutr ile birlikte görüntülü konuşarak ayarladık. Tamamen adil. Kura çekilişi ile yaptık.
Bugün dahil şekilde 1 haftalik süreçte herkes menüsüne sporunu eklicek.
Perşembe e gecesi bir haftalık toplam dk sini herkes bildirecektir.
Bende ona göre haftalik total bir liste yayinlayacagim.
Mavişler
Enise07
cansutr
Cansu-S
88prenses22
@GoblininGelini
Pembişler
Nesli Han
Lovedreams
Firslayd
diyetlife
@Sakine_zeyneb sena
Bebeğim her akşam memnuye yazılacak son gün perşembe aksami da haftalik toplam i beni etiketleyerek yazicaksinizTatlim bu listeye adımızın karşısına mi yazicaz yoksa sadece menüye yazsak yeter mi
Cnm daha önce yaptigimiz bir uygulama bu. Evet iki takım kurduk ki ikisi arasında bir tatlı rekabet olsun diye. Her akşam menüye dk şeklinde sporu yazicaksiniz. Perşembe akşamı da 1 haftalik toplamı yazicaksiniz beni etiketkeyipneden iki grup halinde yapıyoruz yarışma gibi mi olacak yani tek tek olmamızla iki gruba ayrılmamızın farkı ne biraz daha açarsanız daha iyi anlaşılır bence
oo işin içinde yarışmak varsa daha çok ilgimi çeker benimCnm daha önce yaptigimiz bir uygulama bu. Evet iki takım kurduk ki ikisi arasında bir tatlı rekabet olsun diye. Her akşam menüye dk şeklinde sporu yazicaksiniz. Perşembe akşamı da 1 haftalik toplamı yazicaksiniz beni etiketkeyip
Ben menü yazamıyorum malum biliyorsunuz diyet yapamıyorum direkt spor olarak paylaşırım amaBebeğim her akşam memnuye yazılacak son gün perşembe aksami da haftalik toplam i beni etiketleyerek yazicaksiniz
Benim güzel takımım
Hepinizi tebrik ediyorum muhteşemsiniz.
bizde seni cok seviyoruz cnmCanlarim cigerleeim hepimizi tebrik ediyorum...cok basariliydik inşallah 1. Biziz bu hafta.spor yarismasi cok guzel oldu ama biliyorsunuz misafirim geliyor ve 1 ay kalacaklar en az 30 dk yapmaya calisicam tabi ust sınırı yok....sizleri cok seviyorum iyiki bu takima dahil olmuşum.
neyin Heycani kiz anlamadimBugun cooook yoruldum ve daha isim bitmedi bile daha cok var...Cok heyecanliyim bu arada sanki düğünüm yeni olacak valla ayni derece de heyecan neredeyse....
Yok ki yarin annemle babambizde seni cok seviyoruz cnmiyiki varsiniz hepiniz... yani gecen haftadan sonra.. bir dönüs yaptik mevlam saklasin
neyin Heycani kiz anlamadimdereceyimi kast ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?