Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz daha SIKi beslendik ekmek, makadna vesaire yoktu ve en az 90 cogunluk 100dk gececek sekilde spor yapti. Takimim saolsun ben bu yolu gidelim dedim kirmadilar güvenip pesimden geldiler... Sonuc bu darisi basiniza kardes Takimimiz

Teşekkür ederiz inşallah :)

Başarılarınızın devamını diliyorum, kilo verenleri de canı gönülden kutluyorum, artıları görmeyelim inşallah

Aksama sonuclar belli olur ona göre bir playlist paykasirim sizinle

Teşekkür ederiz inşallah :)

Başarılarınızın devamını diliyorum, kilo verenleri de canı gönülden kutluyorum, artıları görmeyelim inşallah
cansu cum tebriğe gelmiştim wendigom benden önce gelmiş rocky haftasında sadece spor ve kh kesmekle mi yaptınız maşallah size

Arkadaslar hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum harika is çıkardiniz.

Spor gruplarını cansutr ile birlikte görüntülü konuşarak ayarladık. Tamamen adil. Kura çekilişi ile yaptık.
Bugün dahil şekilde 1 haftalik süreçte herkes menüsüne sporunu eklicek.
Perşembe e gecesi bir haftalık toplam dk sini herkes bildirecektir.
Bende ona göre haftalik total bir liste yayinlayacagim.

Mavişler

Enise07
cansutr
Cansu-S
88prenses22
@GoblininGelini

Pembişler

Nesli Han
Lovedreams
Firslayd
diyetlife
@Sakine_zeyneb sena

Tatlim bu listeye adımızın karşısına mi yazicaz yoksa sadece menüye yazsak yeter mi

cansu cum tebriğe gelmiştim wendigom benden önce gelmiş rocky haftasında sadece spor ve kh kesmekle mi yaptınız maşallah size
tüm takimlar yüzdelerini paylastimi ki ? tskler cnm Hosgeldin.. mecbur gerekliydi Takim gecen hafta cok kötüydü, bende öyle tüm Takimi toparliycak birsey lazimdi.. menüler idare ederdi... ama spor hic yoktu... amac spora odaklandirmak ve beslenmeyi daha güzel bir hale getirmek...radikaldi biraz bunuda hissettim yani 2 denemedeki üyemi ve 2 listemdeki üyeyi öncesi ve rocky basladiktan sonra kaybettim... yan etkileride oldu diyelim. Hickimse sabit yada - cikmadi ve Takimin saygi ve güvenle yönetimin arkasindan gelmesi bizi cok sevindirdi... böyle bir Takim ruhunu olusturabildigimiz icin cok mutluyuz.. Darisi Tüm Takimlara öncellikle size ve 14. Takima

Kaptanım yüzdelerini görünce dayanamadım, bi maşallah diyim dedim, ay bizde yapalım bunu, gerçi bize önce kocaman bi azim lazım ya

neden iki grup halinde yapıyoruz yarışma gibi mi olacak yani tek tek olmamızla iki gruba ayrılmamızın farkı ne biraz daha açarsanız daha iyi anlaşılır bence

neden iki grup halinde yapıyoruz yarışma gibi mi olacak yani tek tek olmamızla iki gruba ayrılmamızın farkı ne biraz daha açarsanız daha iyi anlaşılır bence
Cnm daha önce yaptigimiz bir uygulama bu. Evet iki takım kurduk ki ikisi arasında bir tatlı rekabet olsun diye. Her akşam menüye dk şeklinde sporu yazicaksiniz. Perşembe akşamı da 1 haftalik toplamı yazicaksiniz beni etiketkeyip

oo işin içinde yarışmak varsa daha çok ilgimi çeker benim böyle olması daha iyi olmuş

Canlarim cigerleeim hepimizi tebrik ediyorum...cok basariliydik inşallah 1. Biziz bu hafta.spor yarismasi cok guzel oldu ama biliyorsunuz misafirim geliyor ve 1 ay kalacaklar en az 30 dk yapmaya calisicam tabi ust sınırı yok....sizleri cok seviyorum iyiki bu takima dahil olmuşum.

Hatunlar menum gelsin
Sabah 09.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 09.20
2 yumurtalı peynirli omlet
4kaşık yoğurt
1 bardak çay

Araöğün 12.50
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1 Amasya elma sıkıntı

Öğlen 14.40
1 tabak pirasa
1 kase yoğurt

Araöğün 17.00
2 kaşık müsli
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım bardak süt

2 lt su
180 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayları

bizde seni cok seviyoruz cnm iyiki varsiniz hepiniz... yani gecen haftadan sonra.. bir dönüs yaptik mevlam saklasin

Bugun cooook yoruldum ve daha isim bitmedi bile daha cok var...Cok heyecanliyim bu arada sanki düğünüm yeni olacak valla ayni derece de heyecan neredeyse....
neyin Heycani kiz anlamadim dereceyimi kast ediyorsun

bizde seni cok seviyoruz cnm iyiki varsiniz hepiniz... yani gecen haftadan sonra.. bir dönüs yaptik mevlam saklasin

neyin Heycani kiz anlamadim dereceyimi kast ediyorsun
Yok ki yarin annemle babam gelecek onun heyecani 1 senedir gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…