Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksama kadar nasil durdun sen cok acikmiyorsan sorun yok..... ama fazla ac kalma... amac saglikli beslenmeye gecis ramazanda zaten bol bol ac kalicagiz o ayda ayri gececek burda bakalim hayirlisi.
Ya ben çok korkuyorum açlıktan değil kesinlikle zaten midemiz küçüldüğü için açlık sıkıntı olmaz ama susuzluk ve sahur yemekleri artı iftar nasıl olacak kilo alirmiyim diye bir korku var gercekten Allah yardımcımız olsun

Canim keptenim bir öğün dimi ben az yapmam lazım çünkü zaten zor veriyorum bide aldıklarımı vermek zorunda kalmayayım
Nein tüm gün ödüllülere zaten bir ögün verdim bu hafta hangi gün yaparlarsa.. ama Rocky zaten biraz agir birde Cheat yapmadan alismasin vücüt..yoksa normal listelerle veremezsiniz... az dinleyin beni rocky de dinlediniz kötümü oldu yani lütfen
Hem ben tatildede böyle yemistim galiba 2-3 gün resmen diyet diger 3 gün canimin istedigini + cok hareketliydim 900 grammi 1,1 öyle birsey kilo vermistim düsün

yokk ben bu milletin yok iftar daveti vardi yok misafirim vardi yok mecbur tatli yaptim tatlisiz iftar olmaz filan ay simdiden bahaneler soldan soldan geliyorlar dogru tutarsak ya az birsey kilo kaybederiz yada sabit oluruz...o zamanlar bir gelsinde

Yok keptenim ben ramazan menüsü oluşturmam lazım sadece öğün saatleri gündüzden geceye dönüyor ya o sıkıntı yoksa yemekten yana tatlıydı filan zaten gözüm görmez sadece su çok zorlar susuzluğa dayanamıyorum

tatlım çok başarılı bir kaptansın başarılarının devamını diliyorum

tskler cnm bunu senden duymak gercekten onur verici elimden geleni yapmaya calisiyorum... dedigim gibi bir nevi Aile Reisi oluyoruz Kaptan olarak yeri geldiginde sert yeri geldiginde sefkatli davranarak..yolmu cizmeye calisiyorum...tek Hedefim arkamda yanimda hertürlü destegim olan Takimimin bireylerinin Hedeflerine ulastirmak ve kendilerine sasirtmalarini saglamak... ben dahil taabi

cansutr gerçekten çok iyi bir kaptan geldiğim ilk günden beri bunu söylüyorum ki 10. Takım benim en büyük şansım senin sayende defalarca tam vazgeçicekken tekrar tekrar başladım ve başarmama çok az kaldı...

Ve Cansu bu haftaki emeğinin hakkı ödenmez tam diplere inmişken geldin hepimizi çektin çıkardın senin çabanı, emeğini yönetim olarak yakından gördük kolay olmadı biliyoruz ama umarım bu sonuç yorgunluklarının hakkını ödeyebilmistir

12:50 elma suyumu o ??? Amasya elmasi diyip tavliyamazsin beni memleketimle vurmaya calisiyoru... görmigcem meyve sularini ne rocky de ne baska zamanlarda

Yok ki yarin annemle babam gelecek onun heyecani 1 senedir gormedim
Allah kavustursun cnm...oyyy bol bol hasret giderin..burayi ihmal etme kuzu en azindan menülerini görelim onlar önemli biliyorsun annende geliyor..sakin haa cok dikkatli ol kendini kaybedersen 2 kat geri alirsin aman sakin...menü paylasimini devam..anne böregide olsa 1 lokma anlastik degilmi

cimcimem cok saol...sende iyiki varsin.. utandiriyorsunuz beni tüm Takimin arkamda durup itiraz etmeksizin kurallara uyup bu muhtesem performansi sergiliyebildi bu bana yetmisti bile...0 spor yapanlarin 90/120 dk spor yapmaya baslamalari... gercekten kusursuz menüler gördük tüm Hafta daha gönül ne ister...

Nesli Han ve Firslayd ayrica tebrik ederim Takimin gururusunuz ayakta alkislarim

Sory keptenim ben elma suyu içmem içemem hiç sevemedim Amasya elması yazacaktım elmadan ayrılan sı olmuş sana sıkıntı haha sadece elma yedim tatlım yeşil yoktu bende Amasya yedim afiyetle

Sory keptenim ben elma suyu içmem içemem hiç sevemedim Amasya elması yazacaktım elmadan ayrılan sı olmuş sana sıkıntı haha sadece elma yedim tatlım yeşil yoktu bende Amasya yedim afiyetle
o zaman sorun yok bende yesilini severim... kirmizisini pek sevmemde... simdi memleketiminkinin tadi farkli onu yerim onu hertürlü yerim...

o zaman sorun yok bende yesilini severim... kirmizisini pek sevmemde... simdi memleketiminkinin tadi farkli onu yerim onu hertürlü yerim...
Ben de tatlı elma hiç sevmem canım önce ki hafta pazardan kızım yesin diye Amasya elması almıştım 1 kilo aman yarabbim o nasıl bir tat ya bayıldım bayıldım ben artık iki çeşit alacağım 1 yeşil 1 Amasya gerçekten hakkını veriyor meşhur olması boşa değil yani

tamam kaptanim

aksama kadar nasil durdun sen cok acikmiyorsan sorun yok..... ama fazla ac kalma... amac saglikli beslenmeye gecis ramazanda zaten bol bol ac kalicagiz o ayda ayri gececek burda bakalim hayirlisi.
bugün çok yoğundum bu kadar ancak yiyebildim

Nesli Han Firslayd

Sizin derecelerinizi ayrıca tebrik ederim

Ne kadar gurulansak az çoluk çocuk iş güç demeden başardınız
cook teşekkür ederim canım

kızlar tebrikler çok çok mutlu oldum
başarılarımızın devamını diliyorum
beraberce basardik tatlim motivasyon her daim fayda veriyor

Menüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 dlm peynir

akşam 18:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su

45 dk spor
afiyet olsun canim cok az geldi bana ama ben biraz ac gözlüyum ondan olabilir

Valla ben agriya gitsem kesin alirim ya resmen gece 9 gibi aksam yemegi yiyorlarzaten gecen sene 74 le gittim 1 hafta kaldim 78 le döndüm
Canim takimim kutlarim hepinizi masallah
Nesli Han ve Firslayd sizi ayri kutlarim canlar
Cok sagol canim ozledik seni
ksptan ben bile bu kadar beklemiyordum ama cok guzel oldu

sağol tatlım ben daha aç gözlüyüm de yemeğe ekmek banarak yemedikten sonra yemiyim boşver diyorum

Nesli Han kuzummmm ve Firslayd
Kız siz naptiniz öyleee
Maşallah masallah inşallah hep böyle devam eder gideriz. İnşallah hep takımda derecede oluruz ve bireyseldede bizden birileri olur.
Ben inanıyorum ki biz bu şekilde birbirimize inandıklarını sonra önümüze kimse geçemez. İnşallah hepimiz hedeflerimize kavusacagiz kızlar hepinizi yine tebrik ediyorum ve tek tek öpüyorum. İyi ki varsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…