Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hic heveslenmeyin hedefinize az kaldi diye gideceginizi sanmayin heleki cansu hicbiryere gidemez vallah cinnet geciririm suracikta
Aaa kız ben gidermiyim ya askolsun kendimi zincirledim buraya kilidi attım denize vallah belediyenin zabıtası gelse yine çıkmam ben buradan

Arkadaslar hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum harika is çıkardiniz.

Spor gruplarını cansutr ile birlikte görüntülü konuşarak ayarladık. Tamamen adil. Kura çekilişi ile yaptık.
Bugün dahil şekilde 1 haftalik süreçte herkes menüsüne sporunu eklicek.
Perşembe e gecesi bir haftalık toplam dk sini herkes bildirecektir.
Bende ona göre haftalik total bir liste yayinlayacagim.

Mavişler

Enise07

Cansu-S
88prenses22
@GoblininGelini
diyetlife

Pembişler

Nesli Han
Lovedreams
Firslayd
cansutr
H haayydee
B borntofight

Dipnot: Enise yarismadan sorumludur. Ben yeni arkadasimizi ekledim ve ufak bir degisiklik yaptim.

Kaptanim cansu ban yemiş ne oldu acaba

Merhaba, kızlar bende misafir olarak geldim şimdilik
Hosgeldin cnm... Enise07 Nesli Han kizlar tek 1 üye aldim denemeye oda borntofight.... biliyorsunuz bizim rocky önceside misafir üyelerimiz vardi...takimda sessizlesti bu aralar bende neden olmasin dedim...bizden, menülerimizde motivasyonumuzda ilham alir.. 5 kilosunu bizle birlikte verir zaten denemesi olsa dahi bitmeden vermis olur.. bestblondie arkadasimiz... cnm istersen kendini biraz tanit..misafir üye olacaksin yani deneme hic baslatmiycaz cünkü listeye girmeden gider o 5 kilo.... baska sorularin olursa sorabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…