- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Sorma ya çok kısa sürede ulaştın tatlım hedefine az kaldı sende ki bu azim olunca önüne dağ koysalar dayanmaz canım benimHhahah bende ilk geldigimdeLovedreams e bunu söylemiştim :) sende göreceksin elbette
hic heveslenmeyin hedefinize az kaldi diye gideceginizi sanmayinSorma ya çok kısa sürede ulaştın tatlım hedefine az kaldı sende ki bu azim olunca önüne dağ koysalar dayanmaz canım benim
Aaa kız ben gidermiyim ya askolsun kendimi zincirledim buraya kilidi attım denize vallah belediyenin zabıtası gelse yine çıkmam ben buradanhic heveslenmeyin hedefinize az kaldi diye gideceginizi sanmayinheleki cansu hicbiryere gidemez vallah cinnet geciririm suracikta
Arkadaslar hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum harika is çıkardiniz.
Spor gruplarınıcansutr ile birlikte görüntülü konuşarak ayarladık. Tamamen adil. Kura çekilişi ile yaptık.
Bugün dahil şekilde 1 haftalik süreçte herkes menüsüne sporunu eklicek.
Perşembe e gecesi bir haftalık toplam dk sini herkes bildirecektir.
Bende ona göre haftalik total bir liste yayinlayacagim.
Mavişler
Enise07
Cansu-S
88prenses22
@GoblininGelini
diyetlife
Pembişler
Nesli Han
Lovedreams
Firslayd
cansutr
H haayydee
B borntofight
Dipnot: Enise yarismadan sorumludur. Ben yeni arkadasimizi ekledim ve ufak bir degisiklik yaptim.
ayyy durr bende yeni gördüm özele gel özele.Kaptanim cansu ban yemiş ne oldu acaba
Benim mezuram yok bahane degil hakkat yokYarın ölçüm günü mezuralarınızı hazırlayın bahane istemiyoruz.
yarin git al cnm heryerde satiliyor kuzumBenim mezuram yok bahane degil hakkat yok
dün yaptinmi cheat day ? ben dün neler yedim bugünde ipin ucu kacti vallah yarin kusursuz rocky yapmaliyim..selam kızlar
dün yemek istemiyordum bugün deli gibiyim her şeyi canım çekiyorsırf yememek için 3 saat uyudum
bdv de bir konusu var ondan dolayi galiba... bdv yasakliycam vallah Takimimaaa gerçekten niye ban yemiş ki
Bekliyoruz canım cevap gelir inşaAllahaa gerçekten niye ban yemiş ki
Hosgeldin canım :)Merhaba, kızlar bende misafir olarak geldim şimdilik
dün yaptım evet ama bir öğün yaptım canım istemeyince yemedim bugün çok fenayımdün yaptinmi cheat day ? ben dün neler yedim bugünde ipin ucu kacti vallah yarin kusursuz rocky yapmaliyim..
bdv de bir konusu var ondan dolayi galiba... bdv yasakliycam vallah Takimima
Coook teşekkür ederim mune ablacım :) sevindim çok sıkıntı olurdu burda olmamasıAblacım, ilk uyarısıymış, sistem bir gün banlı tutar o yüzden, uzun sürmez yani.
Hosgeldin cnm...Merhaba, kızlar bende misafir olarak geldim şimdilik
Yok gülüm merak etme, bir gün banlı kalıp tekrar aktif olacakCoook teşekkür ederim mune ablacım :) sevindim çok sıkıntı olurdu burda olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?