cok tskler ablacim.. arkadas yardimcim oluyor onun disindada arkadasim endiselendik...en azindan kisa bir süre, bilgilendirdigin icin cok tskler.Ablacım, ilk uyarısıymış, sistem bir gün banlı tutar o yüzden, uzun sürmez yani.
Rica ederim ne demek gülümcok tskler ablacim.. arkadas yardimcim oluyor onun disinda arkadasim endiselendik...en azindan kisa bir süre bilgilendirdigin icin cok tskler.
beslenme ve egzersiz hakkindaki bilgilerini ara ara bizimle paylasirsan hem bizde birseyler ögrenmis ve karsilikli motivasyon kaynagi olmus oluruzKızlar kendimi tanıtıyım size. Boyum 1.70 Ben üniversite yıllarında 62 kılo falandım. Sonra spora ve doğru beslenmeye başladım azimle 48 kıloya kadar düştüm. Boyuma göre az bir kilo ama genetik olarak simit bolgesinde yağlanma oranım fazla olduğu için çok kılo vermiştim. Uzun süre spor yaparak vucudumu korudum. Ama iki senedir sporu bırakmıştım. Cok yoğun bir dönemim olmuştu. Bu nedenle tekrar kılo aldım. Şuanki kilom 53. Biliyorum normal ama yaza düğünüm var. Gelinlikle çok zarif gorunmek için hemde vucut yağ oranımı en aza indirmek için tekrar spora ve diyete başladım. Açıkçası doğru beslenme ve egzersiz konusunda bayaa tecrubeliyim. Ama irademi sağlamlaştırmak ve de motivasyonumu arttırmak hem de sizlere yardımcı olmak için gruba misafir olarak gelmek istedim. 53 kıloyum hedefim 48:)
Sagol ablacım rahatladım vallahi :)Yok gülüm merak etme, bir gün banlı kalıp tekrar aktif olacak
Aktif bir şekilde takip ederek bende bilgilerimi ve yaptıklarımı üyelere aktaracağımmm. Kesinlikle size katılıyorum. Aynada gördüğümüzü beğenmeliyiz:)))beslenme ve egzersiz hakkindaki bilgilerini ara ara bizimle paylasirsan hem bizde birseyler ögrenmis ve karsilikli motivasyon kaynagi olmus oluruztekrardan Hosgeldin zaten cok incesi ama dedigin gibi bölgesek bir sorunun varsa taabiki ver...insan kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloya erismek yada o kiloda durma hakki olmali.
Merhaba canım hoşgeldin. Ben de kaptan yardimcisiyim. 104 le başladım su an 80im. Sen de görürsün merak etme.Merhaba arkadaslar... Ben 164 boyunda 94 kiloyum. Araniza katilmak icin ne yapmam gerekiyor? Her gun mu bildirim yapmamiz gerekiyor?
tebrikler canımMerhaba canım hoşgeldin. Ben de kaptan yardimcisiyim. 104 le başladım su an 80im. Sen de görürsün merak etme.
Tam 6 ay önce bir söz vermisim ve galiba tutabildim. Ne mutlu ki Takim hala ayakta ve cok samimi bir Yer oldu. Iyiki varsiniz kizlarsen cok emek verdin @Erigim üzülüyorumda gidisine ama kizamiyorum o kadar is icinde hep kosturdun...hakkini helal et hele ben pek dengesiz bir üyeydimama sen sakin merak etme bu takima sahip cikacam dagilmiycak burasi
sanada bugün zahmet verdik kusura bakmaHmmm onu bilmiyorum gülüm, bir bakayım hemen.
Hayirli sabahlaaaarrr... Gerci ben su an oglen yemegimi yiyorum amaHayirli sabahlarrr kizlaaarrrr
Afiyet sifa olsuunnHayirli sabahlaaaarrr... Gerci ben su an oglen yemegimi yiyorum ama
Evet canim simdi kilo bildirimimi yapacagim sonra kizim uyaninca mezro almaya cikacagizzzGünaydın arkadaşlar bugün kilo bildirimi ve ayrıca vücut ölçülerininizi bildireceginiz gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?