Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kendimi tanıtıyım size. Boyum 1.70 Ben üniversite yıllarında 62 kılo falandım. Sonra spora ve doğru beslenmeye başladım azimle 48 kıloya kadar düştüm. Boyuma göre az bir kilo ama genetik olarak simit bolgesinde yağlanma oranım fazla olduğu için çok kılo vermiştim. Uzun süre spor yaparak vucudumu korudum. Ama iki senedir sporu bırakmıştım. Cok yoğun bir dönemim olmuştu. Bu nedenle tekrar kılo aldım. Şuanki kilom 53. Biliyorum normal ama yaza düğünüm var. Gelinlikle çok zarif gorunmek için hemde vucut yağ oranımı en aza indirmek için tekrar spora ve diyete başladım. Açıkçası doğru beslenme ve egzersiz konusunda bayaa tecrubeliyim. Ama irademi sağlamlaştırmak ve de motivasyonumu arttırmak hem de sizlere yardımcı olmak için gruba misafir olarak gelmek istedim. 53 kıloyum hedefim 48:)

beslenme ve egzersiz hakkindaki bilgilerini ara ara bizimle paylasirsan hem bizde birseyler ögrenmis ve karsilikli motivasyon kaynagi olmus oluruz tekrardan Hosgeldin zaten cok incesi ama dedigin gibi bölgesek bir sorunun varsa taabiki ver...insan kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloya erismek yada o kiloda durma hakki olmali.

Aktif bir şekilde takip ederek bende bilgilerimi ve yaptıklarımı üyelere aktaracağımmm. Kesinlikle size katılıyorum. Aynada gördüğümüzü beğenmeliyiz:)))

sen cok emek verdin @Erigim üzülüyorumda gidisine ama kizamiyorum o kadar is icinde hep kosturdun...hakkini helal et hele ben pek dengesiz bir üyeydim ama sen sakin merak etme bu takima sahip cikacam dagilmiycak burasi
Tam 6 ay önce bir söz vermisim ve galiba tutabildim. Ne mutlu ki Takim hala ayakta ve cok samimi bir Yer oldu. Iyiki varsiniz kizlar

Mune @Erigim buranin eski Kaptanida banlanmis gecici bir banmi ne zaman kaldirilcak bu takimi ondan devre almistim ama gerekirse bir gün onun yine gecmesi aklimdaydi...simdi banli görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…