Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varCocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
Boy:164 Baslangic kilom:94Hedef kilom: 54
anlasildi yani 29 yasindasin ? 30 a dogru diyince.. vietnamBu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varCocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
MerhabaHoşgeldin ben Cansu kaptan yardımcısıyım :) 19 yaşımda, balık burcuyum, iş yok yakin zamanda üniversite sinavina gircem tanıştığıma memnun oldum.
HosbulduuuuummmHosgeldinn insaallah iradeyle baslarsan gerisi gelir bu takimda..kaptaynn ve yardimcilari sagolsunlarrr cok iyi motive ediyorlar bizi kocadan iyiler hamdolsun :) hoosgeldinn aramizaaa taaa vietnamlardan
Hhahah bende ilk geldigimdeMerhabaHosbulduk.. Ayy ne guzel hedef kilona cok yaklasmissin. Ben de gorebilcek miyim acaba 50leri
Aslen Aydinliyim. Esimin isi dolayisiyla geldik. Sonra ben Master yapmaya basladim. Sonra guzel bir is buldum derkeeeennn kaldik mi burdaanlasildi yani 29 yasindasin ? 30 a dogru diyince.. vietnamilginc ve degisik gercekten.. esinin is durumuyla ilgili gittiniz ? ne zaman dönüs türkiyeye sen bizimle zayiflarsin dert etme bende kendimi tanitayim sana
Ben bu güzelim citir sevimli ve deli dolu Takimin Kaptani cansu... 25 yasindayim üniverste ögrencisiyim almanyada dogdum büyüdüm ögretmen olacagim insallah.. part time calisiyorum.. baska augustosun sonunda takimi devre aldim kiloyu bir alip verdigim icin daha cok bir ilerleme kayit edemedim.... ama artik hep kilolar gidilecek tikir tikir.. malum dügün sezonu acildihos hic kapanmadiki aralikta dügünmü olur oluyor oluyor burasi almanya merkelin ülkesinde hersey oluor baslarken 85 lerdeydim suan 79 civari bir kilodayim...burdaki cogunluk evli coluklu cococuklu 30 yasin cevresinde... yani uyum sorunu olacagini düsünmüyorum aslen nerelisin ?
Aydın muhteşem bir şehir... Bi dönem Kuşadasında çalıştım resmen aşık oldum :)Aslen Aydinliyim. Esimin isi dolayisiyla geldik. Sonra ben Master yapmaya basladim. Sonra guzel bir is buldum derkeeeennn kaldik mi burdaSimdilik bir donus tarihi yok gibi. Islerimiz iyi gidiyo. Bozulmazsa birkac sene daha burdayiz gibi. Bakalim. Ayyy ben su an 79 olmak icin neler vermezdim Ama bu sefer pes etmek yok. Hep birlikte verecez insallah ....
Nerelerdesiniz canlarhiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor özledim sizi
Tabi sizde hala cuma sarhoşluğu var
Rockyciler sizden ne haber
elline saglik kuzum.. sorma cheat day 2 oldu resmen bugün26 Şubat 2017
Pazartesi tartısıKızlar
cansutr (//) Enise07 (//) Nesli Han (//) - @Firslayd(//)
Lovedreams (//) Cansu-S (//) - @GoblininGelini (//)
diyetlife (//) 88prenses22 (//) - H haayydee (//)
- B borntofight (//)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
Ayyy simdiden gaza geldim bile. Hadi bakalim
Yaaa ne kadar guzel ya.. Cok ozeniyorum ve acayip gaza geliyorum boyle mesajlari gorunce... Insallah hepimiz kisa surede saglikli bi sekilde hedefimize ulasiriz..Merhaba merhaba merhabaaaaaa, hoşgeldin canım aramıza. Bende şöyle kabaca tanıtayim kendimi. İsmim Nil, 38 yaşımdayım. Bu gruba 104.4 kilo ile başladım 93.8 ile yoluma devam ediyorum. Boyum 170 benim de hedefim 70, 2 yaşında bir kızım var. 1 ayda 8 kilo verdim. Başaramayacağın birşey yok. Iste yeter ki. Hosssgeldinnnnnnnnn tekrar
Evde mezuram yok ki, hiç almak gelmedi aklıma şimdiye kadarYarın ölçüm günü mezuralarınızı hazırlayın bahane istemiyoruz.
heryerde var cnm yarin bir kosu alirsinEvde mezuram yok ki, hiç almak gelmedi aklıma şimdiye kadar
Hosgeldin canım aramıza benim adım Tuğba 25 yasindayim evli 1.5 yaşında prenses annesiyim diyete başladığımda 62.5 grubuma başladığımda 59.2 kiloydum şu an 51.4 kiloyum hedefime çok az kaldı bu kiloyu vermemde ki en büyük desteğim sevgili takım arkadaşlarım kaptanimiz ve leslee kesinlikle kolay olmadi ama azim irade ve arkadaşlarımın desteği sayesinde kilolarimdan kurtuluyorum çok isabetli bir karar oldu 10. TAKIM a gelmen inşaAllah hedefine en kısa zamanda geri almayacak şekilde ulaşırsın tekrar hoşgeldin canım benim :)Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varCocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?