Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben sakine 27 yasinda 2 yillik evliyim bir kizçem var 7 ay yasinda :). Ismiyle musemma kocaelinde yasiyorum..ev hanimiyim..

anlasildi yani 29 yasindasin ? 30 a dogru diyince.. vietnam ilginc ve degisik gercekten.. esinin is durumuyla ilgili gittiniz ? ne zaman dönüs türkiyeye sen bizimle zayiflarsin dert etme bende kendimi tanitayim sana
Ben bu güzelim citir sevimli ve deli dolu Takimin Kaptani cansu... 25 yasindayim üniverste ögrencisiyim almanyada dogdum büyüdüm ögretmen olacagim insallah.. part time calisiyorum.. baska augustosun sonunda takimi devre aldim kiloyu bir alip verdigim icin daha cok bir ilerleme kayit edemedim.... ama artik hep kilolar gidilecek tikir tikir.. malum dügün sezonu acildi hos hic kapanmadiki aralikta dügünmü olur oluyor oluyor burasi almanya merkelin ülkesinde hersey oluor baslarken 85 lerdeydim suan 79 civari bir kilodayim...burdaki cogunluk evli coluklu cococuklu 30 yasin cevresinde... yani uyum sorunu olacagini düsünmüyorum aslen nerelisin ?

Aslen Aydinliyim. Esimin isi dolayisiyla geldik. Sonra ben Master yapmaya basladim. Sonra guzel bir is buldum derkeeeennn kaldik mi burda Simdilik bir donus tarihi yok gibi. Islerimiz iyi gidiyo. Bozulmazsa birkac sene daha burdayiz gibi. Bakalim. Ayyy ben su an 79 olmak icin neler vermezdim Ama bu sefer pes etmek yok. Hep birlikte verecez insallah ....

Aydın muhteşem bir şehir... Bi dönem Kuşadasında çalıştım resmen aşık oldum :)
70leri bırak 50leri bile göreceksin yeter ki inan

Ayyy simdiden gaza geldim bile. Hadi bakalim

Merhaba merhaba merhabaaaaaa, hoşgeldin canım aramıza. Bende şöyle kabaca tanıtayim kendimi. İsmim Nil, 38 yaşımdayım. Bu gruba 104.4 kilo ile başladım 93.8 ile yoluma devam ediyorum. Boyum 170 benim de hedefim 70, 2 yaşında bir kızım var. 1 ayda 8 kilo verdim. Başaramayacağın birşey yok. Iste yeter ki. Hosssgeldinnnnnnnnn tekrar

Yaaa ne kadar guzel ya.. Cok ozeniyorum ve acayip gaza geliyorum boyle mesajlari gorunce... Insallah hepimiz kisa surede saglikli bi sekilde hedefimize ulasiriz..

**10. TAKIM 507.ETAP***

cansutr (79,3///%)
Enise07(72.7//%)
Nesli Han (80.5///%)
Firslayd(72.0///%)

Lovedreams(51.4///%)
GoblininGelini (73.6///%)
diyetlife (93,8///%)

10. Takım yüzdesi :

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93.2///)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)

B borntofight
Baslangic Tarihi 27.02.17
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(94///)

Kuzularin Yüzdesi:

Izinli Üyeler

Cansu-S (58.9///)
Degistir Kendini

Herkesin Dikkatine yarin Ölcüm var !!!

5.)Bölgesel incelmeyi daha iyi gözlemliyebilmek icin herkez ölcülerini Belirtecek.

Bel (en ince yeri):
Göbek Bagi:
Kalca (en cikik nokta):
Bacak (en kalin kisim):
Kol (en kalin kisim/üst bölge):

Hosgeldin canım aramıza benim adım Tuğba 25 yasindayim evli 1.5 yaşında prenses annesiyim diyete başladığımda 62.5 grubuma başladığımda 59.2 kiloydum şu an 51.4 kiloyum hedefime çok az kaldı bu kiloyu vermemde ki en büyük desteğim sevgili takım arkadaşlarım kaptanimiz ve leslee kesinlikle kolay olmadi ama azim irade ve arkadaşlarımın desteği sayesinde kilolarimdan kurtuluyorum çok isabetli bir karar oldu 10. TAKIM a gelmen inşaAllah hedefine en kısa zamanda geri almayacak şekilde ulaşırsın tekrar hoşgeldin canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…