- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Evet canım hallederiz bu kesinhalledersin canımhallederiz
**10. TAKIM 507.ETAP***
cansutr (79,3///%)
Enise07(72.7//%)
Nesli Han (80.5///%)
Firslayd(72.0///%)
Lovedreams(51.4///%)
GoblininGelini (73.6///%)
diyetlife (93,8///%)
10. Takım yüzdesi :
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93.2///)
H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)
Kuzularin Yüzdesi:
Izinli Üyeler
Cansu-S (58.9///)
Degistir Kendini
nein gelen cumanin bu simdiden hazir olsun dedim. pazartesi listesi cansu yapiyor artikbu pazartesi için değil mi yarının yani?
karıştırmayayım da sonra zaten bu listeye yüzde yazma özürlüsüyümnein gelen cumanin bu simdiden hazir olsun dedim. pazartesi listesi cansu yapiyor artik
vallah gelecek cuma hic affetmem hatalari ona göre hesaplayin yazin taabiiki 13:00 den önce. 1 sari kartini silmek icin takim ici top 3 e girmelisin onuda unutma kizim benim aklimdakarıştırmayayım da sonra zaten bu listeye yüzde yazma özürlüsüyüm
Hosgeldin. öncelikle karar defterini ve buranin ilk sayfasini okuyup kabul etmen gerekiyor cnm.. haftalik minimum 35 messag ve her gün menünü arkadaslarinin paylastigi sekilde yazman gerekiyor... cuma bildirimi disinda birda pazartesileri tartiliyoruz haftasonu kacamaklarini en aza indirip kontrolü elden birakmamak icin...bende bu ara Takim Kaptani cansu oluyorum... Hedef kilon nedir ?Merhaba arkadaslar... Ben 164 boyunda 94 kiloyum. Araniza katilmak icin ne yapmam gerekiyor? Her gun mu bildirim yapmamiz gerekiyor?
bu yazdiklarimi kabul edersen aramiza Hosgeldin 104 kilolarla baslayip 80 kiloya inen arkadaslarimiz var cok dogru bir yerdesin suan haftasonu oldugundan biraz durgunluk var ama cok deli dolu motivasyonu yüksek...ve güzel bir yönetimle isleyen bir Takimdasin gecen hafta takim olarak birinci..+ bireyselde 2 arkadasimiz vardi bu Takimda....Hosgeldin. öncelikle karar defterini ve buranin ilk sayfasini okuyup kabul etmen gerekiyor cnm.. haftalik minimum 35 messag ve her gün menünü arkadaslarinin paylastigi sekilde yazman gerekiyor... cuma bildirimi disinda birda pazartesileri tartiliyoruz haftasonu kacamaklarini en aza indirip kontrolü elden birakmamak icin...bende bu ara Takim Kaptani cansu oluyorum... Hedef kilon nedir ?
Hedef kilom 54.. Soylediginiz yerleri okuyayim hemenHosgeldin. öncelikle karar defterini ve buranin ilk sayfasini okuyup kabul etmen gerekiyor cnm.. haftalik minimum 35 messag ve her gün menünü arkadaslarinin paylastigi sekilde yazman gerekiyor... cuma bildirimi disinda birda pazartesileri tartiliyoruz haftasonu kacamaklarini en aza indirip kontrolü elden birakmamak icin...bende bu ara Takim Kaptani cansu oluyorum... Hedef kilon nedir ?
Ayyy simdiden gaza geldim bile. Hadi bakalimbu yazdiklarimi kabul edersen aramiza Hosgeldin 104 kilolarla baslayip 80 kiloya inen arkadaslarimiz var cok dogru bir yerdesin suan haftasonu oldugundan biraz durgunluk var ama cok deli dolu motivasyonu yüksek...ve güzel bir yönetimle isleyen bir Takimdasin gecen hafta takim olarak birinci..+ bireyselde 2 arkadasimiz vardi bu Takimda....
Önemli olan öncelikle senin kendine inanman güvenme ve ayni hisleri Takima karsida tasimam.. kendini bize teslim et o kilolar gidecek emin ol.
kararliysan kurallar ok se..uzun yolun var bizde uzun yol arkadaslariyla yürümek istiyoruz...senin kararli ve hirsli olman cok önemli gerisini zaten hep birlikte burda hallediyoruzAyyy simdiden gaza geldim bile. Hadi bakalim
Okudum geldim. Cok kararliyim. Yarin basliyorum.Yalniz ben baya uzak bir ulkede yasiyorum. Saat farki cok. Turkiye saatlerine gore takip edip vaktinde yaparim bildirimlerikararliysan kurallar ok se..uzun yolun var bizde uzun yol arkadaslariyla yürümek istiyoruz...senin kararli ve hirsli olman cok önemli gerisini zaten hep birlikte burda hallediyoruzokuyupda gel bekliyorum
istanbul yaziyor gercig. avustralya damisin acaba ? bende almanyadayim 2 saat fark var sormaOkudum geldim. Cok kararliyim. Yarin basliyorum.Yalniz ben baya uzak bir ulkede yasiyorum. Saat farki cok. Turkiye saatlerine gore takip edip vaktinde yaparim bildirimleri
Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varistanbul yaziyor gercig. avustralya damisin acaba ? bende almanyadayim 2 saat fark var sormauzunca bir yaz kendini tat.. boy kilo baslangic hedef kilo yas is güc yasadigin yer vesaire hepmi kiloluydun cocuk varmi ? biraz taniyalim seni..
Hoşgeldin ben Cansu kaptan yardımcısıyım :) 19 yaşımda, balık burcuyum, iş yok yakin zamanda üniversite sinavina gircem tanıştığıma memnun oldum.Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varCocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
Boy:164 Baslangic kilom:94Hedef kilom: 54
Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat varCocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
Boy:164 Baslangic kilom:94Hedef kilom: 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?