Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

halledersin canımhallederiz
Evet canım hallederiz bu kesin misafirim gelecek onlara hazırlanıyorum bende salata çeşitleri yapacağım kiymali kasarli milföy böreği yapacağım ben yemeyecegim tabiki sadece iç harcindan kıyma alıp kiymali yumurta ve ayran öğlen menum bu olacak :)

**10. TAKIM 507.ETAP***

cansutr (79,3///%)
Enise07(72.7//%)
Nesli Han (80.5///%)
Firslayd(72.0///%)

Lovedreams(51.4///%)
GoblininGelini (73.6///%)
diyetlife (93,8///%)

10. Takım yüzdesi :

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93.2///)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)

Kuzularin Yüzdesi:

Izinli Üyeler

Cansu-S (58.9///)
Degistir Kendini

bu pazartesi için değil mi yarının yani?

Selamu aleykum hac cikmadi 2 gundur cok uzgunum.giremedigim icin vereceginiz cezalara hazirim,ukalalik degil sadece sorumlu oldugum bi gorevden fuzuli yapmadigim icin cezama hazirim yanlis anlatmis olmayayim kendimi ama gercekten cok uzgunum..cagrilanlardan degilmisim,nasib olmadi..hak edemedik daha demekki cok uzgunum hakkinizi helal edin
Biz bu hafta peynir yemeyi deniyoruz once ben bisey olmazsa sutumle gecenden sonra kizim yiyecek onun icin sadece peynir yiyecegim sut urunlerinden..
Dunki menum

Sabah 9.15

4 dilim peynir
7 zeytin
Yarim domates
Yarim salatalik
1/4 simit

Aksam 18.30

tavuk doner (sadece tavugu)

Coban salata

120 dk spor+3.5lt su

Bugun ki menum

Sabah 09.30

7zeytin
5 dilim peynir
4 dilim sucuk(yumurtasiz)
Yarim domates
Yarim salatalik
1 dilim ekmek

Aksam 18.00

1 kepce nohut
3 kasik bulgur pilavi

3lt su+150 dk spor

Merhaba arkadaslar... Ben 164 boyunda 94 kiloyum. Araniza katilmak icin ne yapmam gerekiyor? Her gun mu bildirim yapmamiz gerekiyor?
Hosgeldin. öncelikle karar defterini ve buranin ilk sayfasini okuyup kabul etmen gerekiyor cnm.. haftalik minimum 35 messag ve her gün menünü arkadaslarinin paylastigi sekilde yazman gerekiyor... cuma bildirimi disinda birda pazartesileri tartiliyoruz haftasonu kacamaklarini en aza indirip kontrolü elden birakmamak icin...bende bu ara Takim Kaptani cansu oluyorum... Hedef kilon nedir ?

bu yazdiklarimi kabul edersen aramiza Hosgeldin 104 kilolarla baslayip 80 kiloya inen arkadaslarimiz var cok dogru bir yerdesin suan haftasonu oldugundan biraz durgunluk var ama cok deli dolu motivasyonu yüksek...ve güzel bir yönetimle isleyen bir Takimdasin gecen hafta takim olarak birinci..+ bireyselde 2 arkadasimiz vardi bu Takimda....
Önemli olan öncelikle senin kendine inanman güvenme ve ayni hisleri Takima karsida tasimam.. kendini bize teslim et o kilolar gidecek emin ol.

Hedef kilom 54.. Soylediginiz yerleri okuyayim hemen

Ayyy simdiden gaza geldim bile. Hadi bakalim

kararliysan kurallar ok se..uzun yolun var bizde uzun yol arkadaslariyla yürümek istiyoruz...senin kararli ve hirsli olman cok önemli gerisini zaten hep birlikte burda hallediyoruz okuyupda gel bekliyorum
Okudum geldim. Cok kararliyim. Yarin basliyorum.Yalniz ben baya uzak bir ulkede yasiyorum. Saat farki cok. Turkiye saatlerine gore takip edip vaktinde yaparim bildirimleri

Okudum geldim. Cok kararliyim. Yarin basliyorum.Yalniz ben baya uzak bir ulkede yasiyorum. Saat farki cok. Turkiye saatlerine gore takip edip vaktinde yaparim bildirimleri
istanbul yaziyor gercig. avustralya damisin acaba ? bende almanyadayim 2 saat fark var sorma uzunca bir yaz kendini tanit.. boy kilo baslangic hedef kilo yas is güc yasadigin yer vesaire hepmi kiloluydun cocuk varmi ? biraz taniyalim seni..

Son düzenleme:
istanbul yaziyor gercig. avustralya damisin acaba ? bende almanyadayim 2 saat fark var sorma uzunca bir yaz kendini tat.. boy kilo baslangic hedef kilo yas is güc yasadigin yer vesaire hepmi kiloluydun cocuk varmi ? biraz taniyalim seni..
Bu hesabi actigimda Istanbul'daydim. Simdi Vietnam'dayim. Tam 4 saat var Cocuk yok. 4bucuk yillik evliyim. Yani hep normalin ustundeydim ama evlendikten sonra abarttim. Genelde 65-70 arasindaydim. Evlendigimde 72 kiloydum. Sonra bi hastalik gecirdim. Cok hareket edemedim. Eve kapandim. Calismayi biraktim filan. Depresyona da girdim bi guzel. Sonra tabi hepsi bana kilo olarak geri dondu. Esim de sagolsun hic umursamaz yani. Pek iyiligime olmadi tabi bu durum. O umursamadikca ben de umursamadim. Ama simdi yas 30a dayaninca artik nereye kadar dedim baslamaya karar verdim. Ise de geri basladim. Kilo ile is yerinde eski performansimi gosterememeye baslayinca iyice karar verdim zayiflamaya. Evde eliptik bisikletim var. 3 yildir o bana bakiyo ben ona bakiyorum Onu kullanmayi dusunuyorum artik. Bir de evimin yakinlarinda guzel bir park var. Sabahlari erken kalkabilirsem yuruyuse gitmek istiyorum ise gitmeden once. Umarim basaririm. Mesela su an saat gece 1 oldu hala uyumadim Isin kotusu 1 saat once bir guzel dondurma yedim. Diyete baslicamya. Son kacamagim olsun diye Bir de bi ara Leslie yapmistim. O cok iyi gelmisti. Tekrar ona da baslayabilirim.
Boy:164 Baslangic kilom:94 Hedef kilom: 54

Hoşgeldin ben Cansu kaptan yardımcısıyım :) 19 yaşımda, balık burcuyum, iş yok yakin zamanda üniversite sinavina gircem tanıştığıma memnun oldum.

Hosgeldinn insaallah iradeyle baslarsan gerisi gelir bu takimda..kaptaynn ve yardimcilari sagolsunlarrr cok iyi motive ediyorlar bizi kocadan iyiler hamdolsun :) hoosgeldinn aramizaaa taaa vietnamlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…