Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim.doğumdan sonra göbeği sarktı zayıfladığım için mekik cekemiyorum onun yerine mekik kadar etkili ne yapabilirim bunu sorabilirsen çok sevinirim canım :)

Kızlar merhaba akşam sporumu yaptım. Sizlerle neler yaptığımı paylaşıyım. Ben öncelikle kardiyo tercih ediyorum. Vücut hemen yağ yakmaya başlamaz. Genelde egzersizin 20 dakikasından sonra yağ yakımına geçeriz. Bu yüzden ilk 30 dakika kardiyo yapıyorum. Daha sonra 4 farklı karın hareketi yapıyorum. Setler halinde ve her hafta biraz daha arttırarak. En sonda düşük ağırlıklarla kol, bacak, göğüs ve sırt çalışıyorum. Açıkçası hepsini yapmak 1.5 saatimi alıyor. Ama sabahları aç karına egzersiz yapamadığım için gün içinde yediğim yemeklerden enerji topladığım için 1.5 saati rahat çıkarıyorum açıkçası. Bu program sayesinde 500 civarı kalori yakıyorum. Eve geldiğimde ise mutlaka protein tüketiyorum. Spordan sonra asla meyve ve şeker tüketmeyin

Iyi aksamlar hanimlar...Ilk gunum biraz acayip gecti. Oncelikle hic spor yapamadim. Bu hafta is yerinde cok yogun bir hafta. Bir turlu spora vakit ayiramadim. Su an acayip yorgunum. Saat 12bucuk. Yaticam muhtemelen. Tum gun yediklerim de soyle;

Kahvalti Saat 07.00
2 tane erik kurusu(Ise cok gec kalmistim. Kahvalti yapamadim)

Oglen yemegi 14.00
1 kase tarhana corbasi
2 dilim ekmek

Aksam yemegi 19.00
Yogurtlu makarna

Diyete cok aniden ve plansiz basladigim icin evde cok bi sebze meyve filan yok. Bir iki gune ancak alisverise gidebilcem. Sonrasinda daha duzenli bir menu hazirlamayi dusunuyorum insallah ...Simdilik biraz boyle oldu.

bilgilendirdigin icin tskler cnm en faydalisi sabah ac karnina yapilan spor diye biliyorum... yani cogunlukla böyle tavsiye ediliyor bende eskiden sabah sporu yaparak güzel kilolar vermistim

sen vietnamdaydin, dogru simdi orasi gece... kendinde farkindasin hatalarinin oldugunu biliyorsun/ diyet menü olmadiginida biliyorsun bu cok iyi farkindalik ilk adim... gelecek günlerdeki menülerini sabirsizlikla bekliyorum

bilgilendirdigin icin tskler cnm en faydalisi sabah ac karnina yapilan spor diye biliyorum... yani cogunlukla böyle tavsiye ediliyor bende eskiden sabah sporu yaparak güzel kilolar vermistim
Sabah sporu yapmak biraz bünyesel birşey. Mesela ben sabahları en fazla 25 dk spor yapabiliyorum. Çünkü açlıktan hemen başım dönmeye başlıyor. O yüzden akşam tercih ediyorum. Ama yapabilenler için sabah sporu gerçekten çok daha verimli. Bu arada sabahları spor yapanları gerçekten gönülden tebrik ederim hiç başaramadım çünkü Ama ne olursa olsun gece yarısı bile olsa spor yapmak faydalı. En kötü antrenman hiç yapmamaktan daha iyidir kızlar

Bende bugün neler yediğimi paylaşıyım sizlerle;

Kahvaltı: bir dilim cavdar, bir dilim tuzsuz peynir, bir çay kaşığı bal, iki haşlanmış yumurta beyazı.

Ara öğün: 1 elma

Spor öncesi:nesfit bitter çikolatalı yulaflı bar

Akşam yemeği: iki küçük ızgara köfte, 4 kaşık bulgur, bol yeşillikli yagsız tuzsuz salata.

Eee öğlen yemeği nerde diyeceksiniz. Şuan çalışmadığım için biraz geç kalkıyorum öğlen yemeği pek yemiyorum. Canım istemiyor. Ara öğünlerle (ev yoğurdu, çiğ kuruyemiş, meyve vb.) geçiştiriyorum zaten akşam oluyor.

misafir üye resmen bizim beslenme ve spor couchumuz evet haklisin cnm bünyesel birsey...bizde her zaman sabah sporunu tavsiye ederiz ama bünyeye dikkat edilmesinin altini cizeriz...
benim eskiden sabahin 5-6 yaptigim spor ip atlama + agirlikli calismalar... ipi dayanamiycagim kadar atliyordum... taabi naviz firliyor..sonra 1,5litre pet sise (suyun habire hareket etmesi dengeyi daha zor tutabilmemize yol aciyor...daha zor kesinlikle tavsiyemdir) squat, lunge, plank, donkey kick gibi hareketler yapiyordum.. en büyük kas gurubundan basliyacak bacak, popo, karin en son kollari yapip bitiyordum... esnemeyi cogunlukla unutuyordum cünkü 30 dk sonunda hic halim kalmiyordu üstüne 2 haslama yumurtali bir kahvalti yapiyordum

saatleri yazmaya unutma cnm. aksamda senin yerinde 4-5 köfte ve 1-2 kasik bulgur pilavi tüketirdim...kiz yagsiz tuzsuz nasil yiyorsunuz o salatalari yumurta beyazina omletde yapabilirsin...üzerine biraz karabiber en son ocaktan almadan önce üzerine ince dogranmis yesil sogan...yenilebilir hale geliyor

Şahane valla neden şuanda da yapamıyorsun bayaa dirençlisin canım?

Ay artık damak tadım alıştı benim azıcık tuz atsam tuzlu diye yiyemiyorum Bulgur pilavına da maalesef zaafım var. Asla pirinç pilavı yemem ama bulgura tapıyorum en sevdiğim yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…