- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Benim.doğumdan sonra göbeği sarktı zayıfladığım için mekik cekemiyorum onun yerine mekik kadar etkili ne yapabilirim bunu sorabilirsen çok sevinirim canım :)Kızlar merhaba, ben düzenli olarak tekrar spora başladığımı söylemiştim. Ben spor salonuna gidiyorum ve antrenörler eşliğinde çalışmaya başladım. Eğer sporla ilgili sormak ve öğrenmek istedikleriniz olursa antrenörlerimden bilgi alabilirim. Akşam neler yaptığımı ve nasıl beslendiğimi sizinle paylaşıcam belki size de faydam olur
Tabii ki sorarım akşam bilgilendirme yaparım canım :)Benim.doğumdan sonra göbeği sarktı zayıfladığım için mekik cekemiyorum onun yerine mekik kadar etkili ne yapabilirim bunu sorabilirsen çok sevinirim canım :)
Çok teşekkür ederim canim :)Tabii ki sorarım akşam bilgilendirme yaparım canım :)
Şişko değilsin balık etlisinÖlcülerim
Göbek:99cm
Bel:79cm
Bacak (sag):67cm
Kalca:115cm
Evet siskoyum
Merhaba canım mekik çekemediğini söyledim. En iyi alternatif hareketin 'leg raise' olduğunu söyledi. Yani bacak indirme kaldırma hareketi şu şekilde:Çok teşekkür ederim canim :)
bilgilendirdigin icin tskler cnmKızlar merhaba akşam sporumu yaptım. Sizlerle neler yaptığımı paylaşıyım. Ben öncelikle kardiyo tercih ediyorum. Vücut hemen yağ yakmaya başlamaz. Genelde egzersizin 20 dakikasından sonra yağ yakımına geçeriz. Bu yüzden ilk 30 dakika kardiyo yapıyorum. Daha sonra 4 farklı karın hareketi yapıyorum. Setler halinde ve her hafta biraz daha arttırarak. En sonda düşük ağırlıklarla kol, bacak, göğüs ve sırt çalışıyorum. Açıkçası hepsini yapmak 1.5 saatimi alıyor. Ama sabahları aç karına egzersiz yapamadığım için gün içinde yediğim yemeklerden enerji topladığım için 1.5 saati rahat çıkarıyorum açıkçası. Bu program sayesinde 500 civarı kalori yakıyorum. Eve geldiğimde ise mutlaka protein tüketiyorum. Spordan sonra asla meyve ve şeker tüketmeyin
Iyi aksamlar hanimlar...Ilk gunum biraz acayip gecti. Oncelikle hic spor yapamadim. Bu hafta is yerinde cok yogun bir hafta. Bir turlu spora vakit ayiramadim. Su an acayip yorgunum. Saat 12bucuk. Yaticam muhtemelen. Tum gun yediklerim de soyle;
Kahvalti Saat 07.00
2 tane erik kurusu(Ise cok gec kalmistim. Kahvalti yapamadim)
Oglen yemegi 14.00
1 kase tarhana corbasi
2 dilim ekmek
Aksam yemegi 19.00
Yogurtlu makarna
Diyete cok aniden ve plansiz basladigim icin evde cok bi sebze meyve filan yok. Bir iki gune ancak alisverise gidebilcem. Sonrasinda daha duzenli bir menu hazirlamayi dusunuyorum insallah ...Simdilik biraz boyle oldu.
Sabah sporu yapmak biraz bünyesel birşey. Mesela ben sabahları en fazla 25 dk spor yapabiliyorum. Çünkü açlıktan hemen başım dönmeye başlıyor. O yüzden akşam tercih ediyorum. Ama yapabilenler için sabah sporu gerçekten çok daha verimli. Bu arada sabahları spor yapanları gerçekten gönülden tebrik ederim hiç başaramadım çünkübilgilendirdigin icin tskler cnmen faydalisi sabah ac karnina yapilan spor diye biliyorum... yani cogunlukla böyle tavsiye ediliyor bende eskiden sabah sporu yaparak güzel kilolar vermistim
Bu hareket Jilien de de vardı :) ah şu doğumdan kalma göbek bi gitmedi yaMerhaba canım mekik çekemediğini söyledim. En iyi alternatif hareketin 'leg raise' olduğunu söyledi. Yani bacak indirme kaldırma hareketi şu şekilde:
misafir üye resmen bizim beslenme ve spor couchumuzSabah sporu yapmak biraz bünyesel birşey. Mesela ben sabahları en fazla 25 dk spor yapabiliyorum. Çünkü açlıktan hemen başım dönmeye başlıyor. O yüzden akşam tercih ediyorum. Ama yapabilenler için sabah sporu gerçekten çok daha verimli. Bu arada sabahları spor yapanları gerçekten gönülden tebrik ederim hiç başaramadım çünküAma ne olursa olsun gece yarısı bile olsa spor yapmak faydalı. En kötü antrenman hiç yapmamaktan daha iyidir kızlar
Doğum yapalı ne kadar oldu peki?Bu hareket Jilien de de vardı :) ah şu doğumdan kalma göbek bi gitmedi ya
Doğum yapalı ne kadar oldu peki?Bu hareket Jilien de de vardı :) ah şu doğumdan kalma göbek bi gitmedi ya
saatleri yazmaya unutma cnm. aksamda senin yerinde 4-5 köfte ve 1-2 kasik bulgur pilavi tüketirdim...kiz yagsiz tuzsuz nasil yiyorsunuz o salatalariBende bugün neler yediğimi paylaşıyım sizlerle;
Kahvaltı: bir dilim cavdar, bir dilim tuzsuz peynir, bir çay kaşığı bal, iki haşlanmış yumurta beyazı.
Ara öğün: 1 elma
Spor öncesi:nesfit bitter çikolatalı yulaflı bar
Akşam yemeği: iki küçük ızgara köfte, 4 kaşık bulgur, bol yeşillikli yagsız tuzsuz salata.
Eee öğlen yemeği nerde diyeceksiniz. Şuan çalışmadığım için biraz geç kalkıyorum öğlen yemeği pek yemiyorum. Canım istemiyor. Ara öğünlerle (ev yoğurdu, çiğ kuruyemiş, meyve vb.) geçiştiriyorum zaten akşam oluyor.
Şahane valla neden şuanda da yapamıyorsun bayaa dirençlisin canım?misafir üye resmen bizim beslenme ve spor couchumuzevet haklisin cnm bünyesel birsey...bizde her zaman sabah sporunu tavsiye ederiz ama bünyeye dikkat edilmesinin altini cizeriz...
benim eskiden sabahin 5-6 yaptigim spor ip atlama + agirlikli calismalar... ipi dayanamiycagim kadar atliyordum... taabi naviz firliyor..sonra 1,5litre pet sise (suyun habire hareket etmesi dengeyi daha zor tutabilmemize yol aciyor...daha zor kesinlikle tavsiyemdir) squat, lunge, plank, donkey kick gibi hareketler yapiyordum.. en büyük kas gurubundan basliyacak bacak, popo, karin en son kollari yapip bitiyordum... esnemeyi cogunlukla unutuyordum cünkü 30 dk sonunda hic halim kalmiyorduüstüne 2 haslama yumurtali bir kahvalti yapiyordum
Ay artık damak tadım alıştı benim azıcık tuz atsam tuzlu diye yiyemiyorumsaatleri yazmaya unutma cnm. aksamda senin yerinde 4-5 köfte ve 1-2 kasik bulgur pilavi tüketirdim...kiz yagsiz tuzsuz nasil yiyorsunuz o salatalariyumurta beyazina omletde yapabilirsin...üzerine biraz karabiber en son ocaktan almadan önce üzerine ince dogranmis yesil sogan...yenilebilir hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?