- 1 Mart 2014
- 734
- 1.528
- 313
Ne guzel ya... Pirinc zaten baya zararli birsey. Kilonun yani sira karaciger yaglanmasinin en buyuk sebebi. Keske ben de sevmesem.Ay artık damak tadım alıştı benim azıcık tuz atsam tuzlu diye yiyemiyorumBulgur pilavına da maalesef zaafım var. Asla pirinç pilavı yemem ama bulgura tapıyorum en sevdiğim yemek
gercekten iyimi bu programm 30 dk kisa ama inanilmaz ter icinde kalir ve muhakkak ertesiye kaslarim agrirdi... simdi spor salonunda hoca aletli bir programm verdi ama bende tik yokŞahane valla neden şuanda da yapamıyorsun bayaa dirençlisin canım?
tek zaafim abur cuburAy artık damak tadım alıştı benim azıcık tuz atsam tuzlu diye yiyemiyorumBulgur pilavına da maalesef zaafım var. Asla pirinç pilavı yemem ama bulgura tapıyorum en sevdiğim yemek
eskiden bende bulguru sevmez pirincciydim bulgurun tadina varinca pirinc pilava artik yönelömiyorum billeNe guzel ya... Pirinc zaten baya zararli birsey. Kilonun yani sira karaciger yaglanmasinin en buyuk sebebi. Keske ben de sevmesem.
Hocanın verdiği aletli program kaslarını ağrıtmıyorsa ağırlıklarını bır kademe arttır tekrar sayını çoğalt canım. Demek senin kasların daha kuvvetli sana göre düşük ağırlıkta çalışıyor olabilirsin. Sabahları aç karına yaptığın için doğrudan yağ yakıyorsun ve 30 dakıka hızlı tempoda gayet yeterli bir de her gün yaptığını düşünecek olursak. İp atlama olayına gelince, ip atlama çok iyi bir kardiyo yontemı ama maalesef kıloyu kıvrımlı hatlarımızdan da goturuyor. Goguslerın ve kalçanın fazla zayıflamasına sebep olabılıyor. Zaten sen spora yazılmışsın canım hocanın verdıgı programı mutlaka agırlıkları arttırıp dene. Ağırlıkla çalışmak cok sıkıcı bılıyorum ama duzenlı yaptıgın da en çok faydasını gosteren şeygercekten iyimi bu programm 30 dk kisa ama inanilmaz ter icinde kalir ve muhakkak ertesiye kaslarim agrirdi... simdi spor salonunda hoca aletli bir programm verdi ama bende tik yokki kaslarin en iyi gelisme sekli agrimasidir diye biliyorum yarin itibari yine denemeye caliscam... kendi odamda ip atliyamiyorum...tek oturma odasi onun bos halini yakalamak icin erken kalkmak var
tek zaafim abur cuburne dondurma hastasiyim yada belirli bir yemege dayanamiyorum demiyorum...tek su cipsler cikolatalar heleki almanyada yasiyorsaniz...birde büyük bir markette calisiyorsaniz
eskiden bende bulguru sevmez pirincciydim bulgurun tadina varinca pirinc pilava artik yönelömiyorum bille
Eve hiç pirinç alma canım. Yemeklere pirinç yerıne bulgur ya da kinoa kullan. Eğer eşin pilavcıysa sadece ona kadar pişir. Ayrı ayrı yemek pişirmek bir dert biliyorum ama kılo vermek için birşeylerden mutlaka fedakarlık etmek gerekıyor.Ne guzel ya... Pirinc zaten baya zararli birsey. Kilonun yani sira karaciger yaglanmasinin en buyuk sebebi. Keske ben de sevmesem.
1.5 yıl oldu canım normal doğum yaptimDoğum yapalı ne kadar oldu peki?
Benim tavsiyem eger hep evdeysen hareketsız bır yaşamın varsa, bebiş uyudukça hafif tempolu kardıyo egzersızlerı yapıp ustune karın çalışman. Internette olduğun yerde 10 bın adım arttıran hafif egzersızler var. Bunlarla baslayıp zamanla arttırabılırsın. Göbegın erımesı ıcın hareket etmek şart. Bı de tabıı bu ısın yuzde 70'i oluşturdugun beslenme duzenı canım.1.5 yıl oldu canım normal doğum yaptim
Canım ben 3 aydır neredeyse hiç aksatmadan 45+15 dk ve bunu günde 2 sefer sabah kahvaltidan ve gece yatmadan önce leslee yaparak 120 dk ya tamamlıyorum zaten 11 kiloyu bu sayede verdim belim bekarken 55 filandı şimdi 61 oldu göbeğimi hiç olcmedim kemiklerim gözükürdü şimdi belim 61 göbeğim 72 cm ve çok çirkin duruyor eşim cok uğraştı mekik çekebilmem için ama yok yapamıyorum şu gönderdiğin video yu izleyip yapacağım göbeğim yüzünden kendimi zayıf hissedemiyorumBenim tavsiyem eger hep evdeysen hareketsız bır yaşamın varsa, bebiş uyudukça hafif tempolu kardıyo egzersızlerı yapıp ustune karın çalışman. Internette olduğun yerde 10 bın adım arttıran hafif egzersızler var. Bunlarla baslayıp zamanla arttırabılırsın. Göbegın erımesı ıcın hareket etmek şart. Bı de tabıı bu ısın yuzde 70'i oluşturdugun beslenme duzenı canım.
Benim tavsiyem eger hep evdeysen hareketsız bır yaşamın varsa, bebiş uyudukça hafif tempolu kardıyo egzersızlerı yapıp ustune karın çalışman. Internette olduğun yerde 10 bın adım arttıran hafif egzersızler var. Bunlarla baslayıp zamanla arttırabılırsın. Göbegın erımesı ıcın hareket etmek şart. Bı de tabıı bu ısın yuzde 70'i oluşturdugun beslenme duzenı canım.
Ya benım kuzenım besyo mezunu yuzme hocası. Ona bu tarz cıhazları sormustum eskıden. Bana bosa para verme ıse yaramıyorlar demıstı. Bunu ılk defa gordum belkı bu ıse yarar ama ıyıce arastırmak lazım canımböyle bir alet kullanmis olsa ordaki cildin SIKilasmasi toparlanmasi icin etki etmezmi ?
tskler cnm bende yeniden hatirlatirimSelamlar ...
Bireysel 1.liği alanNesli Han henüz ilgili başlıkta sırrını paylaşmamış.
Bugün son .
Hatırlatayım dedim güzeller ...
ben biraz hesaplisini amazondan almistim ayni buna benziyor... orda kullananlar selülit icin faydasin gördüklerini yazmislardi ondan bende bir heves aldim ama hic kullanmiyorumYa benım kuzenım besyo mezunu yuzme hocası. Ona bu tarz cıhazları sormustum eskıden. Bana bosa para verme ıse yaramıyorlar demıstı. Bunu ılk defa gordum belkı bu ıse yarar ama ıyıce arastırmak lazım canım
cansu-s nin mesajını kopyalamıştım ölçtüm de yazmıyosunuz sandım şimdi düzeltirimBasen ini de yazarmisin tatlım unutmuşsun
Önce ki ay öyle yapılmıştı galiba yazmayı unuttu tatlım cansucansu-s nin mesajını kopyalamıştım ölçtüm de yazmıyosunuz sandım şimdi düzeltirim
anladım canımÖnce ki ay öyle yapılmıştı galiba yazmayı unuttu tatlım cansu
Hoşgeldin Canim.Merhaba, kızlar bende misafir olarak geldim şimdilik
Teşekkür ederim canim ekimden beri.tebrikler canım
ne kadar sürede verdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?