Paylaştim canim pardon unutmusum.Selamlar ...
Bireysel 1.liği alanNesli Han henüz ilgili başlıkta sırrını paylaşmamış.
Bugün son .
Hatırlatayım dedim güzeller ...
Günaydın canim sende bana lananlar kervanına katıldınGünaydın benim güzel takımım
Ayy ne özlemişim burayı
Başta cansutr den ve sonra hepinizden özür dilerim sizleri zor durumda bıraktım
Az sonra güncel ölçülerimi bende yazarim
Sorma kuzum sorma çok mahçup kaldım size ama hiç beklemiyordum banlanmayiGünaydın canim sende bana lananlar kervanına katıldınkız bidaha bırakma bizi
Tatlim toplum içinde herkes senin yada benim gibi düşünmüyor o yüzden hiç kimse hiçbir kimsenin düşüncesine müdahale edemez o yüzden konularına baktığında seni rencide edecek yada rahatsız edecek bir yorum görürsen muhatap alma boşver tatlım o öyle dedi diye sen öyle olmuyorsun o yüzden sıkma canını hayat senin çevre senin düşünceler senin biz sadece saygı duymalıyız birbirimize tabiii bazı hatunlar bunu idrak edemiyor sonucunda sen sıkıntıya düştünSorma kuzum sorma çok mahçup kaldım size ama hiç beklemiyordum banlanmayi
Ah ah cok doğru. Şu ceneme bi hakim olsamTatlim toplum içinde herkes senin yada benim gibi düşünmüyor o yüzden hiç kimse hiçbir kimsenin düşüncesine müdahale edemez o yüzden konularına baktığında seni rencide edecek yada rahatsız edecek bir yorum görürsen muhatap alma boşver tatlım o öyle dedi diye sen öyle olmuyorsun o yüzden sıkma canını hayat senin çevre senin düşünceler senin biz sadece saygı duymalıyız birbirimize tabiii bazı hatunlar bunu idrak edemiyor sonucunda sen sıkıntıya düştün
Çok teşekkür ederimmm tanıştığımıza memnun oldummmBestblondie hoşgeldiiin yeni yazabildim lütfen kusuruma bakma
Ben Cansu 19 yaşımdayim, balık burcuyum, niğde de yaşıyorum, 3 aydır diyet yapıyorum, kaptan yardımcısıyım
Bize katılmana çok sevindim
Kızlar ben misafirim ama bende vucut ölçulerimi ve hedefimi paylaşıyım
Boy:1.70
Kılo:52,4
Bel:67
Simit Bolgesi(gobek):84
Basen:92
Hedeflerim:
Kilo:48
Bel:61
Gobek:78
Basen:90
Günaydinn limonlu suyumu yudumlayip güne basliycam insallah istah 0, sabahlari ceviz suyu ve gün boyu limonlu su icmeyi denigcem etkisi olursa paylasirim
Canim bununla cok dogru olmaz. Ama soyle yapabilirsin. Uzun bi ip bul,onu sar olcecegin yere.Sonra ipin boyunu bununla olc. Anlatabildim bi bilemedimgöğüs: 98
bel: 79
göbek: 100
kalça: 110
kol: 30
bacak: 60
kızlar bu arada benim ölçüm yaptığım mezura şu mezuradan. yani zor oluyor bunla yapmak, diğer mezuradan dün evimin yakınlarında çok yere sordum bulamadım, bunun da katlanması, bacağımı falan sarması zor oluyor, kırılır gibi oluyor, ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?