Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın benim güzel takımım

Ayy ne özlemişim burayı

Başta cansutr den ve sonra hepinizden özür dilerim sizleri zor durumda bıraktım

Az sonra güncel ölçülerimi bende yazarim
Günaydın canim sende bana lananlar kervanına katıldın kız bidaha bırakma bizi

27 şubat

1 saat yürüyüş
40 dakika bisiklet
20 dakika zumba
10 dakika bosu-step

200 bacak
200 kol
200 mekik
150 bel
50 squat

Toplam: 155 dakika

Sorma kuzum sorma çok mahçup kaldım size ama hiç beklemiyordum banlanmayi
Tatlim toplum içinde herkes senin yada benim gibi düşünmüyor o yüzden hiç kimse hiçbir kimsenin düşüncesine müdahale edemez o yüzden konularına baktığında seni rencide edecek yada rahatsız edecek bir yorum görürsen muhatap alma boşver tatlım o öyle dedi diye sen öyle olmuyorsun o yüzden sıkma canını hayat senin çevre senin düşünceler senin biz sadece saygı duymalıyız birbirimize tabiii bazı hatunlar bunu idrak edemiyor sonucunda sen sıkıntıya düştün

28 Şubat 2017

100 dakika yürüyüş
60 dakika ağırlık-fitness
15 dakika bisiklet

Ah ah cok doğru. Şu ceneme bi hakim olsam

göğüs: 98

bel: 79

göbek: 100

kalça: 110

kol: 30

bacak: 60

kızlar bu arada benim ölçüm yaptığım mezura şu mezuradan. yani zor oluyor bunla yapmak, diğer mezuradan dün evimin yakınlarında çok yere sordum bulamadım, bunun da katlanması, bacağımı falan sarması zor oluyor, kırılır gibi oluyor, ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum o yüzden

Eklentiler

• mezura_b337.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 24
Günaydinn limonlu suyumu yudumlayip güne basliycam insallah istah 0, sabahlari ceviz suyu ve gün boyu limonlu su icmeyi denigcem etkisi olursa paylasirim

limonlu suyun içine, bi kaç elma dilimi, bi kaç taze nane yaprağı da atınca çok güzel oluyor farklı bi aroma katıyor

Canim bununla cok dogru olmaz. Ama soyle yapabilirsin. Uzun bi ip bul,onu sar olcecegin yere.Sonra ipin boyunu bununla olc. Anlatabildim bi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…