Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

naber kızlar
dünkü menüm

sabah 10:00
2 yumurta
2 dlm peynir
5 zeytin
domates

ara 11:30
1 yeşil elma

öğle 12.30
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

akşam 17.00
3 parça tavuk
ayran

2 lt su
50 dk yürüyüş

Günaydın benim güzel takımım

Ayy ne özlemişim burayı

Başta cansutr den ve sonra hepinizden özür dilerim sizleri zor durumda bıraktım

Az sonra güncel ölçülerimi bende yazarim

senin bi suçun yok ben de onlar yüzünden ban yemiştim hatırlarsın :) insanı delirtiyorlar sonra iki laf edince suçlu biz olup banlanıyoruz, hele o superisi midir nedir o çok tuhaf biri ona bi daha cevap bile verme yazsın dursun. normal bi şey desen bile kavga çıkarmak için uğraşan bi tip.

Kız bu fazla ölçer english home, madame coco varsa orda var mezura

Kız laf bile etmedim ne oldu anlamadım en sonunda çıldırttılar kendimi daha sert anlattim sadece

Ama sen şu an bile ideal kilonun cok çok altindasin?
Kilo olarak öyle ama kaslarım çok zayıf ve vucut yag oranım cok yuksek çıktı sporda yaptırdıgım yağ ölçümünde. Zaten simit bolgem vucuduma gore daha geniş bu yuzden. Bende yağ olarak kilo vermeye calısıyorum canım yağ oranım düşsün diye sonra da kas kütlemi arttırıcam

Kız laf bile etmedim ne oldu anlamadım en sonunda çıldırttılar kendimi daha sert anlattim sadece
öyle oluyo valla ben ban yediğimde de beni kışkırtıp tahrik eden kişiye bişey olmadı ama banlanan ben olmuştum artık bu yarışma için çoğu zaman okuyup geçiyorum muhatap bile olmamaya çalışıyorum o tiplerle

Herkese merhabalar. Nasılsınız kızlar? Nasıl gidiyor diyetler sporlar? Ben kızıma tuvalet eğitimi veriyorum inanın sürekli onu takip etmekten yoruldum. O da yorulmuş olacak ki ilk defa bu saatte uyudu kaldı. Bende size bir bakayım dedim. Valla çıkıp mezrua almak aklıma bile gelmedi. Bollasan kıyafetlerim yeterince gösteriyor ne kadar zayıfladığımi zaten. Şu tuvalet eğitimi bitene kadar da evden cikmiycam. Yani spora ve yürüyüşe1 hafta ara verdim.

Bugünkü menüm
Kahvalti
2 mandalina

Öğlen
1 adet enginar
Yogurt

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Yoğurt

Kizlar canlarim sizi çok ihmal ediyorum valla diyete devam ediyorum tabiki ama spor yapamıyorum cok yorgunum simdi yazamiyorum hic firsat bulamiyorum tlfnumu bile kaybediyorum surekli annemler burda olunca arayip soranim yok cok özledim sizleri de....insallah bir an once sporada baslarim annemde diyette biraz fazla kaçırinca annem ters ters bakiyor banaboyle isaret ediyor hemen.

Rakibem gözün aydın olsun benim annemde yemek yemediğimi görünce bana bakip bu şekil aliyor

Hatunlar nerdesiniz ya racky dede değilsiniz ki
Cidden ya ne kadar sessiziz bugün

Canım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerek

Bugun yine menumu pek duzeltemedim ama dune gore daha iyi sanki.

Sabah:08.00
1 tane kasarli tost

Oglen 11.30
4 tane kofte
Salata

Aksam
2 buyuk parca haslanmis tavuk gogsu
1 buyuk kase yogurt
Kaşarlı tost haric gayet başarılı bi menü bence

Cidden ya ne kadar sessiziz bugün

Canım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerek

Kaşarlı tost haric gayet başarılı bi menü bence

Bugünlerde sabahları çok iştahsız oluyorum. Gün içinde de acıkmıyorum ama yemem gerek diye yiyorum işte. Kızın tuvalet eğitimi arada kaçırıyor temizle pakla etrafı ayrıca temizle saat başı tuavelete git bugün resmen 45 dk oturdu tuvalette :))) sinirlerim bozuldu resmen. Sabır sabır çekiyorum içimden. Insallah fazla uzun sürmez :)

kizlar günümü bir kisa özetliyeyim
sabah 11 gibi kalkip...okulun yolunu tutup bir toplantiya katildim..ordan ciktim eve geldim...yemek yedim sonra ise gittim 1 saat evelde isten ciktim... günden hicbirsey anlamadim itiraf ediyorum rockyde yalan oldu...Yarin ayin 1 yeni baslangiclar icin cok iyi bir motivasyon baska nedir bu sessizlik hayirdir ? yogunluktan mi... yoksa sevmiyormusunuz burayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…