- 7 Mart 2011
- 7.405
- 8.078
- 398
- 36
Günaydın benim güzel takımım
Ayy ne özlemişim burayı
Başta cansutr den ve sonra hepinizden özür dilerim sizleri zor durumda bıraktım
Az sonra güncel ölçülerimi bende yazarim
Kız bu fazla ölçer english home, madame coco varsa orda var mezuragöğüs: 98
bel: 79
göbek: 100
kalça: 110
kol: 30
bacak: 60
kızlar bu arada benim ölçüm yaptığım mezura şu mezuradan. yani zor oluyor bunla yapmak, diğer mezuradan dün evimin yakınlarında çok yere sordum bulamadım, bunun da katlanması, bacağımı falan sarması zor oluyor, kırılır gibi oluyor, ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum o yüzden
Kız laf bile etmedimsenin bi suçun yok ben de onlar yüzünden ban yemiştim hatırlarsın :) insanı delirtiyorlar sonra iki laf edince suçlu biz olup banlanıyoruz, hele o superisi midir nedir o çok tuhaf biri ona bi daha cevap bile verme yazsın dursun. normal bi şey desen bile kavga çıkarmak için uğraşan bi tip.
Kilo olarak öyle ama kaslarım çok zayıf ve vucut yag oranım cok yuksek çıktı sporda yaptırdıgım yağ ölçümünde. Zaten simit bolgem vucuduma gore daha geniş bu yuzden. Bende yağ olarak kilo vermeye calısıyorum canım yağ oranım düşsün diye sonra da kas kütlemi arttırıcamAma sen şu an bile ideal kilonun cok çok altindasin?
oraların olduğu avm de evime biraz uzak şu gribi atlatayım da gidip ondan alayım bariKız bu fazla ölçer english home, madame coco varsa orda var mezura
öyle oluyo valla ben ban yediğimde de beni kışkırtıp tahrik eden kişiye bişey olmadı ama banlanan ben olmuştumKız laf bile etmedimne oldu anlamadım en sonunda çıldırttılar kendimi daha sert anlattim sadece
Rakibem gözün aydın olsunKizlar canlarim sizi çok ihmal ediyorum valla diyete devam ediyorum tabiki ama spor yapamıyorumcok yorgunum simdi yazamiyorum hic firsat bulamiyorum tlfnumu bile kaybediyorum surekli annemler burda olunca arayip soranim yok cok özledim sizleri de....insallah bir an once sporada baslarim annemde diyette biraz fazla kaçırinca annem ters ters bakiyor bana boyle isaret ediyor hemen.
Cidden ya ne kadar sessiziz bugünHatunlar nerdesiniz ya racky dede değilsiniz ki
Canım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerekHerkese merhabalar. Nasılsınız kızlar? Nasıl gidiyor diyetler sporlar? Ben kızıma tuvalet eğitimi veriyorum inanın sürekli onu takip etmekten yoruldum. O da yorulmuş olacak ki ilk defa bu saatte uyudu kaldı. Bende size bir bakayım dedim. Valla çıkıp mezrua almak aklıma bile gelmedi. Bollasan kıyafetlerim yeterince gösteriyor ne kadar zayıfladığımi zaten. Şu tuvalet eğitimi bitene kadar da evden cikmiycam. Yani spora ve yürüyüşe1 hafta ara verdim.
Bugünkü menüm
Kahvalti
2 mandalina
Öğlen
1 adet enginar
Yogurt
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Yoğurt
Kaşarlı tost haric gayet başarılı bi menü benceBugun yine menumu pek duzeltemedim ama dune gore daha iyi sanki.
Sabah:08.00
1 tane kasarli tost
Oglen 11.30
4 tane kofte
Salata
Aksam
2 buyuk parca haslanmis tavuk gogsu
1 buyuk kase yogurt
Muhteşem bir menü sadece şu kahvaltıyı azcık daha çeşitlendirmeni öneririm :)sabah 10:30
2 yumurta
1 dlm peynir
öğle 13:00
1 tabak fırında sebze
1 kase yoğurt
18:00
1 tabak kıymalı yumurta
salata
2 lt su
60 dk yürüyüş
ben bu güne kadar kahvaltı yapmayan biriydimM
Muhteşem bir menü sadece şu kahvaltıyı azcık daha çeşitlendirmeni öneririm :)
Cidden ya ne kadar sessiziz bugün
Canım kahvaltıyı daha güzel yapıp gittikçe akşama doğru hafifleştirmen gerek
Kaşarlı tost haric gayet başarılı bi menü bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?