Essen baya bir gelisti diyebilirim sanirim... avmler olsun, birde biliyorsun Essen avantaji heryere yakin konumda olmasi düsseldorf,duisburg, bochum, dortmund diger büyük sehirler yakininda 30 dk mesafelerde kaliyor... o yüzden severim yani heryere yakin olmasi cok avantajli ve sürekli degisim icinde. Ins bir ara esinle gelirsin insan dogdu yerede bir sekile bagli oluyor.
4 yaşında seneye anaokuluna gidecek inşallah.seneye derken önümüzdeki dönem yanicocuk kac yasindaydi 6 sanirim yanlis anlamadiysam ?
***10. TAKIM 508.ETAP***
Enise07(75.1//%)
Nesli Han (82.9//%)
GoblininGelini (73.1///%)
diyetlife (92.5///%)
10. Takım yüzdesi :
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93///%)
H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)*
B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(92.9///%)
Kuzularin Yüzdesi:
Izinli Üyeler***
@Cansu-S
@Degistir Kendini
cansutr
@Firslayd
@Lovedreams
* Sakineeenerdesin cuma bildirimini yapmadin Oysa bu Hafta Listeye alincaktin Sorumluluklarimizi bilelim rica ediyorum !!!
*** 5 kisi izinde 4 kisi ListedeListedeki hickimse izin istemeye kalkismasin istizna sayilacak (ölüm,hastalik) durumlarin Haricinde. Unutmayin yilda sadece iki defa izine ayrilabiliyorsunuz.
Hoşgeldin canim. Ben kaptan yardımcisiyim. Burada güzel kilolar verdim. Benim de 4 yasında oğlum var seneye okula göndermeyi düşünüyorum. Hayırlısı...4 yaşında seneye anaokuluna gidecek inşallah.seneye derken önümüzdeki dönem yani
Hosgeldin canim... Boyumuz kilomuz filan baya yakin birbirine seninle .Beraber veririz insallah kilolari... Ben de daha gecen hafta basladim.94 ile basladim su an 92.9'um.. Ucundan da olsa 92 gormek beni mutlu etti 1 haftadaHoş buldum kaptanım öncelikle evet okudum ve kabul ediyorum.
Kendimden bahsedeyim ben de Almanya doğumluyum 6 yaşında okula başlarken Türkiye ye göç ettik.38 yaşındayım aslen antepliyim ama İskenderun'da yaşıyorum.fizik ogretmeniyim evliyim 4 yaşında bir oğlum var tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmıştım.2011 den bu yana evdeyim.Daha önce cesitli dershanelerde çalıştım.cocugumu kendim büyütmek istedim evde olmak benim tercihimdi yani.suan hamilelik sonrası ve 2 kere tüp bebek denemesi sayesinde aldığım kiloların sonucu 91,4 kg im hedefim 60 kg 65 e de raziyimboyum 166 cm.
K kullaniciyeni buranin ilk sayfasini okuyup kurallari kabul edersen seninle bu zayiflama yolunda yürümek isterim. Bende almanyadayimilk kez böyle birisine denk geldim. ayni ülkedeyiz...bu yüzden cok isterim cnm... Willkommen in meinem Team
Uya kalcam simdiah, teşekkür ederim bende başlık kurallarına bakmak üzereydim hemen sık kullanılanlar sekmesine ekledim. ben de çok isterim çok memnun oldum:)
Uya kalcam simdikendini kisa tanitirmisin yas, boybaslangic kilo hedef kilo yasadigin yer almanya ordami dogdun? Birde hangi eyalet cok merak ettim...baska meslek medeni durum cocuk ve kendinide anlatabilirsin bu kiloya nasil geldin nasil karae verdin vesaire... Bende kendimi sana yarin ayrtinli tanitirim diger arkadaslarda denk gelir umarim hepbirlikte kaptaninizi tanirsiniz bu bilgiler seni daha iyi taniyip anliyabilmek icin yoksa burda kimse özelini dökmek zorunda degil
ya benim bu aralar motivasyonum çok düştü nedense, üzerime bi olumsuzluk geldi, diyet yapmama bile gerek yok çünkü zaten canım hiçbir şey yemek istemiyor, hayatımı sevemiyorum, çok negatif bi ruh halindeyim, hayatım hep böyle mi devam edecek cidden? kilo açısından değil, o da var tabi ama her açıdan, her yönden böyle mi devam edecek merak ediyorum.
bi başarım yok, bi meslek edinemedim henüz, hayal ettiğim yerde değilim, hayal ettiğim kişi değilim, olmaya çabalasam başarabilecek miyim ki? insana şans da gerekiyor, şans olmadan bi şey elde edilmiyo malesef. zaten bu ara çabalamaya gücüm de yok gibi. gelecekten korkuyorum. ne kadar da belirsiz.
ya ne bileyim instagramda falan bazılarına bakıyorum, tam da hayal ettiğim yerde olanlar var. bir kaçı onun hayalini kurmadan, çabalamadan gelmiş mesela o noktaya. tamamen iyi şansından dolayı, tamamen hayatın kendisine gülmesinden dolayı orda.
haksızlıkmış gibi hissediyorum. çok (u)mutsuzum bu ara ya ne bileyim işte üf. burayı da günlük gibi kullandım ama kusura bakmayın artık. ''bir derdim var'' a konu açayım bununla ilgili dedim geri vazgeçtim, hiç ordakilerin beğeni alma amacıyla yazacağı, ego kasan, bilmiş bilmiş konuşan, saldırıcı tutumlarını çekemem.
yazınca rahatlarım belki dedim ama henüz şu an bi rahatlama hissedemiyorum, neyse ''enter'' ladıktan sonra hissederim belki.
Bende de IBS vaaaarrrrseni hayal kırıklığına mı uğratırım bilmiyorum ama:)
almanya doğumlu değilim yurt dışı maceram biraz yeni ve özel:)
bekarım. çocuğum yok.
üzülerek yazıyorum çalışma hayatım geride kaldı. gelecekte neler bekliyor beni bilmiyorum:)
29 yaşındayım.
1.70 boyundayım.
105 ile başladım 1 hafta ancak oldu şuan 99 kiloyum.
genel olarak hastalıklar, hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme ile kilo aldım.
hedefim de 60 kiloya sağlıklı, sarkmadan ulaşabilmek.
metabolizmayı mahveden nurtopu gibi hashimoto'ya ve ibs'ye sahibim.
buraya geliş amacım benzer durumdaki kişilerin birbirlerini gerçekten anlayabileceğini ve beraber aynı zorlukları aşabileceğini düşünüyor olmam.
ciddi bir diyet serüvenim olmadı daha öncesinde. bu sefer gerçek bir nedenim var kendimce.
çok zorlanacağımı biliyorum. manen destek ve rekabet ortamı görmek istedim.
siteye henüz hakim değilim kurcalayarak çok şey öğrenmeyi ve senin gibi arkadaş canlısı kişilerle karşılaşmayı umuyorum:)
Bende de IBS vaaaarrrrHosgeldin bu arada..
Selam canim hoşgeldin bende de hipotroid var ayrıca doktor insulin direncinden şüphelendi yarin test sonuclarima bakılacak. Meto yavaşlığı nedir bilirim. Çok zor çok. Sen de hoşgeldin aramıza . benim başladığım kilolardasin. Ben de 104 le başladım 83 tüm en son cuma tartisinda. Bu arada kaptan yardimcisiyim.ah, teşekkür ederim bende başlık kurallarına bakmak üzereydim hemen sık kullanılanlar sekmesine ekledim. ben de çok isterim çok memnun oldum:)
hoş geldin canımah, teşekkür ederim bende başlık kurallarına bakmak üzereydim hemen sık kullanılanlar sekmesine ekledim. ben de çok isterim çok memnun oldum:)
inşallah insülin direncin yoktur canımSelam canim hoşgeldin bende de hipotroid var ayrıca doktor insulin direncinden şüphelendi yarin test sonuclarima bakılacak. Meto yavaşlığı nedir bilirim. Çok zor çok. Sen de hoşgeldin aramıza . benim başladığım kilolardasin. Ben de 104 le başladım 83 tüm en son cuma tartisinda. Bu arada kaptan yardimcisiyim.
Selam canim hoşgeldin bende de hipotroid var ayrıca doktor insulin direncinden şüphelendi yarin test sonuclarima bakılacak. Meto yavaşlığı nedir bilirim. Çok zor çok. Sen de hoşgeldin aramıza . benim başladığım kilolardasin. Ben de 104 le başladım 83 tüm en son cuma tartisinda. Bu arada kaptan yardimcisiyim.
hoş geldin canım
kilolarımız yakın
inanırsak başarırızz
Ve aleykum selam ve rahmetullahSelamu aleykum bi kac gundur imtihan uzerine imtihan hakkinizi helal edin ben yazamadim..cuma listesine de bildir yapamadim uzgunum..insaallah bu hafta guzel kilolar verip telafi etmek istiyorum..tekrar her birinizden ayri ayri ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?