Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cocuk kac yasindaydi 6 sanirim yanlis anlamadiysam ?
4 yaşında seneye anaokuluna gidecek inşallah.seneye derken önümüzdeki dönem yani

Bu haftaki sonuçlara üzüldüm(( izne gelince kendi adıma ne izni demek istiyorum :)) bugün spor salonunda benimle ilgilenen hoca " bu ne hırs ben anlamadım" dedi :))) vee asıl beni daha da hirslandiran şey eşim. Sen kilo verdikçe sana bi haller oldu giyinip süslenip duruyorsun dedi. Ne zaman dışarı çıkacak olsam "hayırdır düğüne mi?" diyo :))) ve bana sürekli birşeyler yedirmeye calisiyor:)))) ama yemezler :)))))

Bugün biraz saçma yemek yedim.
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
Domates
Maydanoz

Öğlen
2 kuru kayisili yoğurt

Ara
Peynirli omlet

Akşam
Fırında tarçınlı elma
Mor lahana salatası

90 dk yürüyüş
90 dk spor (kol-bacak-sırt-karın-yüzme)

Açmıyım değilim tok muyum değilim midemde bir hareketlilik var gurultu falan. Ama iyiyim yani :)

Hosgeldin canim... Boyumuz kilomuz filan baya yakin birbirine seninle .Beraber veririz insallah kilolari... Ben de daha gecen hafta basladim.94 ile basladim su an 92.9'um.. Ucundan da olsa 92 gormek beni mutlu etti 1 haftada Boyum da 164...Hedefim 54

K kullaniciyeni buranin ilk sayfasini okuyup kurallari kabul edersen seninle bu zayiflama yolunda yürümek isterim. Bende almanyadayim ilk kez böyle birisine denk geldim. ayni ülkedeyiz...bu yüzden cok isterim cnm... Willkommen in meinem Team

ah, teşekkür ederim bende başlık kurallarına bakmak üzereydim hemen sık kullanılanlar sekmesine ekledim. ben de çok isterim çok memnun oldum:)

ah, teşekkür ederim bende başlık kurallarına bakmak üzereydim hemen sık kullanılanlar sekmesine ekledim. ben de çok isterim çok memnun oldum:)
Uya kalcam simdi kendini kisa tanitirmisin yas, boybaslangic kilo hedef kilo yasadigin yer almanya ordami dogdun? Birde hangi eyalet cok merak ettim...baska meslek medeni durum cocuk ve kendinide anlatabilirsin bu kiloya nasil geldin nasil karae verdin vesaire... Bende kendimi sana yarin ayrtinli tanitirim diger arkadaslarda denk gelir umarim hepbirlikte kaptaninizi tanirsiniz bu bilgiler seni daha iyi taniyip anliyabilmek icin yoksa burda kimse özelini dökmek zorunda degil

ya benim bu aralar motivasyonum çok düştü nedense, üzerime bi olumsuzluk geldi, diyet yapmama bile gerek yok çünkü zaten canım hiçbir şey yemek istemiyor, hayatımı sevemiyorum, çok negatif bi ruh halindeyim, hayatım hep böyle mi devam edecek cidden? kilo açısından değil, o da var tabi ama her açıdan, her yönden böyle mi devam edecek merak ediyorum.
bi başarım yok, bi meslek edinemedim henüz, hayal ettiğim yerde değilim, hayal ettiğim kişi değilim, olmaya çabalasam başarabilecek miyim ki? insana şans da gerekiyor, şans olmadan bi şey elde edilmiyo malesef. zaten bu ara çabalamaya gücüm de yok gibi. gelecekten korkuyorum. ne kadar da belirsiz.
ya ne bileyim instagramda falan bazılarına bakıyorum, tam da hayal ettiğim yerde olanlar var. bir kaçı onun hayalini kurmadan, çabalamadan gelmiş mesela o noktaya. tamamen iyi şansından dolayı, tamamen hayatın kendisine gülmesinden dolayı orda.
haksızlıkmış gibi hissediyorum. çok (u)mutsuzum bu ara ya ne bileyim işte üf. burayı da günlük gibi kullandım ama kusura bakmayın artık. ''bir derdim var'' a konu açayım bununla ilgili dedim geri vazgeçtim, hiç ordakilerin beğeni alma amacıyla yazacağı, ego kasan, bilmiş bilmiş konuşan, saldırıcı tutumlarını çekemem.
yazınca rahatlarım belki dedim ama henüz şu an bi rahatlama hissedemiyorum, neyse ''enter'' ladıktan sonra hissederim belki.

seni hayal kırıklığına mı uğratırım bilmiyorum ama:)
almanya doğumlu değilim yurt dışı maceram biraz yeni ve özel:)
bekarım. çocuğum yok.
üzülerek yazıyorum çalışma hayatım geride kaldı. gelecekte neler bekliyor beni bilmiyorum:)
29 yaşındayım.
1.70 boyundayım.

105 ile başladım 1 hafta ancak oldu şuan 99 kiloyum.
genel olarak hastalıklar, hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme ile kilo aldım.
hedefim de 60 kiloya sağlıklı, sarkmadan ulaşabilmek.
metabolizmayı mahveden nurtopu gibi hashimoto'ya ve ibs'ye sahibim.
buraya geliş amacım benzer durumdaki kişilerin birbirlerini gerçekten anlayabileceğini ve beraber aynı zorlukları aşabileceğini düşünüyor olmam.
ciddi bir diyet serüvenim olmadı daha öncesinde. bu sefer gerçek bir nedenim var kendimce.
çok zorlanacağımı biliyorum. manen destek ve rekabet ortamı görmek istedim.
siteye henüz hakim değilim kurcalayarak çok şey öğrenmeyi ve senin gibi arkadaş canlısı kişilerle karşılaşmayı umuyorum:)

merhaba, kan ve vitamin değerlerine baktırır mısın? b12 ve d özellkle.
değerlerin düşük oluşu halsizlik ve negatif ruh haline sürükleyebiliyor. (kendimden biliyorum:)
ki şuan başarısızlığa endekslenmiş olmanı buna yordum.
illaki başardığın, şükür sebebin sayılabilecek güzel şeyler vardır hayatında. onları getirmeye çalış aklına.
yürüyüşe çık mutluluk hormonu salgılatır doktor tavsiyesi (bana). yemeği ihmal etme dirençsiz kalma:)
ve instagramı referans almanı tavsiye etmem. gördüğün durumların perde arkası çok başka çıkabiliyor:)

Bende de IBS vaaaarrrr Hosgeldin bu arada..

Selam canim hoşgeldin bende de hipotroid var ayrıca doktor insulin direncinden şüphelendi yarin test sonuclarima bakılacak. Meto yavaşlığı nedir bilirim. Çok zor çok. Sen de hoşgeldin aramıza . benim başladığım kilolardasin. Ben de 104 le başladım 83 tüm en son cuma tartisinda. Bu arada kaptan yardimcisiyim.

inşallah insülin direncin yoktur canım
malesef bende var

selam hoşbuldum:)
memnun oldum. anladığım kadarıyla 1 kaptan ve 3 yardımcı var. forumu tam anlamıyla inceleyemedim:)
hipoyla hashi beraber bende. heralde hormon takviyesi alıyosundur benim gibi.
umarım insülin direncin çıkmaz. sağlıklı şekilde diyet uyguladıysan öyle tahmin ediyorum.
tebrik ederim. 83e inmiş olman çok güzel bişey. darısı başıma:)

hoş geldin canım
kilolarımız yakın
inanırsak başarırızz

merhaba hoşbuldum:)
beyin olarak inanıyorum. tiroid, mide ve bağırsak olarakta inanmak istiyorum:))
harici karar vermesinler kendi aralarında:)

Selamu aleykum bi kac gundur imtihan uzerine imtihan hakkinizi helal edin ben yazamadim..cuma listesine de bildir yapamadim uzgunum..insaallah bu hafta guzel kilolar verip telafi etmek istiyorum..tekrar her birinizden ayri ayri ozur dilerim

Selamu aleykum bi kac gundur imtihan uzerine imtihan hakkinizi helal edin ben yazamadim..cuma listesine de bildir yapamadim uzgunum..insaallah bu hafta guzel kilolar verip telafi etmek istiyorum..tekrar her birinizden ayri ayri ozur dilerim
Ve aleykum selam ve rahmetullah
Tekrar seni aramizda görmek sevindirdi..kayiplara karistin
Cezan:60 dk spor yapmalisin 1 seferde, cumaya kadar süren var

Sari kart uygulamadik:
1.) etap listesinde degil
2.) ilk kez negativ dikkat cekti yoksa hep olumlu sonuclar ve iyi bir yarismacidir kendisi

Bundan dolayi sari karti hak etmedigini dusnerek vermedik.... 2 ci kez tekrar ederse taabiki sari kart uygulanacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…