Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok kötüydük bu hafta çok...

Acilen toparlanmamız gerek

Bugün çok düzensiz ve saçma şeyler yediğim için yazmak istemiyorum yarın acısını çıkartıcam inşallah

***10. TAKIM 508.ETAP***

Enise07(75.1//%)
Nesli Han (82.9//%)

GoblininGelini (73.1///%)
diyetlife (92.5///%)

10. Takım yüzdesi :

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93///%)

@Sakine_zeyneb sena
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)*

B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(92.9///%)

Kuzularin Yüzdesi:

Izinli Üyeler***

Cansu-S
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

* Sakineee nerdesin cuma bildirimini yapmadin Oysa bu Hafta Listeye alincaktin Sorumluluklarimizi bilelim rica ediyorum !!!

*** 5 kisi izinde 4 kisi Listede Listedeki hickimse izin istemeye kalkismasin istizna sayilacak (ölüm,hastalik) durumlarin Haricinde. Unutmayin yilda sadece iki defa izine ayrilabiliyorsunuz.

Herkese merhaba ben bu takımda yeniyim.daha doğrusu henüz deneme surecindeyim.kilo vermeye geçen hafta karar verdim ve tartıldığımda 90.6 kg dım.gittim bir spor salonuna kaydoldum hatta bütün hafta da yediklerime dikkat ettim.bugun bir heyecanla tartiya çıktım ve ne göreyim 91.4 . Şoklardayim şuan .Adet dönemim yakın ona bağlamak istiyorum.bu durumda benim başlangıç kilom 91.4 mü olacak bilgilendirir misiniz beni sevgili takım arkadaşlarım.

Spor salonuna ne kadar zamandır gidiyorsunuz? Bir de beslenme şeklinizi bir örnekle anlatabilir misiniz?

Hosgeldin cnm evet baslangic 91,4 olarak not edecegiz...biraz kendinden bahsedermisin. Yas, is, medeni durum hedef kilo, boy , yasadigin yer vesaire takim arkadaslarin seni biraz daha yakindan tanisin.. Bu ara takimin kaptani ben oluyorum 25 yasinda üniv. Ogrencisi almanya dogma büyüme + part time calisiorum 8 aydan beri kaptanlik yapiyorum...bir alip verdigim icin hedefim olan 50 ye daha ulasmadim boy 1.62 bekarim.. Sorularin olursa sorabilirsin. Karar defterini ve buranin 1 sayfasini okuyup kabul ettiysen bugün denemeni baslatabiliriz

Spor salonuna ne kadar zamandır gidiyorsunuz? Bir de beslenme şeklinizi bir örnekle anlatabilir misiniz?
Spor salonuna geçen hafta başladım henüz iki kere gidebildim.Özel bir diyet uygulamıyor um daha önce çok diyetisyen e gittim diyetlere karşı guvensizim onun yerine beslenme duzenimi değiştirmeye çalışıyorum.genelde 7 den sonra yememeye çalışıyorum gün içinde sadece (bitter hariç)çikolata ve abur cubur yemiyorum porsiyon azaltmaya çalışıyorum.

Hoş buldum kaptanım öncelikle evet okudum ve kabul ediyorum.
Kendimden bahsedeyim ben de Almanya doğumluyum 6 yaşında okula başlarken Türkiye ye göç ettik.38 yaşındayım aslen antepliyim ama İskenderun'da yaşıyorum.fizik ogretmeniyim evliyim 4 yaşında bir oğlum var tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalmıştım.2011 den bu yana evdeyim.Daha önce cesitli dershanelerde çalıştım.cocugumu kendim büyütmek istedim evde olmak benim tercihimdi yani.suan hamilelik sonrası ve 2 kere tüp bebek denemesi sayesinde aldığım kiloların sonucu 91,4 kg im hedefim 60 kg 65 e de raziyim boyum 166 cm.

burda hepbirlikte hal olur insallah cnm..bilgilerini kaydetimm... Hangi sehirde dogdun ? sende ögretmensin benimde hedefim ins ögretmen olmak... fizik ama en sevmedigim dersdi su siralar Takim biraz durgun umarim düzelir...menü paylasirken saatleride ögünlerin yanina yazip..hepsini alt alta ve en sonunda spor ve su miktarini yazmayi ihmal etme cnm

Yaşadığım yerde sadece iki tane komşum var denizciler Mahallesi'ndeyim ama buraya tasindigima çok pişmanım.evimin muhteşem bir manzarası var ama komşuluk yok.ben de biraz fazla sosyal bir insanım galiba bu durum çoğunlukla takmasam da beni mutsuz ediyor.simdi daha güzel insanlarla tanisacagim yeni bir yerin hayalini kuruyorum.velhasil kadınlar kulübü bana bu anlamda çok iyi gelecek eminim.herkese sevgiler

Essen şehrinde doğmuşum anaokuluna da orada gittim sonra döndük.sen ne okuyorsun canım

girdigin ciktigin yerler dikkat et özellikle ,,bir derdim var'' kösesine girme bazen bende dolaniyorum ama kendi hayatima sükretmek niyetiyle... yorum yazmamaya tercih ediyorum ki..ii orda banlanma riski fazla ondan dolayi benim yer degil.

aaaaa Essen üniverstemin sehri... Almanca + Tarih ögretmenligi biliyorsun burda ögretmenler en az 2 ders okuyorlar
Yaa ne güzel Birgün yine gidip oraları ziyaret etmeyi çok istiyorum.iki ders olayını bilmiyordum ama güzel bir uygulamaymış.ben de dershanelerde geometri öğretmenliği de yaptım çok da severim hala zevk için geometri sorusu cozerim

girdigin ciktigin yerler dikkat et özellikle ,,bir derdim var'' kösesine girme bazen bende dolaniyorum ama kendi hayatima sükretmek niyetiyle... yorum yazmamaya tercih ediyorum ki..ii orda banlanma riski fazla ondan dolayi benim yer degil.
Uyarin için teşekkür ederim.bu guruba ancak yazarım zaten sonuçta evde benden sürekli ilgi ve oyun bekleyen bir yavrucuğum var

Essen baya bir gelisti diyebilirim sanirim... avmler olsun, birde biliyorsun Essen avantaji heryere yakin konumda olmasi düsseldorf,duisburg, bochum, dortmund diger büyük sehirler yakininda 30 dk mesafelerde kaliyor... o yüzden severim yani heryere yakin olmasi cok avantajli ve sürekli degisim icinde. Ins bir ara esinle gelirsin insan dogdu yerede bir sekile bagli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…