Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah veririz.tesekkur ederim hoş buldum.Kaç yaşındasınız bir hafta da 1 kg çok iyi gerçi ilk başlayınca vermek daha kolay inşallah ilerleyen zamanlarda vermeye devam eder hedeflerimize ulaşırız.

iyi akşamlar kızlar ben de çorba tariflerine sardırdım:) arada kaçırmış olduğum rahatsızlık mesajları için de geçmiş olsun

İnşallah veririz.tesekkur ederim hoş buldum.Kaç yaşındasınız bir hafta da 1 kg çok iyi gerçi ilk başlayınca vermek daha kolay inşallah ilerleyen zamanlarda vermeye devam eder hedeflerimize ulaşırız.
29 yasindayim.... Aslinda 1 hafta da degil tam. 5 gun.. Ama yarin kesin yuksek cikacak. Bugun acayip cok kacirdim..

kızlar bozdolabında brokolim var ve bozulmak üzere.
brokoliyle ilgili bildiğim tek tarifte çorbası. bana da çok yavan geliyor o.
link vermek serbest mi bilmiyorum. sonuçta reklam amacım yok tarifi göstermek için.

http://nazarca.com/brokolili-borek-pastasi-resimli-anlatimli-tarif

porsiyonum küçük bile olsa sizce ağır mı olur zayıflamak isteyen biri için?
bi yandan yağlı kağıt üstünde fırınlasam mı diye de ikilemde kaldım.

İyi akşamlar güzeller. Ne yaparsınız nasılsınız herşey yolundadır umarım
hosgeldin cnm vallah en izindeyim 3 yada 4 kisi cagirdim ama sesleri cikmiyor herzamanki seyler.. ben izindeyim gene burdayim o ayri konu

porsiyon kontrolünde tüketirsen yaninda yogurt salata ile olabilir aslinda... ben firinda yapmayi seviyorum brocolli.. hafif bir besamel az yagli kasar milletin cani cekecek aksam vakti

@Sakine_zeyneb sena gecmis olsun cnm

porsiyon kontrolünde tüketirsen yaninda yogurt salata ile olabilir aslinda... ben firinda yapmayi seviyorum brocolli.. hafif bir besamel az yagli kasar milletin cani cekecek aksam vakti

bu tarifi gönderdikten sonra dediğin gibi de bi tarif de dikkatimi çekmişti arama motoru görselinde.
güzel fikir denemek istiyorum:)
canı çeken olduysa kusura bakmayın

sadece cuma günleri tartı günü değil mi?
bazi takimlarda pazarteside tarti yapilir biz birde isi abartip taabiki liste yapiyoruz haftasonunu daha iyi kontröl altina alabilmek icin cnm ayda 1 de mezuralari cikartip ölcüyoruz oramizi buramizi

bazi takimlarda pazarteside tarti yapilir biz birde isi abartip taabiki liste yapiyoruz haftasonunu daha iyi kontröl altina alabilmek icin cnm ayda 1 de mezuralari cikartip ölcüyoruz oramizi buramizi

gerçi ben hergün tartılıyorum doğru bişey yapmadığımı bilsem de:) uyar bana ay başında mı mezura ölçülerini yazıcaz:)

memnun oldum:)
günde 1 saat yürüyüşle başlıcam. zamanla arttırayım.
hareketsizken birden abanırsam ters tepebilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…