Çok teşekkür ederim.hoşbuldumHoşgeldin canim. Ben kaptan yardımcisiyim. Burada güzel kilolar verdim. Benim de 4 yasında oğlum var seneye okula göndermeyi düşünüyorum. Hayırlısı...
Çok teşekkür ederim.hoşbuldumHoşgeldin canim. Ben kaptan yardımcisiyim. Burada güzel kilolar verdim. Benim de 4 yasında oğlum var seneye okula göndermeyi düşünüyorum. Hayırlısı...
İnşallah veririz.tesekkur ederim hoş buldum.Kaç yaşındasınız bir hafta da 1 kg çok iyi gerçi ilk başlayınca vermek daha kolay inşallah ilerleyen zamanlarda vermeye devam eder hedeflerimize ulaşırız.Hosgeldin canim... Boyumuz kilomuz filan baya yakin birbirine seninle .Beraber veririz insallah kilolari... Ben de daha gecen hafta basladim.94 ile basladim su an 92.9'um.. Ucundan da olsa 92 gormek beni mutlu etti 1 haftadaBoyum da 164...Hedefim 54
İyi akşamlar güzeller. Ne yaparsınız nasılsınızherşey yolundadır umarım
29 yasindayim.... Aslinda 1 hafta da degil tam. 5 gun.. Ama yarin kesin yuksek cikacak. Bugun acayip cok kacirdim..İnşallah veririz.tesekkur ederim hoş buldum.Kaç yaşındasınız bir hafta da 1 kg çok iyi gerçi ilk başlayınca vermek daha kolay inşallah ilerleyen zamanlarda vermeye devam eder hedeflerimize ulaşırız.
Iyim Şükür.. geçmiş olsun migren çok sık tutuyor muHayirli aksamlar biraz bas agrim var hamdolsun sen nasilsin canim
hosgeldin cnm vallah en izindeyim 3 yada 4 kisi cagirdim ama sesleri cikmiyorİyi akşamlar güzeller. Ne yaparsınız nasılsınızherşey yolundadır umarım
porsiyon kontrolünde tüketirsen yaninda yogurt salata ile olabilir aslinda... ben firinda yapmayi seviyorum brocolli.. hafif bir besamel az yagli kasarkızlar bozdolabında brokolim var ve bozulmak üzere.
brokoliyle ilgili bildiğim tek tarifte çorbası. bana da çok yavan geliyor o.
link vermek serbest mi bilmiyorum. sonuçta reklam amacım yok tarifi göstermek için.
http://nazarca.com/brokolili-borek-pastasi-resimli-anlatimli-tarif
porsiyonum küçük bile olsa sizce ağır mı olur zayıflamak isteyen biri için?
bi yandan yağlı kağıt üstünde fırınlasam mı diye de ikilemde kaldım.
porsiyon kontrolünde tüketirsen yaninda yogurt salata ile olabilir aslinda... ben firinda yapmayi seviyorum brocolli.. hafif bir besamel az yagli kasarmilletin cani cekecek aksam vakti
bazi takimlarda pazarteside tarti yapilir biz birde isi abartip taabiki liste yapiyoruzsadece cuma günleri tartı günü değil mi?
bazi takimlarda pazarteside tarti yapilir biz birde isi abartip taabiki liste yapiyoruzhaftasonunu daha iyi kontröl altina alabilmek icin cnm ayda 1 de mezuralari cikartip ölcüyoruz oramizi buramizi
Cnm hg ben Enise kaptan yardımcısısadece cuma günleri tartı günü değil mi?
Cnm hg ben Enise kaptan yardımcısıcansutr kuzumun hayalet yardımcısı spor yarışmasına dahil ediyorum seni de. Günlük en az 20 dk spor istiyorum. Ya da haftalik en az 140 dk. Tabi sen daha fazlasını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?