- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Waooouuww harika**10. TAKIM 507.ETAP***
cansutr (79,3///%)
Enise07(72.7//%)
Nesli Han (80.5///%)
Firslayd(72.0///%)
Lovedreams(51.4///%)
GoblininGelini (73.6/73.1/0.5/%0.68)
diyetlife (93,8/92.5/1.3/%1.39)
10. Takım yüzdesi :
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93.2/93/0.2/%0.21)
@Sakine_zeyneb sena
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(87.6///)
B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(94.0/92.9/1.1/%1.17)
Kuzularin Yüzdesi:
Izinli Üyeler
Cansu-S (58.9///)
Degistir Kendini
Kaptan ne diyorsa o .... kizdirmayin kuzumu
Boşuna 4 kişi degiliz yönetimde
saolun kizlarr...Biz zaten bunları ayrıntılı ayrıntılı saatlerce konuşuyoruz. Hiçbir şey orda göründüğü gibi liste hazırlamakla bitmiyormuş. Siz pek yazamadığımız için sizi unuttuk sanıyorsunuz ama durum hiç de öyle değil. Gözümüz sürekli üstünüzde. Takım içi cezaların belirleyiciliğinin tamamı kaptana ait aslında bize sormadan da verebilir ama bunu bile bize soran en küçük ayrintisina kadar düşünen bi kaptanımız varken çok şanslıyız. Ki o kadar yoğunluğun arasında bi de sürekli burayla ilgilendiği için bence cezayı değil ödülü hakediyor...
Teşekkür ederiiim
Kuzum neler yaşadığını neler yaşadığımızı bizden iyi kimse bilemez. Cok iyi anlıyorum seni. Yoklugun hissedilecek elbet ama aratmamaya calışacagız. Zaten sürekli iletişim halinde olacağımız için problem yok. Sen iyice dinlen kendine vakit ayır ve bomba gibi dönmeye bak.Güzel Takimim,
Etap Listesinde gördügünüz gibi ben izine ayriliyorum. Biraz kendimi toparlamaya ihtiyacim var bu süre zarfinda hersey ayni olacak..Cuma listesinde yine bir elim olacak, Tasima islemini vesaireNesli Han sorumlu olabilir.. Ben yokken hersey ayni sekilde devam edecek.. Spor yarismasi devam edilecek, Pazartesi tartilari aynen devam edecek... Sari Kart, ceza uygulamasi vesaire... biliyorsunuz biz kk nin disindada iyi bir iletisimi olan bir yönetimiz... emin olun hepsi kulagima gelecek ve herzamanki gibi birlikte karar verip bu sefer ben degil baskasi acikliyabilcek....Yani ben yokum diye..ceza, sari kart + uyarilar olmiycak sanmayin...yine 1 gözüm burda olacak emin olun. Izinde olmam Kaptanligmi etkilemiycek. Umarim bu süre hepimiz icin cok cok verimli gecer... Hepinize kucak dolu sevgiler ve Hayirli Cumalar dilerim
Dipnot: Denemedekilerin sIkintilari olursa özelden yazabilirler. Lütfen Takimda yangin cikmadikca beni etiketletmeyin.
Elimizden geleni yapıp seni sıkıntıya düşürmeyeceğizGüzel Takimim,
Etap Listesinde gördügünüz gibi ben izine ayriliyorum. Biraz kendimi toparlamaya ihtiyacim var bu süre zarfinda hersey ayni olacak..Cuma listesinde yine bir elim olacak, Tasima islemini vesaireNesli Han sorumlu olabilir.. Ben yokken hersey ayni sekilde devam edecek.. Spor yarismasi devam edilecek, Pazartesi tartilari aynen devam edecek... Sari Kart, ceza uygulamasi vesaire... biliyorsunuz biz kk nin disindada iyi bir iletisimi olan bir yönetimiz... emin olun hepsi kulagima gelecek ve herzamanki gibi birlikte karar verip bu sefer ben degil baskasi acikliyabilcek....Yani ben yokum diye..ceza, sari kart + uyarilar olmiycak sanmayin...yine 1 gözüm burda olacak emin olun. Izinde olmam Kaptanligmi etkilemiycek. Umarim bu süre hepimiz icin cok cok verimli gecer... Hepinize kucak dolu sevgiler ve Hayirli Cumalar dilerim
Dipnot: Denemedekilerin sIkintilari olursa özelden yazabilirler. Lütfen Takimda yangin cikmadikca beni etiketletmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?