6 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (75.1//) SABİT Nesli Han (82.9//) SABİT - @GoblininGelini (//)
diyetlife (//) 88prenses22 (//) - @Sakine_zeyneb sena (//)
- B borntofight (92.9/93.5/+0.6)
- N nuranC (91.4)
- K kullaniciyeni (//)
hidden paradise (//)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@Cansu-S
Herkes mecbur menüsünü saatleriyle sporuyla su miktari ile paylasacaktir.Forumda okuduğu kadarıyla evet paylaşmak isteyen yazıyor :)
6 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (75.1//) SABİT Nesli Han (82.9//) SABİT - @GoblininGelini (//)
diyetlife (92.5/92.3/0.2) 88prenses22 (//) - @Sakine_zeyneb sena (//)
- B borntofight (92.9/93.5/+0.6)
- N nuranC (//)
- K kullaniciyeni (//)
hidden paradise (//)
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@Cansu-S
evet 140 tl cok... ama karsiliginda ne var onada bakmali ama ilk kez 140 duydum spor salonu icin,...bende eskiden tlye cevirince 110 lira veriyordum evet dus yeri vardi ama acikti..son dk dusumu alip öyle cikiyordum...suanki yere 60tl ödüyorum..tek kabul etmemin sebebide kabinli dus + ve soyunma odalari olmasi hatta 140 bile olsaydi kabul ederdim cünkü en basta sartlarimdan biriydi bunlar... senin icin dus ne kadar önemli ? ona bakmalisin...yada evine yakin uzak olmasi senin icin nasil bir etken ? birde fiyat gelirine bagli ayda 1000 tl geliri varsa insanin 140 tl verebilir spor salonuna..iyice düsün 1 kere ima attimi en az 1 yil baglisinkızlar ben bi spor merkezine yazılmayı düşünüyorum da bi tane uzakta var 40 tl, ama duş alacak yeri falan yok, spordan sonra terli terli ordan çıkıp eve gelmek hiç güzel gelmedi bana.
bi tane de evimin çok yakınında var o da 140 tl. diğerinin 40 tl olduğunu duyduktan sonra 140 bana biraz fazla geldi. sizce hangisine gideyim?
90,4 bugünkü kilonuz mudur ? biraz kendinizi tanitirmisiniz:yas, boy, baslangic, hedef kilo, meslek yasadiginiz yer 1 kiziniz var evlisiniz sanirim baskaaa bu Takimi bilerekmi sectiniz ? davet edildinizmi yoksa ? 1 ci sayfadaki kurallari okumanizi + karar defterinide okuyup kabul etmenizi rica edigcem eger hirsli ve kararliysaniz bu Takimda bizimle ilerliyebilirsinizkızlar ben de varım:) 1,5 yaşında kızım var ,doğumdan sonra kg aldım inşallah vereceğim. bu sefer çok kararlıyım.sabah yumurta ,yeşillik,penir zeytin yedim.öğle.mandalina ,elma,ayran.akşama da çorba içeceğim. başlangıç 90.4 kg hedef 60
hayir basladiginiz günün kilosu bize gerek kizlar.Hoşbulduk. Ben de bugün başladım cuma günü tartılıp belirtsem olur mu yeni başladığımız için sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?