Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar ben 28 yaşındayım 1.60 boy ve 80 kilodayım.59 kiloda evlenip hamile kaldım ve 82 kgda doğum yaptım.Çalışan bir bayandım.Şuan çalışmıyorum.Oğlum dogduktan sonra dogum iznim bitene kadar düşündüm ve istifa ettim.şuan 2 yaşında :) evlenmeden önce de bir dönem kg problenim vardı.O zamanlar 70 ten 60 kg inmem gerekiyordu.Bu 10 kg vermek için bir araştırma içine girdim.Ve hiçbiri işe yaramadı.kendime bildiğiniz işkence yaptığımla kaldım.Aranızda belki bu yöntemleri deneyen vardır.Birincisi kimden duydum hatırlamıyorum ama lahana suyu denedim o kadar iğrençti ki bir daha denemedim.o zamanlar yine bir yerden duyup aktara gitmiştim.köpek balığının bir yerinden bir hap yapmışlar.Bilgi almak isteyip sordum aktara.Kalp sorunum olup olmadığını sordular.Bu soru aklıma takıldı vazgeçtim.sonrakileri kısaca yazayım bir meyve-Sinameki-karbonatlı su (inanılmaz baş ağrısı yaptı) daha aklıma gelmeyen bir çok şey denedim hiçbiri işe yaramadı.Bu 10 kg kafama çok takmıştım.Nasıl verdiğimi anlatacağım.Bir işe başladım o zamanlar.sabahları servise yetişmek için 5-10 dk hızlı-tempolu koşu sbh kahvaltımı hafif atıştırma şeklinde.Öğlen bir kepçe çorba bir kepçe ana yemek 2dilim ekmek, yoğurt- salata. Akşam yine atıştırma şeklinde akşam 6 dan sonra yemek yok.Tatlıdan nefret ederdim o zamanlar bir küçük çikolata yesem o kadar çok su içerdim ki. KİLOLAR BENİ TERKETMEYE BAŞLADI ara sırada suyumu alıp yürüş şeklinde başlayıp tempolu koşu yapıyordum.Bir baktım 58 e kadar düşmüşümsonra bu kg kalıcı olarak vermişim uzun süre kg almamıştım ra ki evlenip hamiş kalana kadar 20 kg vermem gerekiyor.yine vereceğime inanıyorum.inş hepimizi bu fazla kglar terkeder.Gitsinler-gelmesinler.Biraz uzun oldu sanırım okuduğunuz ićin teşk. Ederim

Bu arada diyetisyene de gittim kızlar.Vucut kitle endeksini-yağ oranını ölçen bir cihaza çıkardı beni ve vucut yaşımın 37 yaşında olduğunu görünce biraz üzüldüm tbi bana bir diyet listesi verdi onu uygulayacağım.

Meyvelerden elma, muz değerindedir.Fakat fiyatı çok daha ucuzdur.
Bulgur, pirinçten daha besleyicidir,fiyatı daha ucuzdur.
Yumurta , et değerindedir, fiyatı daha ucuzdur.
Kurubaklagiller, et kadar besleyicidir, fiyatı daha ucuzdur.
Pekmez, baldan daha besleyicidir, fiyatı daha ucuzdur.
istavrit, lüfer değerindedir, fiyatı daha ucuzdur.
Mevsimlik sebze ve meyve, turfanda sebze ve meyveden daha besleyicidir, fiyatı daha ucuzdur.

kızlar ben de varım:) 1,5 yaşında kızım var ,doğumdan sonra kg aldım inşallah vereceğim. bu sefer çok kararlıyım.sabah yumurta ,yeşillik,penir zeytin yedim.öğle.mandalina ,elma,ayran.akşama da çorba içeceğim. başlangıç 90.4 kg hedef 60

Merhaba hoşgeldin benimde 2 yaşında oğlum var :) başlangıç 80 kg hedef 60.sbh 1 yumurta ,zeytn, peynir bir dilim tam buğday ekmeği, öğlen bir elma yedim.akşama çorba ,salata ile bugünü bitireceğim.2 litre suyla tabiki :) 1 saatte spor (ip atlama bisiklet ve yürüyüş)

Herkese günaydın, aramıza yeni katılanlar var galiba. Yeni gelenlere kucak dolusu merhabalar ve hoşgeldiniz diyorum.

Havalar guzellestikce sporun da keyfi bir başka oluyor gerçekten.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 dilim çavdar ekmeği
Domates
Yesillik

Oglen yemegi
Izgara köfte
Yogurt
Salata

Aksam yemeği
1 porsiyon barbunya
Salata
Yoğurt

9 km yürüyüş(90 dk)
Spor salonunda bolgesele calisma ve yuzme (90 dk)

Henüz daha 1 litre su içebildim. Aksama daha çok var :)

Hoşbulduk. Ben de bugün başladım cuma günü tartılıp belirtsem olur mu yeni başladığımız için sevgiler.

geceleri uyuyamıyorum o yüzden geç yazabildim. tartıldım 98'im şuan.
normalde 105le başladım. buraya geldiğimde yani 5 mart'ta 99'dum.
bu arada tartımıda değişicem. gram hesabı olanlardan. bu beni deli ediyo.

kızlar ben bi spor merkezine yazılmayı düşünüyorum da bi tane uzakta var 40 tl, ama duş alacak yeri falan yok, spordan sonra terli terli ordan çıkıp eve gelmek hiç güzel gelmedi bana.
bi tane de evimin çok yakınında var o da 140 tl. diğerinin 40 tl olduğunu duyduktan sonra 140 bana biraz fazla geldi. sizce hangisine gideyim?

evet 140 tl cok... ama karsiliginda ne var onada bakmali ama ilk kez 140 duydum spor salonu icin,...bende eskiden tlye cevirince 110 lira veriyordum evet dus yeri vardi ama acikti..son dk dusumu alip öyle cikiyordum...suanki yere 60tl ödüyorum..tek kabul etmemin sebebide kabinli dus + ve soyunma odalari olmasi hatta 140 bile olsaydi kabul ederdim cünkü en basta sartlarimdan biriydi bunlar... senin icin dus ne kadar önemli ? ona bakmalisin...yada evine yakin uzak olmasi senin icin nasil bir etken ? birde fiyat gelirine bagli ayda 1000 tl geliri varsa insanin 140 tl verebilir spor salonuna..iyice düsün 1 kere ima attimi en az 1 yil baglisin

90,4 bugünkü kilonuz mudur ? biraz kendinizi tanitirmisiniz:yas, boy, baslangic, hedef kilo, meslek yasadiginiz yer 1 kiziniz var evlisiniz sanirim baskaaa bu Takimi bilerekmi sectiniz ? davet edildinizmi yoksa ? 1 ci sayfadaki kurallari okumanizi + karar defterinide okuyup kabul etmenizi rica edigcem eger hirsli ve kararliysaniz bu Takimda bizimle ilerliyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…