- 4 Mart 2017
- 43
- 48
- 8
saatleride yazalim cnm5/3/17
Gün İçi
2lt su
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
domates taze soğan maydanoz salatalık ve çörek otuyla yapılmış ufak bi salata.
1 kibrit kutusu peynir
2 yeşil zeytin
Akşam
yağsız sarımsak maydanoz ve baharatlı hindi sote
3 kaşık makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
6/3/17
Gün İçi
1 lt su (1ltyi tamamlamaya çalışcam gece)
Öğlen
aşçıbaşı usulü omlet (http://ye-mek.net/tarif/ascibasi-usulu-omlet/)
Ara Öğün
bir kase karışık meyve parçaları
Akşam
fırında ıspanak mücver 2 dilim
Uyku düzenim bozulduğu için sabah öğünleri yok.
Yemek listesini unutmadan paylaşayım dedim.
Bu arada öğünlerimin az oluşu çok sağlıklı değil farkındayım.
Spor ve yürüyüş yaptığım günler artacak.
saatleride yazalim cnm
Amin canım benim inşaAllahHoşbulduk :) Küçük prensese ve size geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir.
Kolonoskopi en ne zaman oldunuz en son? Gerçekten bu kadarına gerek Yok. Doktorum dedi bana böyle şeyler yaptırarak kendimizi daha hasta hissediyormuşuz. Zamanında ince be kalın bağırsağıma bakıldı bir şey çıkmadı ama psikolojik olarak çok etkilenmiştim. Doktora gitmeyi bırakınca düzeldim. Arada stres yapınca karın ağrım oluyor ya da dışarıdayken aşırı ağrı giriyor tuvalet ihtiyacım oluyor ama bunlar nadir olan şeyler. En önemli şey kafaya takmamakibsnin çeşitleri var. zayıfsan muhtemelen ishal ataklıydı seninki. ben sürekli kabızdım haliyle çokta şişiyodum. hatta haftada bir gün çıktığım günleri bilirim. ayrıca bazı vitaminlerin emilimi sıkıntı. mesela d vitamini vücutta azsa zayıflamak daha zor.
şimdi yaşadığım sıkıntıları farklı ama hoş mevzular olmadığı için:) çok detaylandırmayayım yakında gastroskopi ve kolonoskopi olcam hep erteletiyorum korkumdan:)
Çok geçmiş olsun. İlk zamanlar hiçbir şey yiyemiyordum dokunuyordu her şey fakat şimdi çok şükür bir sıkıntım Yok Benim. Tamamen stres odaklı. Sizin de kafaya taktığınız bir şey olabilir mi? Ben kendime çok telkinde bulundum ben hasta değilim diye. Öyle öyle atlattımCesit cesit IBS var. Benimki bazen kabiz ve bazen ishal olan turden. Ortaya karisik yaniBenim diyetime en buyuk etkilerinden biri meyve sebze olayi. Cig meyve sebze yiyemiyorum. Mesela elma kabugu yuzunden 3-4 gun tarifsiz karin agrisi cektigimi bilirim. Diyetlerin vazgecilmezi brokoliyi yiyemiyorum mesela.Gaz yaptigi icin. Zamanla biraz duzeldi ama cogunlukla bir corba bi salata gecistiremem menulerimi mesela. O salatanin icindeki salataliklar sert oldugu icin karnimi agritir. Ama oyle boyle bi agri degil yani. Dereotu en buyuk dusmanlarimdan mesela. 2 gun ise gidemedim ben onun yuzunden bi kere. Benimki baya agir vaka anlayacagin. Ama insan alisiyo bir sure sonra...
Kafaya taktigim birsey degil coooook sey var. Bu hastalik tamamen stresle alakali zaten. Ben de ilk zamanlara gore daha iyiyim. Arada atak yapiyor iste. Meslegim biraz stresli de. Benim icin stresten uzak durmak imkansiz gibi birsey yani...Çok geçmiş olsun. İlk zamanlar hiçbir şey yiyemiyordum dokunuyordu her şey fakat şimdi çok şükür bir sıkıntım Yok Benim. Tamamen stres odaklı. Sizin de kafaya taktığınız bir şey olabilir mi? Ben kendime çok telkinde bulundum ben hasta değilim diye. Öyle öyle atlattım
Allah razı olsun canim bugün biraz daha açıldı çok şükür Allahım bütün bebekleri çocukları korusun
Ben de klonoskopi olmak istemedim. Ama herkesin durumu farkli olabiliyor. Baska semptomlar da varsa daha onemli birsey olmadigindan emin olmak icin istemis olabilir doktor. Aksatmamak lazim aslinda.Kolonoskopi en ne zaman oldunuz en son? Gerçekten bu kadarına gerek Yok. Doktorum dedi bana böyle şeyler yaptırarak kendimizi daha hasta hissediyormuşuz. Zamanında ince be kalın bağırsağıma bakıldı bir şey çıkmadı ama psikolojik olarak çok etkilenmiştim. Doktora gitmeyi bırakınca düzeldim. Arada stres yapınca karın ağrım oluyor ya da dışarıdayken aşırı ağrı giriyor tuvalet ihtiyacım oluyor ama bunlar nadir olan şeyler. En önemli şey kafaya takmamak
Memnun kalırsan bende kullanmak isterim benim çayım : elma,limon,rulo tarçın,karabiber ve karanfilden oluşuyor inş faydasını görürüz :)kızlar bi arkadaşla karşılaştık önceden kiloluydu baya kilo vermiş, aztec çayı diye bi şey içmiş, içinde chia tohumu varmış, vitamin, mineral, lif, protein varmış, tok tutucu özelliği varmış, ondan içtiği için ister istemez çok yemiyormuş, zaten vücudunun ihtiyacı olan herşey içinde varmış. kalan bi kaç paketini bana verdi denemem için, eğer memnun kalırsam ben de alacağım, onu içeceğim için kahvaltı menümden ekmeği çıkardım, 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytinle yanında bu çaydan içeceğim. su ile de yapılıyor, süt ile de. ama sütle yapılanın tadı daha güzel oluyor, bakalım tok tutacak mı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?