Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

5/3/17
Gün İçi
2lt su
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
domates taze soğan maydanoz salatalık ve çörek otuyla yapılmış ufak bi salata.
1 kibrit kutusu peynir
2 yeşil zeytin

Akşam
yağsız sarımsak maydanoz ve baharatlı hindi sote
3 kaşık makarna

2 yemek kaşığı yoğurt
6/3/17
Gün İçi

1 lt su (1ltyi tamamlamaya çalışcam gece)
Öğlen
aşçıbaşı usulü omlet (http://ye-mek.net/tarif/ascibasi-usulu-omlet/)
Ara Öğün
bir kase karışık meyve parçaları
Akşam
fırında ıspanak mücver 2 dilim

Uyku düzenim bozulduğu için sabah öğünleri yok.

Yemek listesini unutmadan paylaşayım dedim.
Bu arada öğünlerimin az oluşu çok sağlıklı değil farkındayım.
Spor ve yürüyüş yaptığım günler artacak.

saatleride yazalim cnm

sabah 10:00
menemen
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
4 zeytin

ara 12:00
1 portakal

öğle 13:30
1 tabak ıspanak
domates

ara 15:00
1 avuç fındık

akşam 19:00
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak et sote
yoğurt

Ah ah grubum özledim sizi kaç gündür hastalıklarla boğuşuyorum kızım hasta 2 haftadir ben hastayım 1 haftadır bi türlü iyilesmedi yavrum çok üzülüyorum hatunlar dua edin iyileşsin hemencik

Grubumuza yeni gelen hatunlar N nuranC
K kullaniciyeni hidden paradise Hosgeldiniz takimimiza bizi seçerek çok büyük bi adım attınız çünkü bize gelip kilo vermeyen daha görülmedi ben şuan izindeyim ama kendimi tanıtayım ismim Tuğba 25 yasindayim istanbul unda yaşıyorum evli 19 aylık bi prenses annesiyim 3 yıllık evliyim 20 Kasım da diyete başladığımda 62.5 kiloydum şimdi 51.4 kiloyum çok şükür hedefim 47 az kaldı inşaAllah sizde sağlıklı sıhhatli ve kalıcı olarak kilolarınızdan kurtulursunuz tekrar Hosgeldiniz :)

Kolonoskopi en ne zaman oldunuz en son? Gerçekten bu kadarına gerek Yok. Doktorum dedi bana böyle şeyler yaptırarak kendimizi daha hasta hissediyormuşuz. Zamanında ince be kalın bağırsağıma bakıldı bir şey çıkmadı ama psikolojik olarak çok etkilenmiştim. Doktora gitmeyi bırakınca düzeldim. Arada stres yapınca karın ağrım oluyor ya da dışarıdayken aşırı ağrı giriyor tuvalet ihtiyacım oluyor ama bunlar nadir olan şeyler. En önemli şey kafaya takmamak

Çok geçmiş olsun. İlk zamanlar hiçbir şey yiyemiyordum dokunuyordu her şey fakat şimdi çok şükür bir sıkıntım Yok Benim. Tamamen stres odaklı. Sizin de kafaya taktığınız bir şey olabilir mi? Ben kendime çok telkinde bulundum ben hasta değilim diye. Öyle öyle atlattım

Kafaya taktigim birsey degil coooook sey var. Bu hastalik tamamen stresle alakali zaten. Ben de ilk zamanlara gore daha iyiyim. Arada atak yapiyor iste. Meslegim biraz stresli de. Benim icin stresten uzak durmak imkansiz gibi birsey yani...

Ben de klonoskopi olmak istemedim. Ama herkesin durumu farkli olabiliyor. Baska semptomlar da varsa daha onemli birsey olmadigindan emin olmak icin istemis olabilir doktor. Aksatmamak lazim aslinda.

Günaydın kızlar sbah 1 yumurta ,2 dilim tam buğday ekmeği 6 zeyin bir bardak şekersiz çay ile yaptım.aralarıda bir elma ile gecirecegim.Metobolizma hızlandıran çay hazırladım günde 2 kupada ondan içeceğim.günde iki litre suyumuda arada gün içinde içiyorum.sevgiler

Benim metobolizma çok yavaş çalışıyor kilo vemmem zorlaşıyor aranızda benim gibi olan var mı?siz neler yapıyorsunuz.Birde dün yaptığım sporu yazayım: 100 kere ip atladım. 20 dk bisiklet 30 dk yürüyüş evde yapıyorum. Çocuklu olduğum için spor salonuna gidemiyorum.Diyetisyen bana spor salonunda yarım saat bile yeterli olur demişti.bende o yüzden bisiklet ve yürüş bandı aldım evde yapıyorum.

kızlar bi arkadaşla karşılaştık önceden kiloluydu baya kilo vermiş, aztec çayı diye bi şey içmiş, içinde chia tohumu varmış, vitamin, mineral, lif, protein varmış, tok tutucu özelliği varmış, ondan içtiği için ister istemez çok yemiyormuş, zaten vücudunun ihtiyacı olan herşey içinde varmış. kalan bi kaç paketini bana verdi denemem için, eğer memnun kalırsam ben de alacağım, onu içeceğim için kahvaltı menümden ekmeği çıkardım, 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytinle yanında bu çaydan içeceğim. su ile de yapılıyor, süt ile de. ama sütle yapılanın tadı daha güzel oluyor, bakalım tok tutacak mı gerçekten

Merhaba hatunlarr yarin misafirim gelecek gubduz ayri aksam ayri temizlik yapjyorum bu hafta rocky yapacaktim yalan oldu

Memnun kalırsan bende kullanmak isterim benim çayım : elma,limon,rulo tarçın,karabiber ve karanfilden oluşuyor inş faydasını görürüz :)

Sabah tartıldım 900gr gitmiş. Akşamları çok zorlanıyorum bakalım cumaya kadar ne kadar vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…