- 8 Kasım 2014
- 4.868
- 10.592
- 408
evet 140 tl cok... ama karsiliginda ne var onada bakmali ama ilk kez 140 duydum spor salonu icin,...bende eskiden tlye cevirince 110 lira veriyordum evet dus yeri vardi ama acikti..son dk dusumu alip öyle cikiyordum...suanki yere 60tl ödüyorum..tek kabul etmemin sebebide kabinli dus + ve soyunma odalari olmasi hatta 140 bile olsaydi kabul ederdim cünkü en basta sartlarimdan biriydi bunlar... senin icin dus ne kadar önemli ? ona bakmalisin...yada evine yakin uzak olmasi senin icin nasil bir etken ? birde fiyat gelirine bagli ayda 1000 tl geliri varsa insanin 140 tl verebilir spor salonuna..iyice düsün 1 kere ima attimi en az 1 yil baglisin
İbs ne yapıyor ki? 8 yıldır ibs hastasıyım. İlk başlarda çok zayıftım 3 yıl doktor doktor kilo alabilmek için gezdim. Üniversiteye başlayınca düzensiz yemekten kilo aldım birden. 2 sene önce sporla verdim geçen sene prolaktin yüksek çıktı ilaç içince normal-zayıf bedene sahip oldum. Şimdi kar nedeniyle evde hep oturup düzensiz yemekten birkaç kilo aldım eski halime dönmeye çalışıyorum fakat ibsnin yarattığı bir etki varsa bilmek isterimmerhaba, hoşbuldum:)
geçmiş olsun dicem ama geçmediğine şahidim
1.68 boy 90.4 bugün ki kg. Evliyim . 1 kızım var,memurum,istanbulda yaşıyorum.bakalım inşallah vereceğim kg.ları. Yarın okuyup kabul edeceğim. Küçük kızım olduğu için baya koşturmacalı geçiyor zamanım sürekli takip edeceğim . Bol şanslar90,4 bugünkü kilonuz mudur ? biraz kendinizi tanitirmisiniz:yas, boy, baslangic, hedef kilo, meslek yasadiginiz yer 1 kiziniz var evlisiniz sanirim baskaaa bu Takimi bilerekmi sectiniz ? davet edildinizmi yoksa ? 1 ci sayfadaki kurallari okumanizi + karar defterinide okuyup kabul etmenizi rica edigcem eger hirsli ve kararliysaniz bu Takimda bizimle ilerliyebilirsiniz
İbs ne yapıyor ki? 8 yıldır ibs hastasıyım. İlk başlarda çok zayıftım 3 yıl doktor doktor kilo alabilmek için gezdim. Üniversiteye başlayınca düzensiz yemekten kilo aldım birden. 2 sene önce sporla verdim geçen sene prolaktin yüksek çıktı ilaç içince normal-zayıf bedene sahip oldum. Şimdi kar nedeniyle evde hep oturup düzensiz yemekten birkaç kilo aldım eski halime dönmeye çalışıyorum fakat ibsnin yarattığı bir etki varsa bilmek isterim
hayir basladiginiz günün kilosu bize gerek kizlar.
6 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (75.1//) SABİT Nesli Han (82.9//) SABİT - @GoblininGelini (73.1//) SABİT
diyetlife (92.5/92.3/0.2) 88prenses22 (//) - H haayydee (//)
- B borntofight (92.9/93.5/+0.6)
- N nuranC (//)
- K kullaniciyeni (99/98/1.010)
hidden paradise ( 80.8//) SABİT
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@Cansu-S
Cesit cesit IBS var. Benimki bazen kabiz ve bazen ishal olan turden. Ortaya karisik yaniİbs ne yapıyor ki? 8 yıldır ibs hastasıyım. İlk başlarda çok zayıftım 3 yıl doktor doktor kilo alabilmek için gezdim. Üniversiteye başlayınca düzensiz yemekten kilo aldım birden. 2 sene önce sporla verdim geçen sene prolaktin yüksek çıktı ilaç içince normal-zayıf bedene sahip oldum. Şimdi kar nedeniyle evde hep oturup düzensiz yemekten birkaç kilo aldım eski halime dönmeye çalışıyorum fakat ibsnin yarattığı bir etki varsa bilmek isterim
Cesit cesit IBS var. Benimki bazen kabiz ve bazen ishal olan turden. Ortaya karisik yaniBenim diyetime en buyuk etkilerinden biri meyve sebze olayi. Cig meyve sebze yiyemiyorum. Mesela elma kabugu yuzunden 3-4 gun tarifsiz karin agrisi cektigimi bilirim. Diyetlerin vazgecilmezi brokoliyi yiyemiyorum mesela.Gaz yaptigi icin. Zamanla biraz duzeldi ama cogunlukla bir corba bi salata gecistiremem menulerimi mesela. O salatanin icindeki salataliklar sert oldugu icin karnimi agritir. Ama oyle boyle bi agri degil yani. Dereotu en buyuk dusmanlarimdan mesela. 2 gun ise gidemedim ben onun yuzunden bi kere. Benimki baya agir vaka anlayacagin. Ama insan alisiyo bir sure sonra...
Siz yanlis alintilamissiniz bende atlamisim haklisiniz k.bakmayin duzeltiyorum hemenEn son msjı alıntı yapmamışsınız benimki gözükmüyor çünkü sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?