Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

eğer uzaktakinde duş alma imkanı verselerdi oraya giderdim, uzun yol gitmek problem değil, problem olan o uzun yolu terli terli yapış yapış rahatsız bi şekilde dönmek. ama malesef oraya gidersem her gün bunu yaşayacağım. evimin yakınındakinde duş alabiliyoruz, ki almasak bile evime 2-3 dk yürüme mesafesinde zaten. beslenme programı da vereceklermiş, yani burdaki her yönüyle iyi, 2 ay sonra düğün olacağı için taksitler falan sıkışığız baya, eğer 140 ı oraya vermek istersem başka şeylerden baya kısmak zorunda kalacağım.

merhaba, hoşbuldum:)
geçmiş olsun dicem ama geçmediğine şahidim
İbs ne yapıyor ki? 8 yıldır ibs hastasıyım. İlk başlarda çok zayıftım 3 yıl doktor doktor kilo alabilmek için gezdim. Üniversiteye başlayınca düzensiz yemekten kilo aldım birden. 2 sene önce sporla verdim geçen sene prolaktin yüksek çıktı ilaç içince normal-zayıf bedene sahip oldum. Şimdi kar nedeniyle evde hep oturup düzensiz yemekten birkaç kilo aldım eski halime dönmeye çalışıyorum fakat ibsnin yarattığı bir etki varsa bilmek isterim

1.68 boy 90.4 bugün ki kg. Evliyim . 1 kızım var,memurum,istanbulda yaşıyorum.bakalım inşallah vereceğim kg.ları. Yarın okuyup kabul edeceğim. Küçük kızım olduğu için baya koşturmacalı geçiyor zamanım sürekli takip edeceğim . Bol şanslar

ibsnin çeşitleri var. zayıfsan muhtemelen ishal ataklıydı seninki. ben sürekli kabızdım haliyle çokta şişiyodum. hatta haftada bir gün çıktığım günleri bilirim. ayrıca bazı vitaminlerin emilimi sıkıntı. mesela d vitamini vücutta azsa zayıflamak daha zor.
şimdi yaşadığım sıkıntıları farklı ama hoş mevzular olmadığı için:) çok detaylandırmayayım yakında gastroskopi ve kolonoskopi olcam hep erteletiyorum korkumdan:)

öncekinde alıntılama işini yanlış anlamışım.
kullanıcı adımın yanına ekleyip tekrar yazdım.

Cesit cesit IBS var. Benimki bazen kabiz ve bazen ishal olan turden. Ortaya karisik yani Benim diyetime en buyuk etkilerinden biri meyve sebze olayi. Cig meyve sebze yiyemiyorum. Mesela elma kabugu yuzunden 3-4 gun tarifsiz karin agrisi cektigimi bilirim. Diyetlerin vazgecilmezi brokoliyi yiyemiyorum mesela.Gaz yaptigi icin. Zamanla biraz duzeldi ama cogunlukla bir corba bi salata gecistiremem menulerimi mesela. O salatanin icindeki salataliklar sert oldugu icin karnimi agritir. Ama oyle boyle bi agri degil yani. Dereotu en buyuk dusmanlarimdan mesela. 2 gun ise gidemedim ben onun yuzunden bi kere. Benimki baya agir vaka anlayacagin. Ama insan alisiyo bir sure sonra...

Bugunku menum gecen haftaya gore birazcik daha iyiydi sanki. Takdir sizlerin.

Kahvalti 08.00
1 kasarli tost (baska carem yok gibi bisey)

Oglen 12.00
Vietnam usulu tavuk sote
Salata

Aksam
Patates kabak yemegi
Yogurt

Ara ogun olayi pek yok bende malesef. Gun icinde oglen yemegini yemeye bile zor vakit buluyorum. Sabah zaten hep bi telas. Ise gec kalmamak en buyuk basarim yani kendimce Ama duzelecek. Pes etmiyorum...

aynen bende bazı yiyecekleri sindiremiyorum. ama benim karışık dün iyi gelen bugün kötü gelebiliyor. en son 105ten hızla inişimin asıl sebebi 2 3 kere aynı anda bastıran spazm ishal ve kusma durumuydu. su bile içsem geri çıkıyodu. ölüp ölüp dirildim. sonra hazır kilo gitmişken diyete başlayayım kafası geldi:) diyette de domates çorbası yaptım çok sevsemde çok çektiriyo bütün gece kıvrandırdı. ev yapımı olduğu halde yoğutta fazla yiyemiyorum davul gibi şişiriyor. bitki çaylarını kesinlikle içemiyorum. türk kahvesi nescafe maden suyu siyah çay vs hepsini bıraktım içtiğim tek içecek su. onada arada bikaç damla limon suyu ve bikaç parça salatalık atıyorum tatlandırmak için.

Selamu aleykum hatunlarrrr yogun bi gun gecirdim..menumm gelsin canlarrr

Sabah 7.30

Sekersiz sade nescafe
Peynir
7zeytin

Ogle 13.00

Karnibahar haslama
Yogurt
Salata

Aksam 18.15

Firinda 5 kofte
Yogurt
Yarim elma

*yeme isimiz bitmistir.

*sevgili kaptanim izindesin diye etiketlemiyorum..60 dk sporumu yaptim eekkksstraaa 120dk yurudum canlarr

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…